کتاب یک فکر عالی! زهرا قاسمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب یک فکر عالی!

کتاب یک فکر عالی!

معرفی کتاب یک فکر عالی!

کتاب الکترونیکی «یک فکر عالی!» نوشتهٔ زهرا قاسمی و با تصویرگری زهره صادقیان، توسط نشر رهاوین منتشر شده است. این کتاب بخشی از مجموعه داستان‌های ستایش است و برای کودکان بالای ۹ سال نوشته شده. موضوع اصلی کتاب مهارت تصمیم‌گیری و حل مسئله در کودکان است و داستانی کوتاه و آموزنده را روایت می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب یک فکر عالی!

«یک فکر عالی!» اثری داستانی و کودکانه است که با محوریت آموزش مهارت تصمیم‌گیری و حل مسئله برای کودکان نوشته شده. زهرا قاسمی در این کتاب با زبانی ساده و داستانی کوتاه، موقعیتی را به تصویر کشیده که بسیاری از کودکان در زندگی روزمره با آن روبه‌رو می‌شوند: تعادل میان انجام تکالیف مدرسه و خواسته‌های اعضای خانواده. ساختار کتاب به‌گونه‌ای است که از طریق روایت یک موقعیت واقعی، کودک را با چالش تصمیم‌گیری آشنا می‌کند و راهکارهایی برای مدیریت زمان و برنامه‌ریزی ارائه می‌دهد. تصویرگری زهره صادقیان به جذابیت داستان افزوده و فضای کودکانه و رنگارنگی را خلق کرده است. این کتاب بخشی از مجموعه داستان‌های ستایش است و به‌عنوان یک داستان کوتاه، تمرکز خود را بر آموزش غیرمستقیم مهارت‌های زندگی به کودکان گذاشته است.

خلاصه کتاب یک فکر عالی!

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند! داستان با معرفی «پرهام» آغاز می‌شود؛ پسری که باید تکالیف مدرسه‌اش را انجام دهد و برای امتحان املا آماده شود. در همین زمان، خواهر کوچکش «ستایش» از او می‌خواهد که با هم بازی کنند. پرهام که بین انجام وظایف درسی و خواستهٔ خواهرش گیر افتاده، به‌دنبال راه‌حلی می‌گردد تا هر دو کار را پیش ببرد. او با آوردن دفتر نقاشی و پیشنهاد بازی‌های مختلف، تلاش می‌کند ستایش را سرگرم کند تا بتواند به تکالیفش برسد. در ادامه، پرهام با برنامه‌ریزی و تقسیم زمان، موفق می‌شود هم به درس‌هایش برسد و هم خواهرش را خوشحال کند. داستان به‌گونه‌ای پیش می‌رود که کودک با اهمیت تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی و یافتن راه‌حل‌های خلاقانه برای مشکلات روزمره آشنا می‌شود، بدون آنکه احساس کند در حال آموزش دیدن است.

چرا باید کتاب یک فکر عالی! را بخوانیم؟

این کتاب با روایت یک موقعیت ملموس و روزمره، مهارت تصمیم‌گیری و حل مسئله را به‌صورت غیرمستقیم به کودکان آموزش می‌دهد. داستان کوتاه و تصاویر جذاب آن، کودک را با چالش‌های واقعی روبه‌رو می‌کند و نشان می‌دهد که با فکر کردن و برنامه‌ریزی می‌توان به راه‌حل‌هایی رسید که هم نیازهای خود و هم دیگران را در نظر بگیرد. مطالعهٔ این کتاب می‌تواند به رشد مهارت‌های اجتماعی و فردی کودکان کمک کند و آن‌ها را برای مواجهه با موقعیت‌های مشابه در زندگی آماده سازد.

مطالعهٔ «یک فکر عالی!» برای کودکان بالای ۹ سال، به‌ویژه آن‌هایی که با چالش‌های تصمیم‌گیری و مدیریت زمان روبه‌رو هستند، مناسب است. این کتاب برای والدین و مربیانی که به‌دنبال آموزش مهارت‌های زندگی به کودکان هستند نیز مفید خواهد بود.

بخشی از کتاب یک فکر عالی!

«پرهام دفتر نقاشی ستایش را آورد و گفت: «خواهر قشنگم! بیا نقاشی بکش تا من هم تکالیفم را بنویسم.» اما ستایش اصرار داشت که بازی کند. پرهام که نگران تکالیفش بود، فکری به ذهنش رسید. او وسایل سه بازی مختلف را آورد و گفت: «یکی از بازی‌ها را انتخاب کن تا با هم بازی کنیم.» ستایش خوشحال شد و گفت: «اول بازی حلقه و میله!» پرهام گفت: «هر وقت توانستی چهارتا حلقه را دور این میله بیندازی، مرا صدا کن تا با هم بازی کنیم.» ستایش شروع کرد به پرتاب حلقه‌ها و پرهام هم تکالیفش را می‌نوشت تا اینکه ستایش او را صدا کرد. پرهام گفت: «آفرین! حالا که برنده شدی، بگو دیگر چه بازی کنیم؟» ستایش ماهیگیری را انتخاب کرد و هردو با هم، با قلاب آهنربایی مشغول ماهیگیری شدند. بعد از مدتی پرهام گفت: «حالا یک مسابقه دیگر بدهیم.» ستایش خانه‌سازی را انتخاب کرد و پرهام گفت: «تو با همه مکعب‌هایت یک خانه بساز. من هم مشق‌هایم را می‌نویسم.» به این ترتیب پرهام با تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی خوب، تمام تکالیفش را انجام داد و توانست ستایش را هم سرگرم کند.»