دانلود و خرید کتاب نابغه های تنها و فواید تنهایی آنتونی استور ترجمه رضا اردلان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب نابغه های تنها و فواید تنهایی

کتاب نابغه های تنها و فواید تنهایی

معرفی کتاب نابغه های تنها و فواید تنهایی

خلاصه‌کتاب نابغه های تنها و فواید تنهایی نوشتهٔ آنتونی استور و ترجمهٔ رضا اردلان است و شنیدار آن را منتشر کرده است. با خواندن این کتاب از قدرت تنهایی آگاهی پیدا می‌کنید.

درباره خلاصه‌کتاب نابغه های تنها و فواید تنهایی

چرا به تنهایی نیاز داریم؟

تنهایی در دنیای امروز کلمه‌ای است که معمولاً همراه با ترحم استفاده می‌شود. ما با حالتی دلسوزانه به افراد تنها نگاه می‌کنیم و احساس می‌کنیم آن‌ها ناامید و افسرده هستند.

بسیاری از افراد از ترس منزوی‌شدن یا تنها ماندن آرزو می‌کنند زندگی‌شان همیشه شلوغ باشد. آن‌ها تمام تلاش خود را می‌کنند تا روابطشان را صمیمی نگه دارند. در واقع همه‌ٔ ما به شکل اعتیادگونه‌ای به دنبال تأیید دیگران هستیم.

شاید فکر کنید این ادعا درست نیست، اما کافی است نگاهی به قضاوت‌هایتان بیندازید. چند بار از روی روابط افراد و دوستانشان، میزان شادی و سرزنده‌بودن آن‌ها را قضاوت کردید؟ اما آیا واقعیت همان چیزی است که فکر می‌کنیم؟ آیا همه‌ٔ افرادی که دارای روابط فعال و هماهنگ هستند، زندگی شادتری دارند؟

شاید این موضوع برای برخی از افراد صادق باشد، اما یک اصل همگانی و البته همیشگی نیست. روابط بین فردی نقش بسیار مهمی در زندگی دارد و این کتاب به‌ هیچ ‌وجه نمی‌خواهد این موضوع را انکار کند؛ با این ‌حال تمرکز بر روابط بیرونی نتایجی به دنبال دارد که بسیاری از ما حواسمان به آن نیست: سطحی‌نگری!

هر روز خواسته‌ها و آرزوهای جدیدی داریم که اغلب آن‌ها را در رسانه‌ها دیده‌ایم. ما احساس می‌کنیم زندگی بدون آن تلفن همراه، بدون آن کفش، بدون آن لوازم خانه چقدر سخت و حتی بی‌معناست. چنین نگرشی باعث می‌شود ایده‌های اصلی زندگی را فراموش کنیم و به یک زندگی بی‌ارزش خو بگیریم. ما مسیری را در پیش می‌گیریم که پر از شادی‌های پوشالی است و در نهایت احساس می‌کنیم یافتن شادی سالم، عمیق و صمیمانه برایمان غیرممکن شده است.

جهان مدرن باعث می‌شود بسیاری از افراد احساس کنند که در جایگاه خودشان نیستند و حتی به سمت منفی‌گرایی سوق پیدا کنند؛ اما اگر بتوانیم زمانی را برای تنهایی بیابیم، این فرصت را پیدا می‌کنیم تا با احساسات درونی خود ارتباط برقرار کنیم. به این ترتیب می‌توانیم بیشتر درباره موقعیت فعلی‌مان فکر کنیم، به هدف اصلی‌ زندگی بازگردیم، معنای واقعی زنده بودن را درک کنیم و در مسیری کاملاً متفاوت حرکت کنیم.

در واقع تنهایی آنقدر که به نظر می‌رسد منفی نیست؛ بلکه در بسیاری از موقعیت‌ها تنهایی پیامدهای بسیار مثبتی دارد. در لحظات حساس زندگی، زمانی که نیاز به خلاقیت داریم و حتی در بسیاری از تنگناها، ما بیش از آنکه به دیگران نیاز داشته باشیم، نیازمند تنهایی هستیم.

خواندن خلاصه‌کتاب نابغه های تنها و فواید تنهایی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند حس بهتری به تنهایی خود داشته باشند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از خلاصه‌کتاب نابغه های تنها و فواید تنهایی

«هر کسی خلق و خو و ویژگی‌های شخصیتی خاص خود را دارد. کارل یونگ روانشناس سوئیسی، در کتاب «انواع روانشناسی» افراد را به دو دستهٔ برونگرا و درونگرا تقسیم می‌کند. برونگراها بر روابط بینِ فردی تکیه می‌کنند و در فعالیت‌های اجتماعی رشد می‌کنند. یک فرد برونگرا احساس تعلق به ارتباطات خارجی را می‌پرستد. آن‌ها به چیزهای ملموس دنیای بیرون علاقه‌مند هستند؛ اما درونگراها بیشتر به احساسات خود توجه دارند، آن‌ها عاشق مفاهیم انتزاعی، اشکال، قوانین و ماهیت پدیده‌ها هستند و دوست دارند خودمختار و مستقل باشند. به طور کلی، آن‌ها از تعاملِ بین فردی بیزارند.

اگر ویژگی‌های هر دو گروه را در درون خودتان احساس می‌کنید، تعجب نکنید. هر دو ویژگی در همهٔ افراد متعادل است، امّا گاهی اوقات یک نیرو ممکن است بر دیگری غلبه کند و به ویژگی بارز آن فرد تبدیل شود. در هر صورت، چه برونگرا باشید و چه درونگرا، شما به تنهایی احتیاج دارید. شاید تعجب کنید که بدانید افراد برونگرا نیز به حریم خصوصی نیاز دارند. اگرچه برونگراها ذاتاً از نظر اجتماعی فعال‌ترند، امّا هر انسانی به درجهٔ خاصی از استتار و کمی ناشناس بودن، به ویژه در تعاملات کاری نیاز دارد.

ما هیچ وقت نمی‌توانیم خودِ واقعی‌مان را به طور کامل آشکار کنیم؛ حتی زمانی که با نزدیک‌ترین افراد زندگی‌مان هستیم. ما با تمرکز بر نیازهای دیگران، اغلب خودمان را نادیده می‌گیریم. در نتیجه، یک خودِ ساختگی را به دنیای بیرون ارائه می‌کنیم. البته تکرار این نقاب زدن گاهی به شدت آزار دهنده و خسته کننده می‌شود. بنابراین حتی برونگراها نیز به فضای شخصی نیاز دارند تا تنش خودِ ساختگی‌شان را کاهش دهند و دنیای درونی خود را دوباره تنظیم کنند.

در مقایسه با افراد برونگرا، نیاز درونگراها به تنهایی راحت‌تر قابل درک است. آن‌ها به دیگران چندان توجه نمی‌کنند و حتی گاهی اوقات از روابط بیرونی احساس خطر می‌کنند. درونگراها در تنهایی احساس امنیت بیشتری دارند و بر این باورند که برای رشد و پیشرفت شخصی باید کمی از دیگران فاصله داشته باشند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
تنهایی می‌تواند انسان را از شلوغی زندگی دور کند و به تعالی و تجارب معنوی کمک کند.
هدی✌
برخی از افراد ممکن است رفتارهای تدافعی داشته باشند و تلاش کنند غم و اندوهشان را پنهان کنند. مثلاً فردی که به تازگی همسر خود را از دست داده است، به سرعت به محیط کار بازمی‌گردد تا حواسش پرت شود. افراد در حالت تدافعی، به دنبال بازگشت سریع به حالت عادی هستند تا غم و اندوه خود را سرکوب کنند؛ اما فرار کردن فقط باعث طولانی‌تر شدن رنج می‌شود. چنین افرادی در مقایسه با کسانی که به موقع غم و اندوه خود را تخلیه می‌کنند، دیرتر بهبود می‌یابند.
reyhan
به نظر یونگ، مردم در نیمه دوم زندگی روش‌های سنجیده‌تری برای کنار آمدن با زندگی پیدا می‌کنند و البته کمتر از قبل به توصیه و حتی روش‌های روانشناسان اهمیت می‌دهند.
هدی✌

حجم

۱۹٫۸ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۵ صفحه

حجم

۱۹٫۸ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۵ صفحه

قیمت:
۹,۰۰۰
تومان