کتاب هایدی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب هایدی
«هایدی» داستانی نوشته جوانا اسپایری(۱۹۰۱-۱۸۲۷)، نویسنده آلمانی است. این داستان که در حوزه رمانهای نوجوانان جای میگیرد مورد اقتباس سینمایی و تلویزیونی در قالب پویانمایی(انیمیشن) نیز قرار گرفته است. نمایش این آثار در دهه ۶۰ و ۷۰ خورشیدی در ایران با استقبال زیادی رو به رو شد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
در دامنهی رشتهکوهی که قلههای صخرهای و ناهموارش بر فراز درههای عمیق سایه افکنده است، شهر سوئیسی کوچک و زیبایی به نام مینفیلد قرار دارد و در انتهای شهر، جادهی باریک و پر پیچ و خمی تا بالای کوه کشیده شده است. در قسمتهای پایینتر جاده، زمین چندان سرسبز نیست، اما بوی خوش گلهای وحشی و مرتعهای ارتفاعات بالاتر، هوا را معطر کرده است.
در یکی از روزهای آفتابی اواخر بهار، زن بلندقد و سرزندهای از جاده بالا میرفت. او با یک دست، بستهای را حمل میکرد و با دست دیگرش دخترکوچولویی را، که تقریباً پنجساله به نظر میآمد، به دنبال خود میکشید، گونههای آفتابسوختهی بچه قرمز شده بود. البته جای تعجب نبود؛ چون در آن هوای آفتابی و داغ، او را طوری پوشانده بودند که انگار وسط زمستان است. چهرهی کودک به سختی قابل تشخیص بود، چون دو پیراهن پشمی تنش کرده و یک روسری بزرگ و قرمز را حسابی دورش پیچیده بودند. او شبیه یک بقچهی بیقوارهی لباس بود که روی دو پوتینِ چرمی به طرف بالا حرکت میکرد.
مردان کوچک
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
عالیه 👍👍👍👍
من حیلی هایدی رو دوست دارم خیلی زیباست داستانش♥♥♥
هم فیلمش و هم کتابش فوقالعاده است 👌👌👌
کتاب خیلی عالی بود وپیشنهاد میدم که این کتاب را دانلود کنید وبخوانید پشیمان نمیشوید
چون همیشه به زندگی روستایی علاقه داشتم، این کتاب خیلیییی به دلم نشست. در ضمن ترجمه های خانم قدیانی واقعاااااا عالیه
هایدی ی ی ی 😍😍😍
"هایدی" هایدی مهربان و نازنین رفت تو لیست خرید... با وجود جذاب بودن کارتونش،جهت حمایت فرهنگی از طاقچه جون،خواهم خرید
عالیه😍😍😍 واقعا داستان هایدی به دلم نشست عاشقتم😘 کسی داستانهایی مث هایدی نخونده بمون سفارش کنه
اگر مثل من عاشق انیمه هایدی باشید این کتاب واقعا قشنگه
خیلی خوبه