کتاب دلنامه هایم به دستت رسید؟ الهام زیدی یام + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب دلنامه هایم به دستت رسید؟

کتاب دلنامه هایم به دستت رسید؟

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب دلنامه هایم به دستت رسید؟

کتاب الکترونیکی «ولامرهاممم» نوشتهٔ امام زیدی‌یام و به همت نشر متخصصان منتشر شده است. این اثر مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و دلنوشته‌های عاشقانه و عاطفی است که در قالب نثر شاعرانه و گاه با لحنی تغزلی، احساسات و دغدغه‌های نویسنده را در باب عشق، دلتنگی، امید و روزمرگی‌های زندگی بیان می‌کند. کتاب در ۳۱ صفحه گردآوری شده و به نظر می‌رسد برای علاقه‌مندان به ادبیات معاصر و قطعه‌های ادبی فارسی، اثری خواندنی باشد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دلنامه هایم به دستت رسید؟

«ولامرهاممم» از امام زیدی‌یام، مجموعه‌ای از قطعه‌های ادبی و دلنوشته‌هایی است که در فضای عاطفی و عاشقانه شکل گرفته‌اند. این کتاب در قالب ناداستان و با ساختاری آزاد، بدون پیروی از روایت خطی یا داستانی مشخص، احساسات و تجربه‌های زیستهٔ نویسنده را به تصویر می‌کشد. هر قطعه، روایتی کوتاه و مستقل است که گاه به شکل نامه، گاه به صورت گفت‌وگو با معشوق یا حتی با خودِ درونی نویسنده، بیان می‌شود. فضای کلی کتاب، سرشار از عواطف انسانی، دلتنگی، امید، خاطره و تمنای وصال است. نویسنده با بهره‌گیری از زبان شاعرانه و تصاویر ذهنی، تلاش کرده است تا لحظات ناب و حسرت‌های عاشقانه را به خواننده منتقل کند. این کتاب در دسته‌بندی قطعه‌های ادبی معاصر فارسی قرار می‌گیرد و برای کسانی که به نثرهای احساسی و قطعه‌های کوتاه علاقه دارند، جذابیت ویژه‌ای دارد.

چرا باید کتاب دلنامه هایم به دستت رسید؟ را بخوانیم؟

این کتاب با قطعه‌های کوتاه و نثر شاعرانه‌اش، فرصتی برای لمس احساسات ناب انسانی فراهم می‌کند. «ولامرهاممم» به‌گونه‌ای نوشته شده که هر قطعه، دریچه‌ای به دنیای درونی نویسنده و تجربه‌های عاشقانه و عاطفی او باز می‌کند. خواندن این اثر می‌تواند برای کسانی که به دنبال هم‌دلی با احساسات انسانی، مرور خاطرات عاشقانه یا یافتن آرامش در واژه‌ها هستند، تجربه‌ای متفاوت باشد. همچنین، زبان تصویری و توصیف‌های لطیف کتاب، مخاطب را به تماشای زیبایی‌های ساده و روزمرهٔ زندگی دعوت می‌کند. این کتاب می‌تواند الهام‌بخش کسانی باشد که خود نیز دستی بر قلم دارند یا به دنبال انگیزه‌ای برای نوشتن دلنوشته‌های شخصی هستند.

مطالعهٔ این کتاب به علاقه‌مندان ادبیات معاصر فارسی، دوست‌داران قطعه‌های ادبی و نثرهای عاشقانه و کسانی که به دنبال تجربهٔ احساسات عمیق انسانی هستند، پیشنهاد می‌شود. همچنین برای کسانی که در جست‌وجوی آرامش یا هم‌دلی با دغدغه‌های عاطفی‌اند، این اثر می‌تواند مفید باشد.

بخشی از کتاب دلنامه هایم به دستت رسید؟

«خوب من! صبحی که با ستاره‌ی نگاه تو آغاز می‌شود. نجر نیی‌ست. حتا به خیر است. دعوت به زندی‌ست. پیکِ سلام و سرور و سیر است. باید به تو بگویم تا بدانی, هر سپیده‌دم دیدار تو با آن لبخن مستور در پس گلبرگ‌هاي حیاء. باني تولٍ گل‌واژه‌های دفتر شعرم است. موسس کاشانه شوریدگ‌هایم. کم شیرین می‌شود و کیفم کوک. هر محر که تو می‌گویی: «سلام؛ تور به خبر». به من یگو مرهم تب ي‌تايي دلدادی چیست؟ شب‌زنده‌داری با ذکر یاد محترمش؟! حاشا! مُسکن یر است با عوارض بی‌حد آشفتگ. رهسپارشدن به جاده‌ی ب‌کرانه فاموثی؟! معاذ له سفر دوپابرای رفتن می‌خواهد. من که پایبند مبر حبوم و محبوس عشق. جرت از دستم برنغی‌آید. لیک, پندٍ حواله به تقدیر و دل‌سپردن به كيمياي توکل به حضرت حق ر می‌پذبرم. حقا که خداست عشقآفرن, امه دواء و ذکره شفا. به‌یقین تنها رب العشق می‌داند که اکسیر شوریدی وصال است يا نسیان؛ پس ریشان‌دل آرام از او می‌طلیم با آم, امن تجیب الضطر اذا دعساه.»

۲۵%