دانلود و خرید کتاب دیالکتیک هگل هانس گئورگ گادامر ترجمه پگاه مصلح
تصویر جلد کتاب دیالکتیک هگل

کتاب دیالکتیک هگل

معرفی کتاب دیالکتیک هگل

کتاب دیالکتیک هگل نوشتهٔ هانس گئورگ گادامر و ترجمهٔ پگاه مصلح است. انتشارات علمی و فرهنگی این کتاب را منتشر کرده است. این اثر، مقاله‌هایی از مجموعهٔ «فلسفهٔ نوین» است.

درباره کتاب دیالکتیک هگل

کتاب دیالکتیک هگل که اولین‌بار در سال ۱۹۷۶ میلادی منتشر شد، مطالعه‌ای مختصر دربارهٔ استدلال‌های کلیدی فلسفهٔ هگل است. درک فلسفهٔ دانشگاهی معاصر اروپا مستلزم شروع با شاهکار هگل در سال ۱۸۰۷ میلادی به نام «پدیدارشناسی روح» («Geistes») است که اغلب با عنوان «پدیدارشناسی ذهن» ترجمه شده است. نفوذ در کار هگل بدون داشتن یک اثر «همراه» برای کمک به بازکردن بحث متراکم هگلی بسیار دشوار توصیف شده است. کتاب «دیالکتیک هگل» به قلم هانس گئورگ گادامر چنین اثر همراهی است. گادامر در پنج مقالهٔ آکادمیک حاضر، مستقیماً به قلب جهان هگل رفته و بر پیوندهای عمیق هگل با استادان یونان باستان، از طریق هزاره‌های نوافلاطونی به درون و فراتر از انقلاب «سوبژکتیویته» دکارتی و سرانجام بر کشف هگل تأکید کرده است. گفته شده است که روش هرمنوتیکِ منحصربه‌فردِ گادامر، تأثیری ماندگار بر مطالعات هگل خواهد داشت.

خواندن کتاب دیالکتیک هگل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعه در باب فلسفهٔ هگل با کمک گادامر پیشنهاد می‌کنیم.

درباره هانس گئورگ گادامر

هانس گئورگ گادامر در سال ۱۹۰۰ به دنیا آمد و در سال ۲۰۰۲ میلادی درگذشت. او فیلسوف و نویسندهٔ برجستهٔ آلمانی بود که در فرایبورگ با مارتین هایدگر آشنا شد. در آن زمان هایدگر دانشجو بود و هنوز به سِمت استادی دانشگاه درنیامده بود. گادامر علم هرمنوتیک را فلسفی کرد، آن را به کمال رساند و از نظریهٔ ادبی جدا کرد. از آثار او می‌توان اشاره کرد به کتاب‌های «اهمیت امر زیبا در زمانهٔ ما»، «ادبیات و فلسفه در گفت‌وگو»، «آغاز فلسفه»، «دیالوگ و دیالکتیک»‌ و «من کیستم و تو کیستی؟».