کتاب معجزه شکرگزاری
معرفی کتاب معجزه شکرگزاری
کتاب «معجزه شکرگزاری» نوشتۀ راندا برن و ترجمۀ محدثه رستمی عمران است و انتشارات آوای منجی آن را منتشر کرده است. کتاب معجزه شکرگزاری بر این موضوع تأکید دارد که شکرگزاری باعث نتایج معجزهآسا میشود و زندگی را به صورت واقعی جادویی و دگرگون میکند.
درباره کتاب معجزه شکرگزاری
راندا برن در کتاب معجزه شکرگزاری میخواهد به خوانندگان یادآوری کند که آن چیزهای شگرف و آن جادویی که در کودکی آن را باورداشتن حقیقت دارد. او اعتقاد دارد کافی است آدمها بدانند برای بهوجودآوردن جادو چه کاری باید انجام دهند آن وقت میتوانند زندگی رؤیایی خود را داشته باشند.
لحظاتی زیادی در زندگی وجود دارد که اتفاقات خوب، رخ میدهد و انسان شکرگزار است. اما انسانها در طول زندگی همیشه با سختیها مواجه میشوند و گاهی ممکن است تصور کنند که اوضاع هرگز روبهراه نخواهد شد. راندا برن معتقد است که قدردانی مانند مغناطیس عمل میکند و افراد هرچه بیشتر سپاسگزار باشند، نعمتهای بیشتری سمت خود جذب میکنند. تاریخ پر است از انسانهای مشهوری که تمرین قدردانیکردن را انجام دادند و در مقابل دستاوردهایشان آنها را تبدیل به بزرگترین افراد کرده است.
کتاب معجزه شکرگزاری، نوشتۀ راندا برن، به خوانندگان یادآوری میکند نیازی نیست منتظر اتفاقات بزرگ باشند تا سپاسگزاری کنند. افراد میتوانند با سپاسگزاری از نعمتهای حتی بهظاهر کوچک، به خواستههای بزرگشان برسند. کتاب معجزه شکرگزاری با ارائۀ تمرینات ۲۸ روزه به مخاطبانش یاد میدهد که برای آنچه در مسیرشان قرار گرفته قدردان باشند و با خود به صلح درونی برسند. آنها همچنین یاد میگیرند که چگونه با قدردانی از نعمتها، به زندگی زیبا و سرشار از شگفتی برسند و شکرگزاری را به عادتی هرروزه تبدیل کنند.
خواندن کتاب معجزه شکرگزاری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به کتابهای موفقیت و خودیاری و همچنین کسانی که ناامید هستند پیشنهاد میکنیم.
درباره راندا برن
راندا برن، نویسندۀ معروف استرالیایی است که با نوشتن کتاب راز و تولید یک فیلم از آن توانست مخاطبان بسیاری را به خواندن آثارش دعوت کند و زندگی انسانهای زیادی را نجات دهد و امید به زندگی را به آنها بازگرداند. او در سال ۲۰۰۴ پس از مرگ پدرش دچار افسردگی شدید شد و با تشویق دخترش شروع به مطالعۀ کتابهای روانشناسی قدیمی و تحقیق درباره تفکر مثبت و قوانین جذب کرد. او زندگی خود را در راه اشاعۀ این فرهنگ وقف نموده و پس از کتاب پرفروش راز، دست به انتشار کتابهای کاملتری مثل معجزه، قهرمان، قدرت و.. کرده است که هر کدام به صورت تخصصیتر به مباحث قانون جذب میپردازند.
بخشی از کتاب معجزه شکرگزاری
«زندگی من بدون شکرگزاری بسیار چالشبرانگیز بود. من بدهکار بودم و این موضوع هر ماه کمی بیشتر میشد. من واقعاً سخت کار میکردم، اما وضعیت مالیام هرگز بهبود نمییافت. در تلاش برای همگامشدن با پرداخت بدهیها و تعهدات و زیر فشار پنهانی مداوم، زندگی میکردم. روابط من مانند یک آونگ از خوب به بد میرفت؛ زیرا به نظر میرسید برای هر شخص وقت کافی نداشته باشم.»
انشاالله باتوکل به حضرت حق مفید بوده وهست..