دانلود و خرید کتاب رویکردهای فقهی احمد واعظی

کتاب رویکردهای فقهی

نویسنده:احمد واعظی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب رویکردهای فقهی

کتاب رویکردهای فقهی نوشتهٔ احمد واعظی است. انتشارات دانشگاه باقرالعلوم (ع) این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب رویکردهای فقهی

کتاب رویکردهای فقهی دربارهٔ رویکردهای فقهی نوع نگاه و تصوری است که از کلیت فقه و رسالت و وظیفهٔ فقه و فقها وجود دارد و اختصاص به باب یا مسئلهٔ خاص ندارد و در واقع، از سنخ نظریه‌پردازی کلان دربارهٔ فقه است. این سه رویکرد اصلی، به لحاظ سابقه و قدمت تاریخی، یکسان نیستند. برخی از آن‌ها جدید و فاقد سابقهٔ روشن تاریخی در فقه شیعه است و محصول بازاندیشی در ماهیت فقه و اجتهاد سنتی از یک‌سو و اقتضائات دنیای جدید و تحولات محتوایی جدی در عرصهٔ مناسبات و روابط اجتماعی است.

دانشگاه باقرالعلوم (ع) در پی رهنمودهای حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۳ و با الهام از رهنمودهای مقام معظم رهبری و با پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزهٔ علمیهٔ قم به منظور بالابردن سطح آگاهی‌های سیاسی طلاب در زمینه‌های جهان اسلام، ایران و روابط بین‌الملل شروع به کار کرد. آموزش و پژوهش علوم انسانی دینی، به گونه‌ای که پاسخ‌گوی الزامات عصر ما باشد، به عنوان مأموریت اساسی این دانشگاه قرار گرفت. از آنجا که نقش بی بدیل و حیاتی پژوهش‌های بنیادی و کاربردیِ مبتنی بر مبانی اسلامی (فلسفی، کلامی، فقهی و...)، در تولید علم دینی و سیاست‌گذاری جامع‌نگر و معطوف به نیازهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی جامعه، امری بدیهی و انکارناپذیر است، انتشارات دانشگاه باقرالعلوم آماده‌سازی و انتشار محتویات آموزشی و پژوهشی را بر عهده گرفته است.

خواندن کتاب رویکردهای فقهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم اسلامی پیشنهاد می‌کنیم.

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است