کتاب کلیدهای رفتار با کودک پنجساله
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلیدهای رفتار با کودک پنجساله
«کلیدهای رفتار با کودک پنجساله» نوشته دکتر مارتی وایت(-۱۹۵۴)، روانشناس کودک است.
هدف این کتاب ارائه رهنمودهایی است تا شما به عنوان پدر و مادر بدانید که از کودک پنجساله خود چه انتظاری داشته باشید. همچنین برای مواجهه با تغییرات خاصِ این سن توصیههایی ارائه شده است. در فصل یک، تحت عنوان «رشد کودک پنجساله»، بر قابلیتهای فرزند شما تأکید میشود و رشدِ شناختی، زبانی، حرکتی، اجتماعی و عاطفی وی مورد توجه قرار میگیرد. هنگام مطالعه، توجه داشته باشید که آنچه در این بخش آمده، به عنوان رهنمود ارائه شده است.
فصل دو، تحت عنوان «شخصیت کودک شما»، به موارد و نگرانیهایی میپردازد که استقلالطلبی کودک شما به آن دامن میزند. وقتی کودک سرکشی و وابستگی چهارسالگی را پشتسر میگذارد و به فردی مددکار و متکی به خود تبدیل میگردد، والدین سردرگم میشوند.
در فصل سه، پیشنهادهایی جهت تقویت رشد کودک در زمینههای مختلف ارائه شده است. وقتی کودک به پنجسالگی میرسد، توان وی برای تکمیل کارها بیشتر میگردد و از وابستگیاش به والدین کاسته میشود. هرچند پذیرفتن این واقعیت برای والدین دشوار است که طفل دیروزی آنها در حال بزرگ شدن است، اما توجه به این نکته مهم است که اگر به کودکان مسئولیت واگذار کنند و به آنها فرصت دهند تا خودشان آن را انجام دهند، بزرگسالانی خودکفا بار خواهند آمد. همچنین در این فصل توصیههایی جهت منضبط ساختن کودک پنجساله ارائه شده است.
در پایان، شادیها و نگرانیهای ورود به مدرسه بررسی میگردد. اکثر کودکان پنجساله به کودکستان میروند. چه این اولین تجربه کودک از مدرسه رفتن باشد و چه نباشد، سؤالات و نگرانیهایی را به دنبال خواهد داشت. آیا کودک شما برای ورود به مدرسه آماده است؟ از اولین جلسهای که معلم با اولیا دیدار میکند، چه انتظاری میرود؟ چگونه میتوان مهارت خواندن و نوشتن را در کودک پرورش داد؟ اینها موضوعهایی است که در این بخش به آن پرداختهایم.
کلیدهای رفتار با کودک چهارساله
مادر خوب و مادر بدنهاله مشتاق
کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانانمیرنا بی. شور
کلیدهای کشف و پرورش؛ هشت هوش در کودکانکیتی کوک
کلیدهای پرورش هوش اجتماعی در کودکان و نوجواناناشرف راضی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
۵۲,۲۰۰۱۰%
در خال خوندنش هستم.کلا این سری از کتابهای انتشارات صابرین برای برخورد با کودک هی چندساله،عالی هستن.انگار نشستی مشکلاتت رو برای روانشناس گفتی و اون داره بهت راهنمایی میده.
عالیه.پسرم ۴سال و نیم داره.این کتاب تمام حالتها وکارها عواطف واحساسات وخصوصیات اخلاقی و...ریزبه ریز شرح داده و راهکار ارائه داده.به تمام کسانی که بچه ای به این سن دارند به شدت توصیه میشه
خوب بود
عالییییییییه