کتاب کلیدهای تربیت و رفتار با پسرها
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلیدهای تربیت و رفتار با پسرها
«کلیدهای تربیت و رفتار با پسرها» نوشتهی استیو بیدالف است. این کتاب به این مسأله میپردازد که چرا پسران متفاوتند؟ و چگونه میتوانیم به آنها کمک کنیم تا مردانی شاد و متعادل بشوند؟
اگر در خانوادهتان پسر دارید، میدانید که آنها موجودات خشن و در عین حال حساسی هستند که به سادگی به این سو یا آن سو کشیده میشوند تا به مردانی خارقالعاده یا مردانی که مشکلات زیادی را با خود یدک میکشند تبدیل شوند. جامعه غربی مدتی است مسیر پسران را گم کرده است و اینک چگونه میتواند آن را پیدا کند؟ از مدتها پیش [در انگلستان] به دخترها آزادی داده شد و اینک دختران و پسران آزاد هستند، اما جهان به انسانهای کامل نیاز دارد نه به روباتهایی برای «کار و جنگ». ما پسران و دختران را پرورش میدهیم تا آزادانه فکر و سؤال کنند، حال آنکه آنها افکاری روشن اما قلبهایی سخت دارند.
یک میلیون پدر و مادری که در سراسر جهان از این کتاب استفاده میکنند، نشان میدهند این کتاب برایشان مفید بوده است. نویسنده شهادت میدهد که والدینی که روی مباحث این کتاب فکر کردهاند، نسلی از مردان را تربیت کردهاند که شادتر، ایمنتر، راحتتر و متعادلتر هستند. این مردان میتوانند در مورد احساساتشان صحبت کنند، آشپزی کنند و با بچهها بازی کنند. آنها میتوانند برای اهداف مناسبی کار کنند و مانند نسل قبل، فقط یک کیف پول سیار نباشند.
این کتاب در عین حال که داستانهایی دربردارد، شما را به فکر کردن نیز وامیدارد. مطالب این کتاب براساس پژوهشهای رسمی و منطق پایهگذاری شده است. در موقعیتهای مختلفی میتوانید بارها و بارها از این کتاب بهره بگیرید. فرزندتان چند روزه باشد یا کودک دبستانی یا نوجوان، میتوانید از این کتاب یاری بگیرید و آنها را به مسیری سوق دهید که جزو دستهای از مردان باشند که مایه شادی و افتخار شما گردند.
پاسخ به والدین
شادترین بچه محله (شادترین کودک محله)هاروی کارپ
کلیدهای مراقبت از نوزاد از تولد تا یک سالگیتکلا. اس. نی
کلیدهای رفتار با کودک یکسالهمگ زویبک
کلیدهای پرورش تفکر در کودکان و نوجوانانمیرنا بی. شور
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
۶۴,۸۰۰۱۰%
باید خوانده شود. مخصوصا نسخه کاغذی اش و هدیه بدید به آقایان. نقش مردها در تربیت پسرها خیلی مهمه. وبه نظرم نه تنها یک کتابه که راجع به تفاوت ها صحبت کرده نکات کلی تربیت روهم بسیار با تفصیل و
این کتاب عالیه.پسردارها حتما بخونن.واقعا تفاوت پسرها ودخترها رو نشون میده وخیال آدم رو در مورد فرزند پسرش راحت میکنه.کلا کتابهای انتشارات صابرین از لحاظ تربیتی بسیار کاربردی ان
من فرزند پسر ندارم اما با خوندنش خیلی تونستم به اطرافیانم و بهبود رابطه ام با پسربچه های دور و برم کمک کنم
برای منه مادر که تربیت پسرهام تنها روی دوش منه روش های زیادی نداشت بیشتر روی صحبت کتاب با پدرهاست و اینکه از 7 سالگی به بعد مردها تاثیر خیلی بیشتری روی پسرها دارن. 95.
واقعا کتاب عالی وکاملیه هم از لحاظ علمی هم روانشناختی توصیه می کنم مادرانی که پسر دارن حتما بخونن
این مجموعه خیلی مجموعه خوبیه ب نظرم.
بنظرم خیلی جالب نبود یکمی به پسرا ها زیادی خرده گرفته بود
کتاب خوبی هست. ولی یکسری از مطالب کتاب با فرهنگ کشور ما سازگاری نداشت.
بسیار تا بسیار کتاب آموزنده ای است! کتابی که حتما باید خوانده شود مخصوصا توسط والدین! ممنون بابت ترجمه و قرار دادن این کتاب در کتابخانه همگانی!
خوبربود ولی خیلی از فصولش با فرهنگما همخوانی نداشت.از ۲۰ بهش ۱۴ میدم