معرفی و دانلود کتاب ب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌

پژوهش ادبی

۳۰٪

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌

«باغ تنهایی» یادنامه‌ای از سهراب سپهری است که به کوشش حمید سیاهپوش گردآوری شده است. راستی راز کشش و گیرندگی همه‌گیر سهراب در کجاست؟ چرا از میان شاعرانی که از طبیعت می‌گویند، از شهرگریزی دم می‌زنند و هر یک به نحوی کباده عرفان و درون تابی می‌کشند تنها سپهری بر قله ایستاده است؟ اگر طبقه متوسط شهری، گریزان از کشاکش‌ها و ستیزه‌های یکی دو دهه اخیر در جست‌وجوی پناهگاهی آرام و بی‌دغدغه به «پاستورالیسم» ، درون‌نگری، فردگروی و اجتماع گریزی روی می‌آورد و شاعری را می‌جوید که نهانی‌های درون او را بیان کند و آن بگوید که او می‌خواهد، چرا تنها به سراغ سپهری می‌رود؟ آیا سپهری همان است که اینان می‌جویند و به میل خود تفسیر می‌کنند یا افزون بر این در کار او ارزش‌های هنری و ادبی پایداری نهفته است که پیرو و پابند پسندهای زمانه نیست؟ راستی با کدام معیار می‌توان ثابت کرد که اگر روزی شعرهای سپهری (و نیز نقاشی‌های او) کارکردهای زمانمند امروزین خود را از دست بدهد، کارکردها و گوهرهای همیشگی و فارغ از زمان آن پابرجا خواهد ماند و تابع رسم روز نیست؟ آیا سپهری تنها بر سنت شعری و فکری آسیای خاوری رفته است یا خود نیز چیزی بر آن افزوده است؟ تبارشناسی شعر و هنر سپهری به کجا می‌رسد؟ کدام بخش از زندگی شعری سپهری سست و کدام نیرومند است؟ مجموعه حاضر با بسیاری از مقاله‌ها، یادداشت‌ها، گفتارها و اظهارنظرهای کوتاه و بلند از منتقدان، نویسندگان، شاعران و هنرمندان برای یافتن پاسخی به این پرسش‌ها فراهم آمده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۹/۲۴

توصیه میکنم در هر منزل ایرانی یک نسخه چاپی از سهراب سپهری موجود باشه .‌

بریده‌هایی از کتاب

کنار مشتی خاک در دوردستِ خودم تنها نشسته‌ام. اوج خودم را گم کرده‌ام. می‌ترسم، از لحظه بعد و از این پنجره‌ای که به روی احساسم گشوده شد...
آلما
آن جا که وطن بود؛ گفت و گو با شمس لنگرودیتصویر جلد کتاب آن جا که وطن بود؛ گفت و گو با شمس لنگرودی
مهدی مظفری ساوجی
پابلو نروداتصویر جلد کتاب پابلو نرودا
جورج دی. اسکید
سخنی از سیمرغ: گفتگو با دکتر میرجلال‌الدّین کزازی پیرامون شاهنامه فردوسیتصویر جلد کتاب سخنی از سیمرغ: گفتگو با دکتر میرجلال‌الدّین کزازی پیرامون شاهنامه فردوسی
سامان ح اصفهانی
دین ایرانی: بر پایه متن‌های معتبر یونانیتصویر جلد کتاب دین ایرانی: بر پایه متن‌های معتبر یونانی
امیل بنونیست
تاریخ تمام‌وکمال جهانتصویر جلد کتاب تاریخ تمام‌وکمال جهان
سمیوئل استیوارت
فردوسی؛ زندگی، اندیشه و شعر اوتصویر جلد کتاب فردوسی؛ زندگی، اندیشه و شعر او
محمدامین ریاحی
دستور کار ۲۰۳۰ و اهداف توسعه پایدارتصویر جلد کتاب دستور کار ۲۰۳۰ و اهداف توسعه پایدار
گروه نویسندگان
قصه‌های بهرنگ‬‏‫تصویر جلد کتاب قصه‌های بهرنگ‬‏‫
صمد بهرنگی
ارنست همینگوی؛ آخرین مصاحبه و گفت‌و‌گو‌هاتصویر جلد کتاب ارنست همینگوی؛ آخرین مصاحبه و گفت‌و‌گو‌ها
ارنست همینگوی
پادشاهی کیخسرو، نومید شدن کیخسرو از جهانداری، پادشاهی لهراسپتصویر جلد کتاب پادشاهی کیخسرو، نومید شدن کیخسرو از جهانداری، پادشاهی لهراسپ
ابوالقاسم فردوسی
۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)تصویر جلد کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)
مارک ورنون
همچون یک خانه به دوشتصویر جلد کتاب همچون یک خانه به دوش