کتاب نشتی نیک هورنبی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:نیک هورنبی
انتشارات:نشر هیرمند
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب نشتی

کتاب الکترونیکی «نشتی» نوشتهٔ «نیک هورنبی» و با ترجمهٔ «علیرضا برازنده‌نژاد» توسط نشر هیرمند منتشر شده است. این رمان به زندگی زناشویی، بحران‌های میانسالی و روابط خانوادگی در بستر جامعهٔ معاصر انگلستان می‌پردازد و با نگاهی موشکافانه، فرازونشیب‌های عاطفی و اخلاقی شخصیت‌ها را روایت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نشتی

«نشتی» اثری داستانی از «نیک هورنبی» است که در قالب رمان، زندگی یک زن پزشک به نام «کتی» را روایت می‌کند. داستان در انگلستان معاصر می‌گذرد و تمرکز آن بر بحران‌های زناشویی، خیانت، تردیدها و جست‌وجوی معنا در زندگی روزمره است. روایت کتاب از زاویهٔ دید اول‌شخص و با لحن صمیمانه و گاه طنزآمیز پیش می‌رود. ساختار رمان مبتنی بر روایت خطی و بازگشت‌های ذهنی شخصیت اصلی است که به تدریج لایه‌های مختلف زندگی او را آشکار می‌کند. «نیک هورنبی» در این اثر، با پرداختن به جزئیات روابط خانوادگی، دغدغه‌های اخلاقی و اجتماعی طبقهٔ متوسط شهری را به تصویر کشیده است. کتاب با تمرکز بر زندگی روزمره، مکالمات و درگیری‌های ذهنی شخصیت‌ها، تصویری ملموس از پیچیدگی‌های روابط انسانی ارائه می‌دهد.

خلاصه داستان نشتی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان «نشتی» با تصمیم ناگهانی «کتی»، پزشک عمومی و مادر دو فرزند، برای پایان‌دادن به ازدواجش با «دیوید» آغاز می‌شود. این تصمیم در یک پارکینگ و طی یک تماس تلفنی به شوهرش اعلام می‌شود؛ رویدادی که خود کتی را نیز غافلگیر می‌کند. روایت، به بازنگری زندگی مشترک کتی و دیوید می‌پردازد: از آشنایی در دوران دانشجویی تا سال‌ها زندگی مشترک، بچه‌دار شدن، و فرسایش تدریجی رابطه‌شان. کتی درگیر رابطه‌ای موازی با مردی به نام «استیون» می‌شود و این رابطه، بحران هویت و احساس گناه را در او تشدید می‌کند. در طول داستان، کتی با دوستان، همکاران و خانواده‌اش دربارهٔ تصمیمش گفت‌وگو می‌کند و تلاش دارد معنای خوشبختی، رضایت و مسئولیت را برای خود بازتعریف کند. روایت با جزئیات دقیق به احساسات متناقض، تردیدها و امیدهای شخصیت‌ها می‌پردازد و نشان می‌دهد که چگونه انتخاب‌های کوچک و بزرگ، زندگی را به مسیرهای غیرمنتظره می‌کشاند. پایان داستان باز است و سرنوشت قطعی شخصیت‌ها را به قضاوت خواننده می‌سپارد.

چرا باید کتاب نشتی را بخوانیم؟

«نشتی» با روایتی صادقانه و بی‌پرده، به لایه‌های پنهان روابط زناشویی و خانوادگی می‌پردازد و تصویری واقع‌گرایانه از بحران‌های میانسالی، خیانت و جست‌وجوی معنا در زندگی ارائه می‌دهد. این کتاب با پرداختن به جزئیات زندگی روزمره و مکالمات واقعی، مخاطب را با دغدغه‌های اخلاقی و عاطفی شخصیت‌ها همراه می‌کند. خواندن این رمان فرصتی است برای تأمل دربارهٔ انتخاب‌ها، مسئولیت‌ها و معنای خوشبختی در زندگی معاصر.

این کتاب برای علاقه‌مندان به رمان‌های معاصر، داستان‌های خانوادگی و روایت‌هایی دربارهٔ بحران‌های زناشویی و هویت فردی مناسب است. همچنین کسانی که دغدغهٔ روابط انسانی، انتخاب‌های اخلاقی و پیچیدگی‌های زندگی روزمره را دارند، می‌توانند با «نشتی» ارتباط برقرار کنند.

بخشی از کتاب نشتی

«توی پارکینگی در لیدز! هستم که به شوهرم می‌گویم دیگر نمی‌خواهم زنش باشم. حتی خود دیوید اینجا توی پارکینگ پیش من نیست. خانه است. مواظب بچه‌ها و من فقط زنگ زده‌ام تا به او یادآوری کنم که باید یادداشتی برای معلم مولی بنویسد. بقیه‌اش هم یک‌جورهایی... از دهانم پرید. چنین کاری بدون شک اشتباه است. اگرچه من زنی هستم که ظاهرا به شوهرش می‌گوید دیگر نمی‌خواهد همسر او باشد - چیزی که آشکارا خودم را هم غافلگیر کرد؛ اما دیگر فکر نمی‌کردم زنی باشم که چنین حرفی را توی پارکینگ بگوید. از پشت موبایل. حالا دیگر معلوم است که این تلقی خاص من از خودم جای فکر دارد. مثلا می‌توانم خودم را به عنوان آدمی توصیف کنم که اسم‌ها را فراموش نمی‌کند. چون اغلب و غیر از چند استثناء اسم‌ها به یادم مانده؛ اما برای بیشتر مردم چیزی مثل حرف از پایان ازدواج - اگر برایشان پیش بیاید - فقط یک بار خواهد بود و شما اگر برای آن یک‌بارتان؛ موبایل و پارکینگ در لیدز را انتخاب کردید، دیگر نمی‌توانید ادعا کنید که این کار ویژگی خاصی در شما نیست. همان‌طور که لی‌هاروی اسوالد نمی‌توانست ادعا کند تیراندازی به رئیس‌جمهور هیچ ربطی به خود واقعی‌اش نداشت. بعضی وقت‌ها ما به خاطر کارهایی که فقط یک‌بار انجام داده‌ایم قضاوت می‌شویم.»