با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب ونگ کار ـ وای
۵٫۰
(۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب ونگ کار ـ وای
«ونگ کارـ وای» مجموعه نوشتارهایی است به گردآوری احسان قصری(-۱۳۶۱) پیرامون این کارگردان هنگکنگی ـ چینی سینمای آسیا. نوشتارهای این کتاب که توسط گروهی از منتقدان و کارشناسان سینما نوشته شده است به ابعاد گوناگون آثار سینمایی ونگ کار وای(-۱۹۵۸) میپردازند.
در بریدهای از کتاب میخوانیم:
«ونگ کار-وای از معدود فیلمسازان هنگکنگی-چینی بهشمار میآید که بدون آنکه نام خود را همچون بروس لی و جان وو از غرب به عاریت گرفته باشد، به آسانی در آن محدوده پذیرفته شده و حتی در اغلب موارد مورد ستایش قرار گرفته است.
آنچه همیشه در مورد فیلمسازی چون کار-وای محل مناقشه بوده، این موضوع است که او پدیدهای است جهانی که بهعنوان شمایل و نماد احساسات مهارشده پذیرفته شده یا هنرمندی است بومی که آثارش به فرهنگ کانتونی محدود میشود. پیش از هر چیز باید اذعان کرد که سینمای او آمیزهای از نمایههای شرقی و جنبههای غربی است، اما نام کار-وای به معمایی میماند که در هزارتویی پررمزوراز گرفتار آمده است؛ چگونه کار-وای را بهعنوان فیلمسازی هنگکنگی بپذیریم؟ چگونه میتوانیم جایگاه جهانی او را با ریشههای زیستیاش تلفیق کنیم؟ آیا هنر او همزمان میتواند ابعادی جهانی و بومی داشته باشد؟
میتوان با این رویکرد آغاز کرد که کار-وای فیلمسازی فوقالعاده در دو جغرافیای کاملاً متفاوت است: نخست، با وجود اینکه آثارش توجه گستردهای را بهسوی سینمای هنگکنگ جلب کرده، او قادر است فراسوی هویت هنگکنگی خود گام بردارد و از محدودیتهای داستانهای عامهپسند ژانر که بسیاری از فیلمسازان هنگکنگی را به بند کشیده، فاصله بگیرد. دوم، بهعنوان هنرمندی پستمدرن از نگاه غربیها، آثار او بر کلیشههای کمارزش شرقِ شگفتانگیز فائق آمده است. گرچه کار-وای برای غربیها فیلمسازی غیربومی بهحساب میآید، اما حقیقت این است که او بر خط و مرزهای متداول و دیدگاه انتقادی جهانی مبنی بر عدم وجود پایگاه مشترک حسی میان شرق و غرب چیره شده است.»
نظری برای کتاب ثبت نشده است
دگرگونیهای سینما: چهرهی در حال تغییر سینهفیلیای جهان
جاناتان رزنبام
آنچه سینما هست!دادلی اندرو
گفتو گو با برگمانرافائل شارگل
شهرها و سینمانیما عیسیپور
گفتوگو با آنتونیونیبرت کاردولو
فواصل سینماژاک رانیسر
کیارستمی در کایه دو سینمامسعود منصوری
عناصر سینمای آندری تارکوفسکیرابرت برد
پایانریچارد نوپرت
یادداشت هایی در باب سینماتوگرافیروبر برسون
دودکش بدون دود
علیاکبر فلاحی
اسطورهشناسی پهلوانان ایرانیشروین وکیلی
اسطوره شناسی ایزدان ایرانیشروین وکیلی
مرگ قسطیاکبر پویانفر
سرنوشت در دست کلوتیلدجوانینو گوارسکی
نظریهی سیستمهای پیچیدهشروین وکیلی
روانشناسی خود انگارهشروین وکیلی
نظریهی قدرتشروین وکیلی
نظریهی منشهاشروین وکیلی
ذهنیت ضد سرمایهداری لودویگ فون میزس
حجم
۲۹۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۶۸ صفحه
حجم
۲۹۷٫۸ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۲۶۸ صفحه
قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان