کتاب مدیریت کلاس تحولی (جلد دوم)
معرفی کتاب مدیریت کلاس تحولی (جلد دوم)
کتاب مدیریت کلاس تحولی (جلد دوم) نوشتهٔ جان شیندلر و ترجمهٔ لیلا مقتدایی و رضا هویدا و سید علی سیادت است. این کتاب را انتشارات یاروین منتشر کرده است.
درباره کتاب مدیریت کلاس تحولی (جلد دوم)
کتاب مدیریت کلاس تحولی (جلد دوم) روند ایجاد یک کلاس با تحول و اثربخشی بالا را روشن خواهد کرد و بهصورت گامبهگام نحوهٔ ایجاد یک کلاس دموکراتیک، باتوجهبه قرارداد اجتماعی وضعشده در کلاس را به ما نشان میدهد؛ همچنین این کتاب چگونگی پایبندی دانشآموزان به این قرارداد اجتماعی، نحوهٔ ارتقای مسئولیتپذیری دانشآموزان، چگونگی ایجاد یادگیری مشارکتی و پیشرفت جمعی و مهارت حل تعارضات بینفردی را آموزش میدهد و در نهایت دانشآموزان را در ساخت یک هویت مثبت و داشتن ذهن پویا در کلاس کمک میکند.
کتاب مدیریت کلاس تحولی اثر جان شیندلر شامل ۱٦ فصل است که در این کتاب به ۹ فصل از آن پرداخته شده است و ۷ فصل اول آن در سال ۱۳۹۶ به چاپ رسیده است.
خواندن کتاب مدیریت کلاس تحولی (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که حوزهٔ کاری آنها به آموزشوپرورش و یا ادارهٔ کلاس مرتبط است، مفید و کاربردی است.
بخشی از کتاب مدیریت کلاس تحولی (جلد دوم)
«قیدهای اجتماعی چه هستند؟
قیدهای اجتماعی یا قراردادهای اجتماعی، توافقهای صریح و تلویحی هستند که میان افراد درون یک گروه ایجاد میشوند تا به روشنشدن آنچه که آنها از یکدیگر انتظار دارند کمک کنند. این گروه میتواند به کوچکی دو نفر یا به بزرگی جمعیت یک کشور و البته حتی یک سیاره باشد. به طور مثال ما وارد توافقی با دولتمان میشویم که در آن مالیات میپردازیم و در عوض میتوانیم برخی خدمات را انتظار داشته باشیم. همچنین، هنگامی که در خیابان راه میرویم اگر ما از آسیب رساندن به دیگران خودداری کنیم، این اطمینان را داریم که دیگران از آسیب رساندن به ما خودداری میکنند. در این مثالها، توافقات نسبتاً آشکارند؛ بااینحال زمانهایی وجود دارند که انجام سهممان از معامله یا اینکه چه رفتاری تجاوز به قرارداد اجتماعی است مبهم است.
آنچه از زندگی در یک جامعه مدرن میدانیم این است که قوانین تضمین نمیکنند شهروندان منصفانه با یکدیگر برخورد کنند در حقیقت قوانین فقط شروع ایجاد چیزی هستند که بهعنوان یک جامعه دموکراتیک با کارکرد خوب نامیده میشوند. این موضوع در کلاس نیز صحیح است، قوانین یک کلاس دموکراتیک را ایجاد نمیکنند و مهم نیست که معلم چقدر بر آنها تأکید کند دموکراسی فراتر از این است در مرکز یک دموکراسی عملی، قیدهای اجتماعی مربوط به جمع بهخوبی تعریف شدهاند: توافقات تلویحی و صریح در میان جمع که درک و اعتماد متقابل را ایجاد میکنند. توسعهٔ ارادی یک قرارداد اجتماعی (بهعنوان یک قرارداد رفتاری یا قانون اساسی نیز نامیده میشود) میتواند به آشکارشدن این توافقات کمک کند یک قرارداد اجتماعی با کارکرد، خوب یک کلاس با مدیریت خوب را ارتقا میدهد و برای دانشآموزان آموزشی بسیار گرانبها را در مشارکت دموکراتیک فراهم میکند.»
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۶۰ صفحه
حجم
۲٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۳۶۰ صفحه