
کتاب جستارهایی در نام شناسی اجتماعی
معرفی کتاب جستارهایی در نام شناسی اجتماعی
کتاب جستارهایی در نام شناسی اجتماعی نوشتهٔ بهمن زندی و ویراستهٔ فاطمه عظیمی فرد است و نشر نویسه پارسی آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب جستارهایی در نام شناسی اجتماعی
نامشناسی دانش مطالعه اسامی خاص است که ریشهٔ آن از واژه یونانی «onoma» به معنای نام میآید. هر نام، واژهای چنان غنی است که میتوان ساعتها دربارۀ پیشینه تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن به بحث پرداخت. از آن رو که نام نقش مهمی در مراودات اجتماعی دارد، صاحبنظران زبانشناسی اجتماعی نیز به آن علاقهمند شدند و دانشی به نام «نامشناسی اجتماعی» پا گرفت. نامشناسی در آغاز بهعنوان دانشی درزمانی، تنها به ریشهشناسی نامها میپرداخت. اما امروزه این حوزه در قالب مطالعهای میانرشتهای، شاخهای از زبانشناسی اجتماعی است که با رویکردی همزمانی، نامشناسی را از دانشی کهنگرا به دانشی برای بررسی جامعۀ معاصر تبدیل کرده است که با مطالعات اجتماعی زبان، هویت، شناخت، مطالعات ادبی و جغرافیا پیوند دارد. کتاب حاضر بخشی از تلاشهای پژوهشگران حوزه زبانشناسی اجتماعی را عرضه میکند که تلاش کردهاند تا رفتار ایرانیان در امر نامگذاری را بهویژه با در نظر داشتن هویتهای چندگانه (فردی، محلی، ملی، دینی و فراملی) در زمینۀ نام اشخاص و مکانها را نشان دهند.
خواندن کتاب جستارهایی در نام شناسی اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ زبانشناسی اجتماعی پیشنهاد میکنیم. این اثر در دستهی کتابهای زبانشناسی قرار دارد؛ کتابهایی که اغلب مناسب دانشجویان زبانشناسی، مترجمان، ویراستاران، علاقهمندان به ساختار زبان، پژوهشگران علوم انسانی، علاقهمندان به یادگیری زبانهای جدید و حتی نویسندگان و شاعراناند. برخی آثار نیز برای عموم مخاطبانی نوشته شدهاند که بهدنبال درک عمیقتری از زبان، معنا، و ارتباط انسانیاند.
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۸۰ صفحه
حجم
۲٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۲۸۰ صفحه