کتاب بادبادک باز
خواندن نظراتمعرفی کتاب بادبادک باز
«بادبادک باز» یکی از رمانهای خالد حسینی( - ۱۹۶۵)، نویسنده امریکایی افغانتبار است.
این کتاب از مجموعه رمانهای مصور، بازخوانی این رمان در قالب یک کتاب مصور است.
خیلی زیاد، اما همیشه ناکافی
قصه هایی برای پسرهای شجاعگروه نویسندگان ایگلو
کافکا و عروسک مسافرجوردی سیئررا ای فابرا
پیرزن دوباره شانس می آوردکترینا اینگلمن سوندبرگ
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
یک رمان فوق العاده که به پیشنهاد یکی از دانشجویانم خواندم. داستان دو دوست نوجوان که یکی ارباب زاده است و دیگری خانه زاد. اولی خودخواه است و دومی وفادار. خودخواهی که دچار عذاب وجدان از بیتفاوتیاش میشود حوادثی که از
رمانی زیبابالحنیخودمانی دانستنادابورسومکشورهایدیگررادوستدارمکهاین کتاباینویژگیراداشت واژهایکهدیوانهواربهشعلاقهدارمدراینرمانبهخوبیبهتصویر کشیدهشدهبود(غیرت) امیدوارمبهزودیافغانستانازشرتروریستخلاصشود
کسایی که این کتاب دوست داشتن حتما کتاب هزاران خورشید تابان روهم از همین نویسنده بخونن عالیه
من نسخه چاپی کتاب خوندم جزء بهترین کتاب هایی بود ک تا حالا خوندم
وقتی بچه بودم نه میدونستم قوم چیه نه مذهب نه نژاد نه فرهنگ نه زبان با خودم میگفتم اگه یکی بخواد دکتر شه اون وقت همه باید دکتر شن حالا کی کشاورز شه اگه همه کشاورز شن حالا کی جوشکار شه
کتاب خوبیه واقعا. مطمئنا دید شما رو نسبت به مردم افغانستان و سختی هایی که کشیدن عوض میکنه. کتاب واقعا تصویرسازی خوبی رو میتونه توی ذهن شما ایجاد کنه. انگار که مثلا توی همون زمان و پیش اون آدما هستین.
کتاب خیلی خوبی هستش.سالها پیش خوندمش.نثر زیبایی دارد .و خوندنش را توصیه میکنم.
من این کتابو امروز تموم کردم خیلی قلم نویسندشا دوست داشتم و خیلی آدمو تحت تاثیر قرار میداد به نظرم رمانی هست که ارزش خوندن داره خیلی دوسش داشتم البته کتاب من ترجمش از خانم شیخ جوادی بود که عالی
💡در دنیا فقط یک گناه هست و آن دزدی ست! 🔸ﻣﺮﺩ این را ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺩﺭ ﮔﻮﺵ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﺑﻠﻮﻍ ﺭﺳﯿﺪﻩﺍﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻨﺪ ﭼﻨﯿﻦ ﻧﺠﻮﺍ ﮐﺮﺩ و گفت: ” ﭘﺴﺮﻡ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﺮﮔﺰ ﺩﺯﺩﯼ ﻧﮑﻦ “ 🔹ﭘﺴﺮ ﻣﺘﻌﺠﺐ ﻭ ﻣﺒﻬﻮﺕ ﺑﻪ ﭘﺪﺭ ﻧﮕﺎﻩ
به هرکسی که تا حالا نخوندش پیشنهاد میکنم حتما بخونین یه رمان کامل از یه نویسنده ماهر