کتاب شهید علم؛ دفتر اول
معرفی کتاب شهید علم؛ دفتر اول
شهید علم؛ دفتر اول نوشته حسین مروتی مجموعهای از خاطرات دوستان، شاگردان و نزدیکان دانشمند شهید، دکتر مجید شهریاری درباره او است. این کتاب تا بهحال در پنج نوبت به عنوان ضمیمه مجله راه چاپ و منتشر شده است.
درباره کتاب شهید علم
دانشمند شهید، دکتر مجید شهریاری در سال ۱۳۴۵ در زنجان متولد شد. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در زنجان، دوره کارشناسی را در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی امیر کبیر گذراند. دوره کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی هستهای در دانشگاه صنعتی شریف و و دوره دکترا را در رشته مهندسی هستهای در دانشگاه امیرکبی سپری کرد.
شهید شهریاری پس از فراغت از تحصیل در دانشگاه امیرکبیر به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه مشغول به کار شد و در سال ۱۳۸۸ به درجه استادی ارتقاء پیدا کرد.
در دوره دانشیاری، استاد راهنمای ۱۷ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۵ دانشجوی دکترا بود و ۲۱ مقاله تخصصی در مجلات علمی پژوهشی به چاپ رساند. همچنین در ۲۴ کنفرانس بین المللی به ایراد سخنرانی در رشته تخصصی خود پرداخت و در این دوره مجری ۵ طرح پژوهشی بود.
شهید شهریاری از سال ۱۳۸۳ تا زمان شهادت نماینده دانشگاه شهیدبهشتی در امور اجرایی همکاری با سازمان انرژی هستهای بود. او همچنین عضویت در انجمن هستهای ایران، مدیریت گروه کاربرد پرتوها، عضویت در شورای آزمایشگاه و شورای فناوری دانشگاه، عضویت در کمیته تخصصی فنی و مهندسی هیات ممیزه، مشاور جمهوری اسلامی ایران در پروژه سزامی و برگزاری چهار کمیته علمی و کارگاه آموزش را در پرونده اجرایی خود داشت.
این دانشمند بزرگ در ۸آذر ۱۳۸۹ ب دست عمال رژیم صهیونیستی و باهمکاری اطلاعاتی منافقین در یک عملیات تروریستی به شهادت رسید.
خواندن کتاب شهید علم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
علاقهمندان به سرگذشتنامه شهدا و بزرگان علمی کشور از خواندن این اثر لذت خواهند برد
حجم
۱۰٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
حجم
۱۰٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۹۶ صفحه
نظرات کاربران
تو کتابهایی که مربوط به شهدا هستند، علاوه بر تعلق به ائمه اطهار و ایمان قلبی شهدا چند ویژگی مشترک از شهدا پیدا کردم. اول اینکه به پدر و مادرشون خیلی احترام میگذارن، دوم اینکه خیلی پر تلاشاند، سوم اینکه
عالی بود
عالیی واقعا روحیه گرفتم حتما بهونید تجربه من اینه برای اثر گذاری بیشتر هر شب چند صفحه بیشتر نخوانید ظ(یعنی کم)
خواهش میکنم سریع تر در قسمت بی نهایت قرار بدهید ممنونم
به فعالین دانشگاهی و اهل پژوهش پیشنهاد میشه خوندن این کتاب واقعا مثل رفتن به مدرسه ی اخلاق هست🙂
مهم ترین نکته ای که نظرمو جلب کرد این بود که در بخل و خساست علمی اون زمان، ایشون سخاوتمندانه دانشش رو در اختیار دیگران میذاشت و خالصانه زکات علم میداد برای همین بعد از شهادتش، شاگردان با سواد زیادی به
بسیار عالی
واقعا کتاب عالیه حتما بخوانید
کتاب خوب و روانی بود، برخی از خاطرهها مسائلی بود که امروز هم باید مورد توجه قرار بگیرد...
استاد واقعا یک پدیده تکرار نشدنی بود ما دیر فهمیدیم ولی اونا زودتر فهمیدن:) کتاب جذابی بود