کتاب آرزوی یک چوپان
معرفی کتاب آرزوی یک چوپان
کتاب آرزوی یک چوپان نوشتهٔ ماکس باکیکر با ترجمهٔ سیدمهدی شجاعی در انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است.
درباره کتاب آرزوی یک چوپان
کتاب آرزوی یک چوپان داستان چوپان جوانی است که حسرت خوشبختی و آرامش دارد. او برای رسیدن به خوشبختی دنبال پرندهٔ خوشبختی میدود و هرجایی که او را پیدا میکند مسئلهای درگیرش میکند و بعد از حل هر مسئله دوباره به دنبال پرنده خوشبختی میرود تا زمانی که پرنده از چلوی چشمش دور و دورتر میشود و اتفاقات تازهای در انتظارش است. این کتاب به کودکان دربارهٔ خوشبختی و مفهوم خوشبختی میگوید.
خواندن کتاب آرزوی یک چوپان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم.
درباره سیدمهدی شجاعی
سیدمهدی شجاعی در سال ۱۳۳۹ در تهران به دنیا آمد. او شاعر، داستاننویس و روزنامهنگار ایرانی است که با دیپلم ریاضی، برای ادامهٔ تحصیل در رشتهٔ تئاتر وارد دانشکدهٔ هنرهای دراماتیک شد. او در بدو ورود به دانشکده، گرایش کارگردانی تئاتر را برگزید و حدود ۳ سال نیز با همین گرایش پیش رفت و عموم واحدهای کارگردانی را پشت سر گذاشت. در این زمان که به ۲۰سالگی رسیده بود، از میان مسیرهای مختلف پیش رو، نویسندگی را بهعنوان حرفه برگزید. بههمینجهت از رشتهٔ کارگردانی به نمایشنامهنویسی و ادبیات دراماتیک تغییر جهت داد و همچنین با اعلام انصراف از ادامهٔ تحصیل همزمان در رشتهٔ علوم سیاسی، علیرغم گذراندن عموم واحدهای مهم و اساسی، تمرکز خود را بهطور ویژه در حوزهٔ داستاننویسی قرار داد.
او در سال ۱۳۷۶ اقدام به راهاندازی انتشارات کتاب نیستان کرد. انگیزه اصلی این حرکت معرفی و چاپ برگزیدگان ادبیات در حوزههای داستان، شعر و نمایشنامه بود. این پروژه در نهایت در سال ۱۳۸۰ با انتشار بیش از ۲۵۰ دفتر از هنرمندان معاصر خاتمه یافت.
سیدمهدی شجاعی سالها سمتهای اداری، فرهنگی و هنری داشته و آثاری را برای مخاطبان کودک و بزرگسال نوشته و چاپ و منتشر کرده است. عنوان برخی از کتابهای مشهور او عبارتند از: «کشتی پهلوگرفته»، «ضریح چشمهای تو»، «پدر، عشق، پسر»، « دموکراسی یا دموقراضه»، «آفتاب در حجاب»، «دست دعا، چشم امید» و «یعقوبترین یوسف، یوسفترین زلیخا».
عنوان «پدر ادبیات آیینی ایران» برای سیدمهدی شجاعی در نظر گرفته شده است.
حجم
۵٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۲
تعداد صفحهها
۲۸ صفحه
حجم
۵٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۲
تعداد صفحهها
۲۸ صفحه
نظرات کاربران
تصویر گری جالبی نداشت