کتاب دوران عاشقی همینگوی: یادداشتها و خاطرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب دوران عاشقی همینگوی: یادداشتها و خاطرات
«دوران عاشقی همینگوی: یادداشتها و خاطرات» نوشته ای ای هاچنر(-۱۹۲۰)، نویسنده آمریکایی است.
داستان عاشقی همینگوی به مقاطعی از زندگی عشقی او اشاره دارد و اتفاقاتی که در آن دوران پرفراز و نشیب با آن رو به رو بوده است. نویسندهی این اثر از دوستان نزدیک ارنست همینگوی بوده و خودش را امانتدار رازهای او میدانسته است و از این زاویه صمیمیت و البته به دور از تعصب برگهایی از زندگی همینگوی را با قلم خود به رشته تحریر در آورده و اسراری را فاش میسازد که ارنست تا زمان حیاتش پرده از آن نگشوده بود.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«پائولین، تو یه زن فوقالعادهای، ولی من ازت میخوام که گورت رو از تو زندگی من گم کنی. چون اگه این کارو نکنی، من زن و پسر کوچیک و تمام هستیم رو از دست میدم. چرا به خودت اجازه میدی با زندگی من این کار رو بکنی؟»....
تازهکارها
برای سخنرانی نیامدهامبهمن فرزانه
یک عضو غیر وابستههاروکی موراکامی
دختری که میشناسم (مجموعه داستان)جی. دی. سلینجر
مثل هیچکسدلفین دو ویگان
اولین پنجشنبه: مروری بر زندگی و آثار «امکلثوم» خوانندهی بزرگ مصر به همراه ده ترانهی او (فارسی ـ عربی)محسن ابوالحسنی
یکشنبههای تابستانآنتوان چخوف
تحمل ناکامیویلیام ج. ناوس
برهای که گرگ شدعزیز نسین
با هم بودنآنا گاوالدا
۲۳,۹۴۰۳۰%
اطلاعاتی که از خاطرات و شخصیت همینگوی و یه تعداد دیگهای از نویسندهها میده خیلی برام جالب بود. ترجمه نسبتاً وحشتناکه. انگار حتی یک بار هم بعد از ترجمه مطالعه و ویرایش نشده؛ پر از غلطهای تایپی و جملات اشتباه
بعد از این کتاب هرچی از همینگوی دستم میاد میخونم🌟
تا اواسط کتاب نمی تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم، شاید به خاطر اینکه پیوستگی در مطالعه اش نداشتم و شاید به خاطر تعدد اسامی که در به یادآوریشون مجبور بودم به ذهنم فشار بیارم که این کی بود!!؟؟ /: ولی
تا حالا سراغ کتابهای همینگوی نرفتم اما بعد ار خوندن این کتاب خیلی مشتاقم اثارش رو بخونم واز خوندن این کتاب هم لذت بردم دوست دارم این کتاب رو توی کتابخونم داشته باشم و باز هم موقع خوندن اثار همینگوی