کتاب دختری در قطار
خواندن نظراتمعرفی کتاب دختری در قطار
«دختری در قطار» به قلم پائولا هاوکینز (-۱۹۷۲)، اثری در ژانر جنایی و وحشت است که در سال ۲۰۱۵ رکورد پرفروشترین کتاب تاریخ را شکست. نویسنده با نگاهی موشکافانه به ماجرای زنی دائمالخمر میپردازد که زندگیاش را در عالم خیال میگذراند، چنانچه در نهایت خیالبافیهایش رنگ و بوی واقعیت میگیرند.
ماجراهای شرلوک هلمز (جلد دوم)
آرتورکانن دویل
طراحی مدارات دیجیتال؛ یک رویکرد نت لیستیمحمد نیستانی
هویت شهریاحد صنعتگر آهنین
عشق در زمان ما: سه قصه روانشناختیچیستا یثربی
مردهی خاصآدام میتزنر
واقعا ترجمه روان و جذابی داره.
من ترجمه خانم فرانک سالاری رو خوندم که بسیار روان و واضح بود. کتاب در ژانر جنایی،معمایی و روانشناختی نوشته شده. داستانی جذاب و گیرا با فضا سازی مناسب. خوندن این کتاب رو بسیار توصیه میکنم. بهترین نکته ای که از
ترجمه خانم سالاری رو خوندم خیلی روان بود کتابش خوبه حتما بخونین
از نویسندش یه عالمه تشکر و قدردانی میکنم واقعا قابل تحسین بود و کتابش لیاقت 🌟🌟🌟🌟🌟 رو داره !!! شما هم این کتاب رو دانلود و بخون .
کتاب خوبی بود. دوسش داشتم
کتاب دختری در قطار 💫💫 این کتاب داستان تقریبا معما گونهای داره که داستان چند شخصیت به هم مرتبط رو روایت می کنه . ولی به نظر من داستان خیلی نمی تونست خواننده رو جذب بکنه برای ادامه و مقداری کسل کننده
بسیار زیبا بود و خواننده را با خود همراه می کرد
اینکه نویسنده بین حال وگذشته درجریان هست خیلی جذاب کرده رمان رو
کتاب خوبی بود .اگه از داستان های جنایی و مرموز خوشتون میاد کتاب بدی نیست . ولی در حد یه اثر هنری نیست !!! فقط خوبه ترجمه ی این کتاب هم به نظرم خوب بود .روان بود ، نه خیلی کتابی و عصا
برخلاف نظرات موجود در مورد این کتاب ، هیچگونه جذابیتی چه از لحاظ داستان پردازی و چه از لحاظ ترجمه در این کتاب ندیدم