دانلود و خرید کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان الینور سیگل ترجمه مسعود حاجی‌زاده
تصویر جلد کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان

کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان

معرفی کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان

کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان اثر الینور سیگل و لیندا سیگل یکی از کتاب‌های مجموعه کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان نشر صابرین است. کتاب‌های این مجموعه علی‌رغم ارتباط موضوعی، هرکدام از نظر مطلب مستقل هستند. 

آمادگی برای زایمان، روش‌های مناسب و صحیح شیر دادن، تولد فرزند دوم، نقش پدر در تربیت کودک، پرورش کودک تیزهوش، آموختن به کودکان درباره خدا، سلامت جنسی در کودکان و نوجوانان، پرورش فرزندان امیدوار و موفق، کلیدهای رفتار با نوجوانان و نیز مطالب متنوع و جالب دیگری که به روش‌ها و مشکلات تربیتی کودکان و نوجوانان تا سنین بلوغ می‌پردازد، موضوع کتاب‌های این مجموعه را تشکیل می‌دهند.

روش نویسندگان کتاب‌ها، آموزش شیوه‌های کاربردی به والدین است. درنتیجه، هر کتاب از فصل‌های متعددی تشکیل شده که هر فصل به توضیح یک روش کلیدی می‌پردازد. مجموعه کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان، علاوه بر پشتوانه علمی و معتبر خود، از زبانی ساده برای توضیح مطالب و انتقال آن‌ها به خواننده استفاده کرده است که برای عموم مادران و پدران قابل استفاده است.

درباره کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان

الینور سیگل و لیندا سیگل در این کتاب راجع به انواع مشکلات رفتاری کودکان صحبت کرده‌اند. ناسازگاری کودکان، مشکلات خواب کودکان، مشکلات کودکان با تکالیف مدرسه، مشکلات کودکان و خردسالان در کنترل ادرار و مدفوع، برخورد با کودک لجباز، برخورد با عادات رفتاری بد در کودکان، برخورد با دشنام دادن کودکان و بسیاری مسائل تربیتی و رفتاری دیگر را می‌توانید در این کتاب پیدا کنید و از راهنمایی‌های آن برای رفع مشکلی که مد نظر شماست استفاده کنید.

خواندن کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن این کتاب را به تمام والدینی که فرزندان در سنین کودکی و خردسالی دارند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب کلیدهای رویارویی با مشکلات رفتاری کودکان

کودکان به‌طور معمول برای ابراز احساسات خود نظیر خشم، سوگند، نفرین و...، از فحش و کلمات ناپسند استفاده می‌کنند. وقتی مادر امی به او گفت که نباید فحش بدهد امی جواب داد: "ولی کلمه دیگری برای نشان دادن تأسفم ندارم". برخی از واژه‌ها مفهوم ویژه‌ای برای کودکان دارند که هیچ کلمه دیگری نمی‌تواند جایگزین آن‌ها شود. باوجوداین، باید مقرراتی برای استفاده از این کلمات تعیین شود.

کودکان ناگزیر نیستند برای نشان دادن احساسات خود به استفاده از کلمات رکیک متوسل شوند. نوآوری کودکان را در استفاده از کلمات دست‌کم نگیرید. پسر بچه پنج‌ساله‌ای مادر خود را "احمق" خطاب کرد. مادر او جانت با صدای بلند به پسرش گفت: "هرگز اجازه نداری مرا احمق خطاب کنی، هرگز، هرگز". کودک پس از شنیدن سخنان مادرش، اتاق را ترک کرد. نیم ساعت بعد بار دیگر نزد مادرش آمد و یک مسئله ریاضی را از او پرسید. مادرش گفت "الآن جواب آن را نمی‌دانم ولی می‌توانم پاسخ صحیح را برایت پیدا کنم". پسر بچه بی‌درنگ به مادرش گفت: "می‌دانم که اجازه ندارم تو را احمق صدا کنم ولی می‌توانم بگویم که تو کندذهن هستی". وقتی که او اجازه نیافت مادر خود را "احمق" خطاب کند، انتقام و استنباط خود را با کلمه جدیدی به نام "کندذهن" ابراز کرد که همان مفهوم احمق را داشت ولی مؤدبانه‌تر بود.










نظری برای کتاب ثبت نشده است
۴. هرگز موجب خجالت و شرمساری فرزندتان نشوید و نگویید: "خجالت بکش" یا "دیگر دوستت ندارم". از موعظه‌های طولانی نیز خودداری کنید. بکوشید با عبارت‌هایی ساده و کوتاه (هرچه کوتاه‌تر بهتر) سخن بگویید و نکته‌ای را توضیح دهید.
zbabaxni
چنانچه ناگزیر به تنبیه فرزندتان شدید، به او بگویید که هنوز او را دوست دارید. خود را به‌جای فرزندتان قرار دهید و تصور کنید که همسرتان شما را دوست نداشته باشد. چه احساسی خواهید داشت؟
Maryam Kazemi
هیچ‌گاه به فرزندتان دستور ندهید که به رفتاری جدید روی آورد یا از رفتاری دست بردارد. هنگامی‌که کودک‌تان از خواب بعدازظهر بیدار شد، کمی آب خنک به او بدهید. گاهی اوقات، کودکان پس از بیدار شدن از خواب تشنه هستند، توجه آن‌ها را به خواندن کتاب و بازی با وسایل سرگرم‌کننده معطوف سازید تا فرصتی برای بداخلاقی نداشته باشند.
Maryam Kazemi
جلب همکاری کودکان در تمیز کردن خانه، تقریبآ ناممکن است اما یکی از مهم‌ترین وظایفی است که باید آموخته شود، هرچند به دوره‌ای سخت و طولانی نیاز دارد. تمیز کردن خانه یکی از درگیری‌های اصلی در بسیاری از خانواده‌هاست، به‌ویژه خانواده‌هایی که خیلی دیر آموزش این وظیفه مهم را آغاز می‌کنند. اگرچه والدین آستانه تحمل متفاوتی در روبه‌رو شدن با درهم‌ریختگی وسایل منزل دارند اما آموزش مرتب نگه داشتن محیط زندگی به کودکان بسیار ارزشمند است و در تمامی مراحل زندگی برای آن‌ها مفید خواهد بود.
zbabaxni
پس از اینکه به سخنان فرزندتان گوش دادید، درباره راه‌حل‌های مختلف با او گفت‌وگو کنید. کودک خود را با پیشنهادهای مختلف راهنمایی کنید ولی هیچ‌گاه نظر خود را به او تحمیل نکنید و اجازه دهید تا خود جایگزینی مناسب برای آن برگزیند. هدفتان باید این باشد که به او بیاموزید چگونه می‌تواند به حل مشکلات بیندیشد.
Maryam Kazemi
سرگرم کردن کودک یک روش عالی تربیتی برای دور کردن او از یک وسیله یا رفتار ناشایست است بدون اینکه ناگزیر به درگیری با او شوید. پیش از گرفتن وسیله‌ای از کودک، بکوشید جایگزینی مناسب و جذاب برای آن بیابید؛ مثلا بگویید "ببین این توپ چقدر قشنگ است!" سپس توجه او را به توپ معطوف ساخته و وسیله دیگر را بدون اینکه متوجه شود از او دور کنید. ۱۱. بعضی
fatemeh1991
تلویزیون و رادیو را خاموش کنید و تمام توجه خود را به صحبت کردن با مخاطب خود معطوف سازید. ۲. مخالفت خود را به‌طور خصوصی بیان کنید و در برابر دیگران با یکدیگر مشاجره نکنید. این به نفع هر دو شماست. ۳. از دادوبیداد کردن و برخوردهای احساسی بپرهیزید. ۴. هیچ‌گاه با خشونت نظر دیگران را رد نکنید. به سخنان یکدیگر گوش فرادهید و پیش از صحبت کردن درباره نکات موردنظر خود، آن‌ها را یادداشت کنید تا طرف مقابل بداند که شما در حال گوش دادن به سخنان او هستید. ۵. سخنان طرف مقابل را به‌طور خلاصه بیان کنید، به‌طوری که مشخص شود منظور او را درک کرده‌اید.
Safaho
یکی از هدف‌های مهم تربیتی این است که واکنش‌ها سریع و منسجم باشد؛ افزون بر این، یک رفتار شایسته باید به‌طور تدریجی و قدم‌به‌قدم آموخته شود زیرا موضوع یادگیری و حافظه روندی پیچیده است که یک کودک طی آن، هم‌زمان با رشد سنی می‌تواند کلمات، استدلال و انتظارات ما را بفهمد.
shirin
به‌یاد داشته باشید که کودکان علاقه‌ای عمیق به والدین خود دارند. آن‌ها والدین خود را می‌بخشند و تنبیه‌های آن‌ها را فراموش می‌کنند.
فرشته
هیچ‌گاه فرزند خود را کتک نزنید، فریاد نکشید و با چهره عصبانی با او برخورد نکنید زیرا کودکان در همه‌حال به عشق و محبت شما نیاز دارند، حتی در مواقعی که عملی ناپسند مرتکب می‌شوند. هیچ‌گاه به آن‌ها توهین نکنید و مخالفت خود را با صدای آرام ابراز نمایید.
کاربر ۳۱۰۶۰۲۳
کلیدهای پرورش اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان
گلن استنهاوس
چگونه به کودک خود نه بگوییم
زه‍را ج‍ع‍ف‍ری‌
روش‌های تقویت توجه و تمرکز در کودکان
ماندانا سلحشور
کلیدهای رفتار با کودک سرسخت
رابرت مکنزی
راهنمای کامل تربیت کودک
الیزابت پنتلی
کلیدهای تربیت و رفتار با پسرها
استیو بیدولف
کلیدهای پرورش احساس امنیت در کودکان و نوجوانان
استنلی‌گرین اسپن
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجوانان
اشرف راضی
کلیدهای تربیت کودک حرف‌شنو
الیزابت پنتلی
والدین هشیار
شفالی ساباری
‌‫آموزش دستشویی رفتن به کودکان
مگ زویبک
تربیت بدون فریاد
اکرم کرمی
مادر خوب و مادر بد
نهاله مشتاق
والدین قطعاً تأثیرگذارند
ستاره بابایی
کلیدهای کشف و پرورش استعداد در کودکان
دُن وینهاوس
انضباط بدون گریه
الیزابت پنتلی
کلیدهای پرورش هوش عاطفی در کودکان و نوجوانان
جان گاتمن
کلیدهای پرورش کودک تیزهوش
سیلویا ریم
کلیدهای رفتار با کودک سه ساله
سوزان ای. گاتلیب
فرزند دوم، پیامدها و راه حل ها
مگ زویبک

حجم

۱۴۵٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۸۴ صفحه

حجم

۱۴۵٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۸۴ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
تومان