تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب پک آخر
معرفی کتاب پک آخر
معرفی کتاب پک آخر
کتاب الکترونیکی «پک آخر» (روایتی از ترک سیگار) نوشتهٔ نجاتاله ریاضتی و با ترجمه و نشر نسل روشن، اثری در حوزهٔ خودیاری و سلامت است که به تجربهٔ شخصی نویسنده در ترک سیگار میپردازد. این کتاب با زبانی صمیمانه و روایتی از زندگی واقعی، به بررسی دلایل گرایش به سیگار، عوارض آن و راهکارهای عملی برای ترک این عادت میپردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پک آخر
«پک آخر» اثری است که در آن نویسنده با نگاهی شخصی و روایی، تجربهٔ سالها مصرف سیگار و تلاشهای مکرر برای ترک آن را بازگو میکند. کتاب در فضایی خودمانی و بیپرده، از نوجوانی نویسنده و نخستین مواجهه با سیگار آغاز میشود و تا سالهای میانسالی و نهایتاً موفقیت در ترک این عادت ادامه مییابد. نویسنده در خلال روایت، به آسیبهای جسمی، روانی، مالی و اجتماعی سیگار اشاره میکند و با مثالهایی از زندگی خود و الهام از ادبیات کلاسیک فارسی، به ویژه حکایات مولانا، تلاش میکند مخاطب را به تأمل دربارهٔ عادتهای نادرست و قدرت اراده در تغییر آنها دعوت کند. کتاب در سالهای اخیر نوشته شده و با توجه به فضای معاصر و دغدغههای روز جامعه، به مسئلهٔ اعتیاد به سیگار و راههای مقابله با آن میپردازد. در کنار روایت شخصی، نویسنده با آوردن داستانها و حکایتهایی از ادبیات فارسی، سعی دارد پیامهای اخلاقی و انگیزشی را نیز منتقل کند. این اثر نهتنها به جنبههای فردی ترک سیگار میپردازد، بلکه به تأثیرات اجتماعی و خانوادگی این تصمیم نیز توجه دارد و خواننده را به بازنگری در سبک زندگی و انتخابهای روزمره دعوت میکند.
خلاصه کتاب پک آخر
کتاب «پک آخر» با روایت زندگی نویسنده آغاز میشود؛ نوجوانی که در محیط خانواده و اجتماع با سیگار آشنا میشود و به تدریج به این عادت گرفتار میگردد. نویسنده با صداقت، فراز و نشیبهای ترک سیگار را شرح میدهد: از تلاشهای ناموفق و بازگشتهای مکرر تا تجربهٔ بیماری قلبی که نقطهٔ عطفی در تصمیم او برای ترک سیگار میشود. در ادامه، نویسنده به بررسی دلایل گرایش به سیگار، نقش الگوهای خانوادگی و اجتماعی، و تأثیر تقلید کورکورانه میپردازد. او با الهام از حکایات مولانا، به اهمیت خودآگاهی و اراده در ترک عادتهای نادرست اشاره میکند. بخش مهمی از کتاب به فهرست معایب سیگار اختصاص دارد: آسیب به سلامتی، ضرر مالی، تأثیر منفی بر خانواده، کاهش اعتماد به نفس و حتی نقش سیگار در توسعه قاچاق. نویسنده با مثالهای ملموس از زندگی خود، این معایب را برای خواننده قابل لمس میکند. در بخشهای بعدی، نویسنده روش شخصی خود برای ترک سیگار را توضیح میدهد؛ روشی که بر پایهٔ گفتوگو با خود، تعیین روز مناسب برای شروع، و ایجاد ذهنیتهای متضاد برای فریب ذهن و کاهش فشار روانی استوار است. او تأکید میکند که هرگز حتی یک پک هم نباید به سیگار زد، چرا که همین یک بار میتواند همهٔ زحمات را بر باد دهد. در نهایت، نویسنده با مرور روزهای ابتدایی ترک سیگار، احساسات، چالشها و موفقیتهایش را بازگو میکند و نشان میدهد که با تداوم و باور به خود، میتوان بر این عادت غلبه کرد.
چرا باید کتاب پک آخر را خواند؟
این کتاب با روایتی صادقانه و ملموس، تجربهٔ واقعی ترک سیگار را از زبان کسی که سالها با این عادت دستوپنجه نرم کرده، بازگو میکند. خواننده با مطالعهٔ این اثر، نهتنها با چالشها و موانع ترک سیگار آشنا میشود، بلکه با راهکارهایی که از دل تجربهٔ شخصی نویسنده برآمدهاند، مواجه میگردد. استفاده از حکایات و داستانهای ادبیات فارسی، به ویژه آثار مولانا، به کتاب عمق و جذابیت بیشتری بخشیده و آن را از یک راهنمای صرف فراتر برده است. این اثر میتواند برای کسانی که به دنبال انگیزه و راهی عملی برای ترک سیگار هستند، الهامبخش باشد و آنها را به بازنگری در عادتهای روزمره و سبک زندگیشان ترغیب کند.
خواندن کتاب پک آخر را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعهٔ این کتاب برای افرادی که با مشکل اعتیاد به سیگار مواجهاند یا بارها تلاش ناموفق برای ترک داشتهاند، بسیار مفید است. همچنین کسانی که به دنبال درک عمیقتری از دلایل روانی و اجتماعی گرایش به سیگار هستند یا میخواهند از تجربهٔ شخصی فردی موفق در ترک این عادت بهرهمند شوند، میتوانند از این کتاب استفاده کنند. برای خانوادهها و اطرافیان افراد سیگاری نیز این اثر میتواند دیدگاههای تازهای ارائه دهد.
فهرست کتاب پک آخر
- مقدمه: نویسنده تجربهٔ شخصی خود از شروع سیگار تا سالها تلاش برای ترک را شرح میدهد و انگیزهٔ نگارش کتاب را بیان میکند. - فصل اول: شروع داستان؛ روایت اولین تجربهٔ سیگارکشیدن، تأثیر محیط و خانواده، و روند تبدیل شدن سیگار به یک عادت روزمره. - فصل دوم: برخی از معایب مهم سیگار؛ نویسنده فهرستی از آسیبهای جسمی، روانی، مالی و اجتماعی سیگار را با مثالهایی از زندگی خود توضیح میدهد. - فصل سوم: مقدمات ترک سیگار؛ به اهمیت تعیین روز مناسب، الهام از ادبیات و ایجاد ذهنیتهای متضاد برای فریب ذهن اشاره میشود. - فصل چهارم: روش عملی ترک سیگار؛ نویسنده گامبهگام تجربهٔ خود در ترک سیگار را شرح میدهد و بر اهمیت تداوم و مراقبت از خود تأکید میکند. - پیوستها: شامل حکایات و داستانهایی از مثنوی معنوی و ادبیات فارسی که به موضوع تقلید و عادتهای نادرست میپردازد.
بخشی از کتاب پک آخر
«هفدهساله بودم که برای اولینبار سیگارکشیدن را تجربه کردم و بعد از آن به مدت هفده سال از بهترین ایام جوانیام به آن گرفتار بودم. در این مدت بارها اقدام به ترک سیگار کردم. از یک روز تا یک هفته و گاهی تا یک ماه. اما هر بار طعم تلخ شکست را چشیدم. حتی زمانی توانستم به مدت یک سال آن را ترک کنم. غافل از اینکه دود سیگار در کمین بود تا دوباره مرا به اسارت خود درآورد و تنها با یکبار دود گرفتن دوباره همه زحماتم از بین برود. بهراستی فهمیدم من آدمی هستم که اگر چهل سال هم لب به سیگار نزنم، با یک بار مصرف دوباره، هر چه با زحمت و اراده به دست آوردهام از دست میدهم. در واقع حداقل من اینگونهام. با همه این فراز و نشیبها امید به ترک کامل و حفظ سلامتی، من را وادار میکرد تا دوباره تلاش کنم. به این فکر افتادم چرا ترک سیگار ساده اما سخت است و برای انجام درست آن باید چهکار کنم. در نهایت، با ابداع روش کارآمد، ساده و شخصی خودم که قصد دارم در این کتاب آن را با شما به اشتراک بگذارم، توانستم به لطف خدا و پنج سال قبل، برای همیشه آن را ترک کنم.»