معرفی و دانلود کتاب اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطراب pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطرابsubscriptionAvailable

کتاب اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطراب

۳.۴(از ۹ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطراب

«اختلالات اضطرابی» گردآوری و ترجمه دکتر امیرمسعود احمدی، دانشیار دانشگاه مازندران، به موضوع هراس، وسواس و داروهای مربوط به این بیماری‌ها می‌پردازد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطراب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباختلالات اضطرابی: هراس و وسواس و داروهای ضداضطراب
عنوان در زبان مبدأWhat everyone should know about anxiety disorders‬
موضوعسلامت، روان‌شناسی عمومی
مترجمامیرمسعود احمدی
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۲/۱۱/۰۵
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروستبهداشت روان انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)

مینا
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۵/۰۴

کوتاه و مختصر مفید و دقیق برای کسب اطلاعات عمومی سطحی کتابای این مجموعه خیلی خوب هستن 🤗

Maryambnk
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۰/۲۷

کتاب خوبی بود ولی خیلی به صورت خلاصه بیان کرده میتوان تشخیص داد ولی برای درمان خیلی مختصر و مفید گفته شده و باید به کتاب ها و مشاور مراجعه کرد

مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۹/۲۲

خوبه

روان درمانی در عملتصویر جلد کتاب روان درمانی در عمل
مهرانگیز شعاع‌کاظمی
درمان‌شناختی افسردگیتصویر جلد کتاب درمان‌شناختی افسردگی
آرون‌ ت‍ی‌ب‍ک‌
صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)تصویر جلد کتاب صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)
بهمن علیمرادی
راهنمای عملی درمان اختلال افسردگی بر اساس اصول شناختی رفتاریتصویر جلد کتاب راهنمای عملی درمان اختلال افسردگی بر اساس اصول شناختی رفتاری
زهرا اکبری بیاتیانی
شهامت ابراز وجودتصویر جلد کتاب شهامت ابراز وجود
پیمان صحرائی
راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینیتصویر جلد کتاب راهنمای درمان شناختی رفتاری کودکان و نوجوانان برای متخصصان بالینی
پل استالارد
۱۰۱ نکته اضطرابتصویر جلد کتاب ۱۰۱ نکته اضطراب
لیلا عظیمی
روان شناسی عمومی (جلد۳)تصویر جلد کتاب روان شناسی عمومی (جلد۳)
احمد علامه فلسفی
والدین خردمندتصویر جلد کتاب والدین خردمند
استر یودر استراهان
مثلث و مثلث‌سازی در خانواده (الفبای درمان)تصویر جلد کتاب مثلث و مثلث‌سازی در خانواده (الفبای درمان)
فرشاد بهاری
متولد کاشی ۱۴تصویر جلد کتاب متولد کاشی ۱۴
رضا قلی‌زاده علیار
آشنایی با بیماری‌های روانیتصویر جلد کتاب آشنایی با بیماری‌های روانی
امیرمسعود احمدی
فرسودگی تحصیلی و اهمال کاری در افت تحصیلی دانش آموزانتصویر جلد کتاب فرسودگی تحصیلی و اهمال کاری در افت تحصیلی دانش آموزان
فاطمه عبادی ضیائی
اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاریتصویر جلد کتاب اختلالات درونی سازی شده در کودکان و درمان شناختی رفتاری
سمانه ابراهیمی‌خسمخی
بهترین خودت باشتصویر جلد کتاب بهترین خودت باش