کتاب زندگی را با شجاعت بساز
معرفی کتاب زندگی را با شجاعت بساز
کتاب «زندگی را با شجاعت بساز» نوشتۀ دیو هالیس و ترجمۀ الهام قدوسی جعفری است و انتشارات ادبیات معاصر آن را منتشر کرده است. این کتاب به آموزش روشهای روبهرو شدن با ترسها برای ورود به یک زندگی پرمعنا میپردازد.
درباره کتاب زندگی را با شجاعت بساز
زندگی را با شجاعت بساز کتابی الهامبخش دربارۀ چگونگی مواجهه با تغییرات و چالشهای زندگی است. دیو هالیس از تجربیات شخصی خود در مسیر تحول و رشد استفاده میکند تا به خواننده بیاموزد چگونه با شجاعت، تصمیمات بزرگ زندگیاش را بگیرد و بهسوی آیندهای بهتر حرکت کند. هالیس تأکید میکند که هر فرد باید از ساحل امن خود خارج شود و با اعتمادبهنفس بهسوی هدفهای بزرگ قدم بردارد. این کتاب با ترکیب نکات عملی و انگیزشی، راهنمایی برای ساختن زندگیای است که با شجاعت و تلاش به دست میآید.
موضوع کتاب زندگی را با شجاعت بساز، داشتن شجاعت لازم برای مواجهه با ترس رهاکردن ساحل امن برای رسیدن به زندگی بهتر است. این رهاکردن و داشتن شجاعت برای مقابله با ترس یک گزینه نیست، بلکه لازمۀ رسیدن به زندگی سرشار از پیشرفت، تکامل و اثرگذاری است.
خواندن کتاب زندگی را با شجاعت بساز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران کتابهای روانشناسی و همچنین علاقهمندان به کتابهای خودیاری و موفقیت پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب زندگی را با شجاعت بساز
«شاید جای کشتی داخل لنگرگاه امن باشد، اما کشتیها برای این ساخته نشدهاند. من این جمله را روی ساعد راستم خالکوبی کردم. این شعار من است؛ یک یادآوری همیشگی برای اینکه بدانم زندگی دلخواه من خارج از گوشۀ امنی است که در آن زندگی میکنم. تنها راه تبدیلشدن به شخصی که همیشه میخواهم باشم و در تنهایی بتوانم به خودم افتخار کنم این است که فراتر از چارچوبهای امن و آشنا و آسان حرکت کنم. سفر در دریای متلاطم باوجود ترس، مستلزم به چالش کشیدن روزمرهٔ خودم است. باید تصمیم بگیرم بهمواجهه با آنچه که مرا میترساند بروم و امیدوارم از اشتباهات خود درس گرفته و آنها را تبدیل به تجربه کنم. من هیچوقت استعدادی در قایقرانی نداشتم. هرگز آبهای پهناور را دوست نداشتم و همیشه دریازده میشدم. شاید خندهدار باشد که کسی که تا این حد از آب و دریا و قایق میترسد، نوشتهای راجع به قایق و دریا روی دست خود خالکوبی کند یا کتابی با موضوع ملوانی بنویسد. اما من این کار را کردم تا حاشیهٔ امن خود را به چالش بکشم. ذات من، ماندن در گوشهای امن و راحت و نزدیک به ساحل است. من امنیت ساحل را به تلاطم امواج و هوا ترجیح میدهم.