کتاب ماجراهای تن تن و میلو ـ سیگارهای فرعون
خواندن نظراتمعرفی کتاب ماجراهای تن تن و میلو ـ سیگارهای فرعون
«سیگارهای فرعون» چهارمین کتاب از مجموعه کتابهای مصور ماجراهای تن تن و میلو به قلم ژرژ رمی(۱۹۸۳-۱۹۰۷)، نویسنده بلژیکی معروف به «هرژه» است. این کتاب نخستین بار در سال ۱۹۳۴ میلادی توسط هرژه نوشته، طراحی و به چاپ رسید.
داستان این کتاب دربارهی یک تیم قاچاق به رهبری فردی (با هویت نامعلوم در این کتاب) میباشد. تن تن که برای کمک به یک مصر شناس توقفی در مصر دارد بعد از ناپدید شدن او طی ماجراهایی موفق به شناسایی یک باند تبهکار میشود ، باندی که . . .
نسخهی رنگی و کامل این کتاب در سال ۱۹۵۵ دوباره بازطراحی و چاپ شد. نسخهی حاضر به تازگی، با ویرایشی جدید از روی متن اصلی فرانسوی به فارسی برگردان شده است.
ماجراهای تنتن و میلو ـ خرچنگ پنجه طلایی
درآمدی بر دانش رجالمحمد باقری صدر
درآمدی بر دانش سیره شناسی اهل بیت (ع)محمد باقری صدر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۲۳,۸۰۰۳۰%
سلام دوستای عزیز.مجموعه ی " ماجراهای تن تن و میلو " فوق العاده جذاب و سرگرم کننده اس. به نظر من، اونایی ک ماجراهاشو، دوس دارن، آدمای جالبی هستن😊
سلام."ماجراهای تن تن و میلو" منو بیاد دست نوشته هام انداخت... "ماجراهای من و دختر دائیم" ده ساله بودم،که بنا به شرایطی،مدتی رو با خانواده ی دایی بزرگه(بزرگترین دائیم رو اینجوری صدا می زنیم) زندگی کنیم. از شهر ما تا شهر دایی
بچه بودم بابام برام امانت میاورد .طوری رویا بود برام که هنوز هم شیرینی داستانش تو قلبمه
عالی😊👌🏻👌🏻
عالی👍👍👍👍
خوبه اما یکم جناهی میکرد بهتر بود و هیجان ش بالا می رفت
طاقچه جان،امکانش هست "جواهرات کاستافیوره" و"سفر به کره ماه" رو از سری مجموعه "تن تن و میلو" در طاقچه قرار بدید.ممنون میشم.
بهترین ترجمهی منتشره از این کتاب تا کنون. ترجمه با مقابله با متن اصلی فرانسوی انجام شده و حذفیاتی ندارد. دست طاقچه هم درد نکنه. طاقچهی عزیز لطفا با این مترجم قرارداد ببند تا باقی جلدهای تنتن را هم یادگاری
کتاب ماجراجویانه و بسیار جذابی بود. خیلی خوشم اومد.
واااای که من چقدددد از "ماجراهای تن تن و میلو"خوشم اومد :) چن وقت پیش چند روز رفتم پیش دختر داییم و مجموعه ی کامل تن تن رو توی کتابخونه اش دیدم.و همون چن روز همشون رو خوندم و آرزو کردم