معرفی و دانلود کتاب ب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌

انتشارات:
انتشارات نگاه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌

«باغ تنهایی» یادنامه‌ای از سهراب سپهری است که به کوشش حمید سیاهپوش گردآوری شده است. راستی راز کشش و گیرندگی همه‌گیر سهراب در کجاست؟ چرا از میان شاعرانی که از طبیعت می‌گویند، از شهرگریزی دم می‌زنند و هر یک به نحوی کباده عرفان و درون تابی می‌کشند تنها سپهری بر قله ایستاده است؟ اگر طبقه متوسط شهری، گریزان از کشاکش‌ها و ستیزه‌های یکی دو دهه اخیر در جست‌وجوی پناهگاهی آرام و بی‌دغدغه به «پاستورالیسم» ، درون‌نگری، فردگروی و اجتماع گریزی روی می‌آورد و شاعری را می‌جوید که نهانی‌های درون او را بیان کند و آن بگوید که او می‌خواهد، چرا تنها به سراغ سپهری می‌رود؟ آیا سپهری همان است که اینان می‌جویند و به میل خود تفسیر می‌کنند یا افزون بر این در کار او ارزش‌های هنری و ادبی پایداری نهفته است که پیرو و پابند پسندهای زمانه نیست؟ راستی با کدام معیار می‌توان ثابت کرد که اگر روزی شعرهای سپهری (و نیز نقاشی‌های او) کارکردهای زمانمند امروزین خود را از دست بدهد، کارکردها و گوهرهای همیشگی و فارغ از زمان آن پابرجا خواهد ماند و تابع رسم روز نیست؟ آیا سپهری تنها بر سنت شعری و فکری آسیای خاوری رفته است یا خود نیز چیزی بر آن افزوده است؟ تبارشناسی شعر و هنر سپهری به کجا می‌رسد؟ کدام بخش از زندگی شعری سپهری سست و کدام نیرومند است؟ مجموعه حاضر با بسیاری از مقاله‌ها، یادداشت‌ها، گفتارها و اظهارنظرهای کوتاه و بلند از منتقدان، نویسندگان، شاعران و هنرمندان برای یافتن پاسخی به این پرسش‌ها فراهم آمده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابب‍اغ‌ ت‍ن‍ه‍ای‍ی‌: ی‍ادن‍ام‍ه‌ س‍ه‍راب‌ س‍پ‍ه‍ری‌

۱۴۰۱/۰۹/۲۴

توصیه میکنم در هر منزل ایرانی یک نسخه چاپی از سهراب سپهری موجود باشه .‌

بریده‌هایی از کتاب

آلما
کنار مشتی خاک در دوردستِ خودم تنها نشسته‌ام. اوج خودم را گم کرده‌ام. می‌ترسم، از لحظه بعد و از این پنجره‌ای که به روی احساسم گشوده شد...
سخنی از سیمرغ: گفتگو با دکتر میرجلال‌الدّین کزازی پیرامون شاهنامه فردوسی
هفده خان عشق
کاوه میرعباسی
مکتب حافظ (جلد اول)
منوچهر مرتضوی
سرزمین شعر؛ گزیده شعر امروز خراسان (جلد اول، اشعار کلاسیک)
قاسم رفیعا
بازنمایی فضاهای شهری در هنر و ادبیات ( جلد اول)
بهمن نامور مطلق
اپرت‌ها