دانلود و خرید کتاب داش آکل؛ حواشی و تبعات محمدرضا سرشار

کتاب داش آکل؛ حواشی و تبعات

امتیاز:
۴.۸از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب داش آکل؛ حواشی و تبعات

«داش آکل؛ حواشی و تبعات» متن و نقد داستان کوتاه داش آکل از صادق هدایت نوشته محمدرضا سرشار( -۱۳۳۲) است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: داش‌آکل یکی از سه ـ چهار داستان کوتاه مشهور صادق هدایت است (۱۲۸۱-۱۳۳۰ش.) است. از همین رو نیز، اولین داستان کوتاه هدایت بود که توسط یکی از کارگردانان مشهور سینمای ایران در قبل از انقلاب (مسعود کیمیایی) تبدیل به فیلمی سینمایی ـ به همین نام ـ شد، و به نمایش درآمد. داش‌آکل یکی از ده داستان کوتاه مجموعۀ «سه قطره خون» ـ چهارمین کتاب و دومین مجموعه داستان منتشره از هدایت ـ است، که نخستین بار در سال ۱۳۱۱ به چاپ رسید و منتشر شد. انتخاب نام «سه قطره خون» برای این مجموعه توسط هدایت، نشان می‌دهد که از نظر خودش، به هر حال، «داش‌آکل» ، قوی‌ترین داستان مجموعۀ مذکور، نبوده است. نقد حاضر می‌کوشد با نگاهی کاملاً فنی و معطوف به خود اثر، آن را بررسی نماید.
سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۷/۱۷

این کتاب هم مانند بقیه کتب نویسنده ‌محترم در مورد آثار صادق هدایت جالب و جذاب بود و از خواندنش لذت بردم . اگر فیلمش را هم پیدا کردید تماشا کنید ، البته نسخه امروزی آن هم در حال حاضر

- بیشتر
خانم محمدی
۱۴۰۱/۰۲/۰۶

برخلاف نقدها و تحسین‌های همیشگی، زیادی که برای این داستان کوتاه می‌نویسند. این کتاب نگاه جدیدی به داستان داش آکل دارد. زوایای جدیدی از داستان برایتان آشکار می‌شود که ابتدا بسیار شگفت انگیز و بعد تامل برانگیز می‌شود. پیشنهاد می‌کنم

- بیشتر
عرفان