کتاب رباتیک من ۳
معرفی کتاب رباتیک من ۳
کتاب الکترونیکی رباتیک من ۳ نوشتهٔ فاطمه شیراز میهن در انتشارات تحول چاپ شده است. این کتاب که جلد سوم این مجموعه است، مناسب کودکان ۱۰ تا ۱۲ سال است. مجموعه رباتیک من به منظور راهنمایی و آگاهی در زمینه رباتیک و آموزش آن برای کودکان و نوجوانان مهیا شده است تا پاسخگوی بخش اعظمی از نیازهای کودکان در رابطه با یادگیری این زمینه علمی باشد.
درباره مجموعه رباتیک من
هدف کلی از تألیف و چاپ این کتاب آشنایی بیشتر دانشآموزان عزیزمان با پیشرفتها و تکنولوژیها و استانداردهای روز دنیا است. تقاضا و خواست روزافزون بشر در حوزهٔ علم و صنعت و پا به عرصه گذاشتن ربات باعث راحتتر شدن بیشتر کارهای سخت و دشوار برای انسان شده و جایگزینی مناسب برای کارهای تکراری و خطرناک مثل نیروگاههای هستهای است. با پیشرفت سریع و هر روزهٔ این رشته شاید بتوان گفت در آیندهٔ نهچندان دور، انقلاب صنعتی سوم به وقوع خواهد پیوست. رشد روز افزون دانش بشری انسانها را با دستاوردهای علوم جدید آشنا میسازد. قبل از این رباتها تنها در تخیل بشر جای داشتند اما کمکم پا به عرصه واقعیت نهادند و زندگی انسان را دستخوش تغییرات شگرفی کردند. امروزه بیشتر رباتها در صنعت کاربرد جدی دارند و اکثر کارخانهها در اقصی نقاط جهان مجهز به این ماشینها هستند.
تعریف امروزه ربات از نظر اکثر مردم وسیلهای است که اعمالی هوشمند شبیه انسان انجام میدهد. ربات عبارت است از دستگاه یا وسیلهای خودکار که قادر به انجام اعمالی است که معمولاً به انسانها نسبت داده شده و مجهز به قابلیتی شبیه هوش بشری است. در این راستا دانشمندان سعی بر این دارند که رباتهایی بسازند که به طُرُق مختلف نیازهای انسان را بر آورده سازند و در نهایت به رباتی با قابلیت کامل یک انسان برسند.
این مجموعه برای گروههای مختلف سنی به ترتیب زیر تألیف شده است:
رباتیک من (۱) ویژه ۶ تا ۸ سال
رباتیک من (۲) ویژه ۸ تا ۱۰ سال
رباتیک من (۳) ویژه ۱۰ تا ۱۲ سال
رباتیک من (۴) ویژه ۱۲ تا ۱۴ سال
رباتیک من (۵) ویژه ۱۴ تا ۱۶ سال
رباتیک من (۶) ویژه ۱۶ تا ۱۸ سال
کتاب رباتیک من ۳ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب گروه سنی ۱۰ تا ۱۲ سال است و به کودکان علاقهمند به علم رباتیک پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب رباتیک من ۳
این خازن هــا دارای ظرفیت معینی هســتند که در وضعیت معمولی تغییر پیدا نمی کند. خازن های ثابت را براســاس نوع ماده دی الکتریک بــه کار رفته در آنها تقســیم بندی و نام گذاری می کنند و از آنها در مصارف مختلف استفاده می شود. ازجمله این خازن ها می توان انواع ســرامیکی، میکا، ورقه ای (کاغذی و پلاستیکی)، الکترولیتی، روغنی ،گازی و نوع خاص فیلم را نام برد. اگر ماده ی دی الکتریک طی یک فعالیت شیمیایی تشکیل شده باشــد آن را خازن الکترولیتی و در غیر این صورت آن راخازن خشک می گویند. خازن های روغنی وگازی درصنعت برق بیشتر در مدارهای الکتریکی برای راه اندازی و یا اصلاح ضریب قدرت به کار می روند. بقیه خازن های ثابت دارای ویژگی های خاصی هستند.
حجم
۷٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۲ صفحه
حجم
۷٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۳۲ صفحه