دانلود و خرید کتاب تویی که نشناختمت سعید علامیان
تصویر جلد کتاب تویی که نشناختمت

کتاب تویی که نشناختمت

انتشارات:نشر شاهد
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۹از ۱۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تویی که نشناختمت

کتاب تویی که نشناختمت نوشتهٔ سعید علامیان است و نشر شاهد آن را منتشر کرده است. این کتاب روایتی از زندگی دانشمند شهید محسن فخری‌زاده است.

درباره کتاب تویی که نشناختمت

شهید محسن فخری‌زاده با زندگی‌اش به جوان‌ها یاد می‌دهد موفقیت در دانشگاه‌های اروپا و آمریکا نیست، در وجود فرد است. فخری زاده نشان داد که با اراده پابرجا می‌شود در کشور خودت، از جایی‌که تلقین کرده‌اند دانش در آن نیست و عقب مانده است! به جایی رسید که بزرگان دانش دنیا در برابرت دچار عجز شوند.

فخری زاده گمنام زندگی کرد و گمنام از دنیا رفت. اما اسم او در تاریخ تمدن اسلام و ایران گمنام نخواهد ماند. 

کتاب تویی که نشناختمت کار فشرده‌ای است که در هشت ماه به سرانجام رسید و داستان زندگی این شهید بزرگوار است.

خواندن کتاب تویی که نشناختمت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران مطالعهٔ کتاب‌های زندگی‌نامه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تویی که نشناختمت

«ابتدا که لقب بزرگترین مدافع سلامت را از همکار شهید فخری زاده شنیدم برایم کمی دور از ذهن آمد. ذکر این عنوان برای کسی که به‌عنوان دانشمند هسته‌ای شناخته شده است می‌تواند برای یک مستندنگار محل تردید و احتیاط باشد. اما صحبت‌های دکتر احمد کریمی نیا که تخصص بالایی در مسائل زیستی دارد، باعث شد عنوان «مدافع بزرگ سلامت» را روی این فصل بگذارم:

در طول تاریخ بشریت هرگاه دو کشور، دو قوم، دو گروه، حتی دو نفر در مواجهه با هم نتوانستند با ابزارهای نظامی پیروز شوند به ابزارهای غیرنظامی رو آوردند که شایع‌ترینش زیستی بوده است. مباحث شیمیایی و هسته‌ای کمی جوان‌تر هستند؛ هسته‌ای هنوز به صد سال نرسیده و مربوط به بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی در سال ۱۹۴۵ است. در حوزه شیمیایی هم بیشتر در جنگ‌های قرن بیستم از سلاح شیمیایی استفاده کرده‌اند. اما به گذشته که برگردیم استفاده از روغن‌های داغ و قیر مذاب را می‌بینیم. در حوزه زیستی، در مذهب ما همه معصومین (ع) به جز حضرت صاحب‌الزمان (عج) به نوعی با ادوات غیرنظامی به شهادت رسیده‌اند. حتی حضرت امیر (ع) که ضربت می‌خورند با سم شهید می‌شوند. موارد فراوانی از آلوده کردن چشمه‌ها و چاه‌های آب طرف مخاصم به بیماری وبا و طاعون در تاریخ وجود دارد. در جنگ‌های جهانی اول و دوم از شایع کردن بیماری سفلیس هم استفاده شده است. حتی براساس روایتی می‌گویند آلمان‌ها در جنگ جهانی دوم اسرای لهستانی را آلوده می‌کنند و به طرف مرزهای شوروی گسیل می‌دهند و شوروی‌ها هم آن‌ها را به سمت ایران اعزام می‌کنند. از این تجربه‌ها در طول تاریخ داریم.

وقتی از ابزارهای غیرنظامی برای حمله استفاده می‌شود قاعدتاً باید دفاع مناسب با آن ابزار هم پیش‌بینی شود. این دفاع امروزه به عنوان دفاع غیر نظامی و در کشور ما به اسم پدافند غیرعامل شناخته می‌شود.

همانطور که در دفاع نظامی ابزارهایمان باید کاراتر از حمله کننده باشد، در دفاع غیر نظامی هم باید عامل حمله را بشناسیم و متناسب با آن، حتی یک پله بالاتر، سیستم‌های دفاعی خودمان را ارتقا بدهیم. با گذشت بیش از دو سال از پاندمی کرونا در دنیا، هنوز که هنوز است با علم امروزی بشر که ظاهراً در اوج علم در طول تاریخ است، نتوانستند ثابت کنند این بیماری یک بیماری طبیعی بوده که بین انسان و حیوان چرخش داشته؟ فرار آزمایشگاهی بوده؟ یا یک اقدام عامدانه و تروریستی است؟»

ali612
۱۴۰۲/۰۲/۲۸

کتاب ابعاد مختلف زندگی شهید فخری زاده رو توضیح میده،به قسمت هایی از زندگی شهید فخری زاده میپردازه که تا حالا اصلا نه شنیده شده و نه گفته شده و ناب مونده. حتما حتما کتاب رو بخونین،انتهای کتاب آدم منقلب میشه

- بیشتر
Sobhan Naghizadeh
۱۴۰۲/۰۱/۱۰

خیلی عالیه ، حتما بخونید

nersisuse
۱۴۰۲/۰۳/۳۰

عالی بود. کتاب شامل بخشهاییه که نویسنده با افراد اشنا به شهید، مصاحبه کرده. کاش کتابی نوشته بشه که افکار شهید را در حیطه های مختلف علمی، باز نشر بده.

شباهنگ
۱۴۰۲/۱۰/۱۷

کتاب بی نظیره، هم شخصیت ایشون فوق العاده‌س هم جمع آوری اطلاعات کتاب عالیه. درباره وجهه علمیشون انقدری بدونید که تز دکتری شون آشکارسازی پادنوترینو بوده. فیزیک خونده ها میفهمن این یعنی لبه‌ی لبه‌ی علم....

کاربر ۱۲۳۵۹۲۲
۱۴۰۲/۰۵/۱۹

کتاب حقایقی مستند و شگفت آوری از نبوغ و دانش فخری زاده را روایت میکند. او نه فقط در دانش هسته ای در علوم دیگر مثل ادبیات و فلسفه تبحر داشته. او از اول دبیرستان دنبال فیزیک بوده و تا

- بیشتر
کاربر 9079086
۱۴۰۳/۰۸/۲۴

سپند واژه ای که در پشت آن مفاهیم زیادی خوابیده است واژه ای که شرح عمری مجاهدت را بیان می کند واژه ای که در آن حسرتی عمیق آشکار می شود...

کاربر ۶۸۸۱۳۶۴
۱۴۰۳/۰۷/۲۴

عالیه ،هر کس میخواد برای کشورش کار کنه این کتاب رو به عنوان الگو بخونه. من ۲،۳ بار خوندم .تا الگو برداری کنم ازش. هر کس میخواد دانشمند بشه بخونه از رو کارهای ایشون مثلا اینکه وقتی میرفت سرکار یک راست میرفت

- بیشتر
وقتی نمره بد می‌گرفتیم ورقه‌مان را می‌بردیم امضا کند. نگاه می‌کرد، وقتی خراب بود می‌گفت پسرِ من اینکه ورقه شما نیست، برو ورقه خودت را بیاور. ما می‌فهمیدیم منظورش چیست؛ یعنی پسر من تنبل و ضعیف نیست. می‌گفت این را امضاء می‌کنم. دفعه بعد ورقه خودت را بیاور! وقتی این‌طور می‌گفت واقعاً می‌رفتیم تلاش می‌کردیم.
Sobhan Naghizadeh
در زمانی که می‌بینیم خیلی‌هایمان داریم سبقت می‌گیریم برای ثروتمند شدن و احساس می‌کنیم آن موقع که رفتیم جبهه از دست دادیم و ضرر کردیم و همین سبقت‌ها و چشم و هم‌چشمی‌هاست که سبب می‌شود اختلاس بکنیم نعوذبالله، کاخ برای خودمان بسازیم، خانه‌های آنچنانی درست بکنیم، ولی می‌بنیم هنوز هم وجود دارند عزیزانی که پشت به همه چیز کردند. این روزها دیدید خانه آقای سلیمانی را؟ نشان می‌دهد این آدم به‌عنوان یک سرلشکر مملکت با آن زندگی، خب این آدم در حیاتش شهید است!
ali612
رئیس صدایش می‌کردم. یک روز رفتم پیشش. گفتم: «رئیس می‌دانی دوست دارم چه‌طور زندگی کنم؟» پرسید: «چه‌طور؟» گفتم: «دوست دارم کارم طوری پیش برود، این‌قدر عمیق و بنیادی کار کنم که مثل خاری در چشم دشمن باشم، چاره‌ای جز اینکه این خار را از چشمش بیرون کند نداشته باشد، اما وقتی این خار را از چشمش درمی‌آورد چشمش هم در بیاید.» لبخندی زد. لبخندهایش خیلی قشنگ بود. با همان لبخند گفت: «من هم همین‌طور.»
ali612
فخری زاده با زندگی‌اش به جوان‌ها یاد می‌دهد موفقیت در دانشگاه‌های اروپا و آمریکا نیست، در وجود فرد است. فخری زاده نشان داد که با اراده پابرجا می‌شود در کشور خودت، از جایی‌که تلقین کرده‌اند دانش در آن نیست و عقب مانده است! به جایی رسید که بزرگان دانش دنیا در برابرت دچار عجز شوند.
Sobhan Naghizadeh
گفت: «این‌قدر خواهیم خوابید، الان باید کار کرد.»
zahir
فخری زاده چراغی گرفته با آن راهنمایی می‌کرد وارد این وادی بشویم. گفت: «قرآن در جای‌جایش به خلقت توجه می‌دهد. می‌گوید ببینید شتر را چه طور خلق کردیم؟ امر می‌کند نظر بکنید به زنبور که چه طور عسل می‌سازد، عالم چه‌طور می‌گردد؟ هفت آسمان چی هستند؟ به این‌ها فکر بکنید.»
Sobhan Naghizadeh
پس از چهل سال مجاهدت علمی که بی‌نهایت فرصت برای تحصیل در خارج از کشور داشت، یک کلمه در دانشگاه‌های خارج نخواند و حتی یک دوره کوتاه در خارج نگذراند. در همین مدارس و دانشگاه های ایران با همین ظرفیت‌های داخلی تبدیل به کسی می‌شود که با اوپنهایمر مقایسه‌اش می‌کنند. دانشمندی می‌شود که او را جزو پانصد نفر افراد قدرتمند دنیا معرفی می‌کنند. در ایران پنج نفر توی آن لیست هستند که یکی‌شان حضرت آقاست.
Sobhan Naghizadeh
شهید گمنامی که حتی بازگو کردن زوایایی از نوآوری‌ها و ابداعاتش باری از گمنامی او بر نمی‌دارد چرا که به گفتهٔ سرلشکر باقری در مراسم چهلم شهید، بیش از ۹۰ درصد از اقدامات و فعالیت‌هایش حتی بعد از شهادتش هم قابل بازگو کردن نیست.
کاربر ۱۵۲۸۲۸۰
شش ماه قبل از همه‌گیری کرونا، در نشریه آوا که شهریور ۱۳۹۸ منتشر شد پیش‌بینی کرده بودیم یک اتفاق بیولوژیک در دنیا خواهد افتاد. بر این مبنا که پرادایم دنیا در حال تغییر است، از دنیای صنعتی داریم به دنیای دیجیتال مهاجرت می‌کنیم.
ali612
چندماه قبل از شهادتش سرما خورده بود. عروس‌هایش به او می‌گفتند بابا جلسه زیاد می‌روی مواظب باش کرونا نگیری. توی بحبوحه کرونا بود. می‌گفت نترسید تقدیرم نیست توی بستر بمیرم. درمورد رانندگی‌اش هم همین حرف را زده بود. سال‌ها قبل به او می‌گفتند این‌قدر سرعت می‌روی خدای نکرده برایت حادثه‌ای اتفاق می‌افتد. می‌گفت تقدیر من نیست توی تصادف رانندگی بمیرم.
ali612
شهیدی که با شهادت خود، یاران و شاگردانش نشان داد دشمنان اگر از جهاد علمی بزرگان این سرزمین بیشتر از جهاد در میدان نبرد نهراسند کمتر نمی‌هراسند
کاربر ۱۵۲۸۲۸۰
ایشان به این جمع‌بندی رسیده بود که مشکل فیزیک عالم الحادی دانشمندان بی‌دین این است که صرفا به مشاهده اکتفا می‌کنند. این پایه علم تجربی است که هرچه را در تجربه ببیند می‌پذیرد. فخری زاده این نتیجه گیری را کرده بود که علاوه بر تجربه، منابع دیگری را هم باید در توسعه علم بکار بگیریم. یکی از منابع، منبع وحی است. منبع وحی می‌تواند یک منبع علم تجربی باشد؛ یعنی بیائیم از قرآن برای فیزیک قانون کشف کنیم. اندیشکده «فلسفه و علم»، اندیشکده «قرآن، حدیث و علم» راه انداخته بود. سومین اندیشکده «خلقت و فیزیک» بود. فخری زاده چراغی گرفته با آن راهنمایی می‌کرد وارد این وادی بشویم.
AmirHossein
در موسیقی سنتی همه چیز گوش می‌داد؛ از حسام‌الدین سراج گرفته تا شهرام ناظری و شجریان و صدیق تعریف و قربانی و افتخاری. کارشناسانه گوش می‌داد. بیشترین موسیقی که گوش می‌داد و لذت می‌برد شجریان بود. آلبومی از شجریان نبود که بابا نداشته باشد.
ali612
شک نکنید چهل روز این کار را بکنید، چهل روز سعی کنید در اعمال‌تان خلوص الهی باشد، به جرئت عرض می‌کنم ببینید چه اتفاقی می‌افتد. اینکه می‌گویند چهل روز عبادت معنایش این نیست چهل روز نماز بخوانید. عبادت همین است که شما به اقتدار نظام کمک می‌کنید. خداوند به شما این توفیق را داده است، وگرنه خدا که کار خودش را بلد است. این افتخاری است که به ماها می‌دهد.
ali612
کارمان را خالصاً برای رضای خدا انجام دهیم. وقتی اخلاص شد آن‌وقت دیگر برکات پی‌درپی نصیب آدم می‌شود. اخلاص معنایش پول نخواستن نیست. معنایش مجانی کار کردن و ارزان کار کردن نیست؛ پول را بگیر، خوب هم بگیر، بیا راجع به دستمزدت چانه هم بزن، ولی دقت بکن آن چانه هم که برای حقوقت می‌زنی برای خدا چانه بزنی، باز نیتت نیتت خدایی باشد.
ali612
چهل حدیث و الی‌الخلافه والولایه امام را بارها خوانده بود. با تأکید می‌گوید شما را توصیه می‌کنم به کتب این عالم عارف فرزانه. می‌گوید من نمی‌دانم خدا چه چیز در وجود این مرد نهاده بود که هیچ‌وقت اندیشه‌هایش قدیمی نمی‌شود.
Sobhan Naghizadeh
ضمن اینکه من به‌کار بردن برخی اسامی مثل چپ و راست و اصولگرا و اصلاح‌طلب را همه دستمایه استعمار می‌دانم. اساساً این اصطلاحات استعماری است.
Sobhan Naghizadeh
یک روز بعد نماز جماعت شروع کردیم تعقیبات نماز و دعاهای مناسبتی را بخوانیم، رفت پشت میکروفن گفت: «نماز و عبادات همه‌تان قبول باشد، ولی بنده که مسئول این سایت هستم و آنچه در اختیار من هست شرعاً در حد یک نماز راضی هستم. دعا مال خانه است. اینجا به کسی حقوق نمی‌دهند که پنج صفحه دعا بخواند.»
Sobhan Naghizadeh
اصلاً جلوی شما مطرح نمی‌کرد که احساس خجالت بکنی یا احساس کنی مدیونش هستی. طوری وانمود می‌کرد که اگر این وام را به شما دادم این وظیفه من بوده و شما استحقاق این را داشتی و من هیچ‌کاره‌ام.
کاربر ۹۰۷۹۰۸۶
اعتقاد قاطع دارم ترور پدر به دلیل مسائل هسته‌ای نبود. به دلیل تحولی بود که داشت در علم ایجاد می‌کرد. به دلیل تز پایان‌نامه دکترایش بود: «آشکارسازی پادنوتیرنو» او به دانش آشکارسازی پرتوهایی که توی سیاهچاله‌ها وجود دارند رسیده بود. این اتفاقات می‌توانست خیلی از مسائل، شاید دورغ‌هایی را که در جریان نظم جهانی به خورد ما می‌دهند برملا بکند. ترور شهید فخری زاده به خاطر این نبود که آیا ایران بمب هسته‌ای خواهد داشت یا نه؟ هدف ترور او بالاتر از یک دانشمند هسته‌ای بود. دانشمندی بود که به ایجاد انقلاب در علم رسیده بود.
کاربر ۹۰۷۹۰۸۶

حجم

۴۲۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۵۰ صفحه

حجم

۴۲۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۲۵۰ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
۵,۰۰۰
۵۰%
تومان