دانلود و خرید کتاب قواعد فقهیه (تعظیم شعائر و حرمت اهانت به مقدسات دیگران) حسین جمالی‌زاده
تصویر جلد کتاب قواعد فقهیه (تعظیم شعائر و حرمت اهانت به مقدسات دیگران)

کتاب قواعد فقهیه (تعظیم شعائر و حرمت اهانت به مقدسات دیگران)

انتشارات:میراث ماندگار
دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب قواعد فقهیه (تعظیم شعائر و حرمت اهانت به مقدسات دیگران)

کتاب قواعد فقهیه (تعظیم شعائر و حرمت اهانت به مقدسات دیگران) نوشتۀ حسین جمالی‌زاده است. این کتاب را نشر میراث ماندگار منتشر کرده است.

درباره کتاب قواعد فقهیه (تعظیم شعائر و حرمت اهانت به مقدسات دیگران)

قواعد فقهیه یکی از مباحثی است که تحقیق پیرامون آن از ضروریات فقه اسلامی می‌باشد و ابزاری جهت رسیدن به احکام شرعی در تمام ابواب فقه بوده، و فروع مهمی بر آن مبتنی است ولی متأسفانه در سایه قرار گرفته که بخش بسیار معدودی از آن در کتب برخی از فقها و اصولیون به‌عنوان بحثی جانبی موردتوجه قرار گرفته و نسبت به برخی از آنها کوتاهی شده و آن بخش معدود موردبحث نیز هیچ جایگاه ثابتی نه در فقه و نه در اصول پیدا نکرده چون امکان بحث این قواعد فقهی نه در علم فقه و نه در علم اصول وجود ندارد، چرا که هر یک از مسائل و مباحث فقهی مربوط به باب خاصی است و برخی از این قواعد نیز ربطی به مسائل اصولی ندارند تا بتوان از آنها در علم اصول بحث کرد، اگرچه بعضی از متأخرین تألیفاتی در زمینه تعدادی معدود از قواعد فقهی نگاشته‌اند؛ بنابراین سزاوار است که مباحث قواعد فقهی را مورد کنکاش قرار داده و با استفاده از آیات و روایات و کتب فقهی و اصولی با درنظرگرفتن نیاز امروز مباحث قواعد فقهی به‌صورت علمی مستقل و جداگانه محل بحث قرار گیرد.

بنابراین با بضاعت اندک، مباحثه‌ای در ایام تعطیل در جمع اساتید سطوح عالیه مدرسه علمیه امام صادق علیه شهرستان فارسان به این امر اختصاص داده شد که آن مباحث به رشته تحریر در آمد و دو قاعده از آن قواعد «قاعده تعظیم شعائر دینی» و «قاعده حرمت اهانت به مقدسات دینی مسلمین و غیر مسلمین» در این مجموعه گردآوری شد و در مجلدات بعدی به دیگر قواعد پرداخته خواهد شد.

خواندن کتاب قواعد فقهیه (تعظیم شعائر و حرمت اهانت به مقدسات دیگران) را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟

علاقه‌مندان به کلام و عقاید اسلامی می‌توانند از مخاطبان این کتاب باشند.

بخش‌هایی از کتاب قواعد فقهیه (تعظیم شعائر و حرمت اهانت به مقدسات دیگران)

بنابراین روایت، وظیفه ائمه اهل‌بیت علل این است که القاء اصول کنند، یعنی قواعد کلیه را بیان کنند و کار دیگران این است که از این قواعد، فروعاتی بگیرند. حال این کدام اصول و قواعد است که امام صادق و امام رضا فرموده‌اند؟ می‌توان گفت که این همان قواعد فقهیه است، قواعد فقهیه‌ای است که ائمه اهل‌بیت علی فرموده‌اند که باید آن را بحث‌وبررسی کنیم.

اگرچه قواعد فقهی در مجموعه مؤلفات، مستقل نیامده، ولی این دلیل بر عدم وجود آنها نیست؛ زیرا تدوین آثار، منشأ و به‌وجودآورنده قواعد فقهی نیست، بلکه کاشف و بیانگر وجود آنهاست.

منابع شریعت اسلامی، مآخذ و مستندات آغازین و اساس پیدایش قواعد فقهی شمرده می‌شود. قرآن کریم، قواعد بسیاری را در بردارد و سپس روایات و احادیث و سنت معصومین علی منبع بسیاری از این قواعد است، و فقها نیز در این باره گام‌هایی برداشته‌اند که نسبتاً موفقیت‌آمیز بوده است، لذا روشن است که بنیان قاعده‌ای گذاشته نشده، مگر آن که از نصوص قرآنی برداشت شده یا از احادیث معصومین (ع) که به‌تدریج صورت قاعده فقهی به خود گرفته است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

حجم

۱٫۹ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۲۰ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان