کتاب اعتیاد به نت
خواندن نظراتمعرفی کتاب اعتیاد به نت
«اعتیاد به نت» نوشته کوین رابرتس است و به موضوع رهایی از اعتیاد به اینترنت و بازیهای رایانهای میپردازد.
در بخشی از مقدمه کتاب و درباره تجربه نگارنده در مقابله با اعتیاد به اینترنت میخوانیم:
این روزها دنیا درگیر چرخه تغییرات فرهنگی است، ابزارهای الکترونیکی و اینترنت شیوه زندگی ما را دگرگون ساختهاند. حدود یک دهه پیش ابزارهایی چون کامپیوتر، تلفن همراه و آیپَد وسایل لوکسی بهشمار میرفتند که زندگی را برای صاحبانشان راحتتر میکردند، حال آنکه امروزه تقریبا از ضروریات زندگی بهشمار میروند. به همین ترتیب اینترنت و بازیهای نرمافزاری هم که در درجه اول برای تحقیق یا تفریح، گاهوبیگاه، مورد استفاده قرار میگرفتند، رفتهرفته به عنوان منبع اصلی سرگرمی درآمدهاند.
بازیهای نرمافزاری و اینترنت برای عده زیادی ابزارهای بیضرری هستند که در مواقع لزوم، برای کار یا تفریح، مورد استفاده قرار میگیرند، حال آنکه برای عدهای دیگر جنبهای اعتیادآور پیدا میکنند و آنان را از تعاملات زندگی واقعی دور میسازند. من خود یکی از این افراد بودم که به علت کاربرد افراطی این ابزارها سلامت جسمی، روانی، رشد معنوی و روابط اجتماعی خود را به مخاطره انداختم. البته ناگفته نماند که به این فنآوریها ایرادی وارد نبوده و نیست؛ مشکل اصلی به خود من برمیگشت.
هروقت خوشگذرانی افراطی من با بازی یا اینترنت به پایان میرسید از خودم بیزار میشدم. تعجب میکردم که چرا اینقدر ضعیف بودم که نمیتوانستم در مقابل جاذبه بازی مقاومت کنم. با خود قسم یاد میکردم که دیگر نه بازی خواهم کرد و نه چت؛ اما پس از چندی وسوسه چت یا بازی دوباره به سراغم میآمد و تصمیمم را بر باد میداد. در آن روزها عبارت «خوره بازی و اینترنت» بهترین توصیف برای من بود.
هرچند امروز احساس غرور میکنم که سلامت خود را بازیافتهام، اما سالهای زیادی از عمرم را پشت میز کامپیوتر از دست دادم و از دنبال کردن اهدافم بازماندم. گرچه بعد از هر بار بازی احساس گناه و عذاب وجدان به سراغم میآمد و مدتها رهایم نمیکرد اما باز نمیتوانستم بازی را کنار بگذارم.
غولهای کلاسیک روانشناسی
مهدی قراچهداغی
صفر و یک مغز ماجودیت تراماین
مغز من در گذر زمان: چگونه توانمندیهای مغز خود را در گذر زمان، حفظ و تقویت کنیم؟حامد اختیاری
زوج درمانی هیجانمدارسوزان ام. جانسون
آرامش خود را دریابید (راههای معنوی برای رسیدن به زندگی بدون استرس)آمیت سود
احساس خوب باهم بودن، راز بازسازی روابط تیرهدیوید دی. برنز
مغز پولادین منحامد اختیاری
اقتصاد خرد میانهغلامرضا کشاورز حداد
شناسایی ابعاد ادراک خود در اختلالات افسرده خویی و وسواس فکری - عملیعباس رمضانیفرانی
کتاب جامع انتخاب رشتهمهدی نکوئی
غلبه بر پشت گوش اندازیشهره نورصالحی
می خواهم اما ذهن لعنتی من اجازه نمی دهد!
جکی لتران
مراقبت از بدن دختران در دوره بلوغکارا ناترسون
سلامت اجتماعی و عاطفی فرزند شماجان اس دیسی
فرزندپروری نرمسارا آکول اسمیت
نینجای مشکل گشامری نین
کتاب خیلی خوبیه احساسات شما در هنگام استفاده بیش از حد از بازی یا نت رو شرح میده و مثال هایی از اعتیاد ادمهای دیگه میزنه که بفهمین تنها نیستین کتاب با معتادان نت و بازی همدردی کرده و مضرات استفاده بیش
عجب ....اینترنت هم شده داستانی
کتابِ بسیار خوبیه برای افرادی که زمان استفاده از نت و در کل دنیای مجازی احساس گناه دارند. نویسنده از تجریات ترک اعتیاد خود حرف میزنه و این یعنی نویسنده از جنس خود خواننده است.