کتاب پویش پیامبر (ص)
معرفی کتاب پویش پیامبر (ص)
کتاب پویش پیامبر تازهترین اثر سید مجتبی حسینی است که پیشازاین نیز مجموعه آثار او در انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است.
درباره کتاب پویش پیامبر (ص)
پویش پیامبر در قالب مجموعهای از سخنرانیهای سید مجتبی حسینی درباره شخصیت و وجود پیامبر اکرم (ص) در هفت فصل تدوین شده است و به ترتیب موضوعات معرفت و محبت، خلقت تا بعثت، بعثت تا رحلت، معراج، وحی و تجربه نبوی و خاتمیت، سلوک فردی و سلوک اجتماعی در شخصیت ایشان را مورد واکاوی قرار میدهد.
این مجموعه سخنرانی بهصورت طبقهبندی شده و با استنادهای متعدد از منابع روایی و با ایراد برهان و دلایل منطقی و درعینحال همهفهم است و سعی شده شخصیت عظیم الشان پیامبر اکرم (ص) در این هفت فصل موردتوجه قرار دهد.
خواندن کتاب پویش پیامبر (ص) را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
علاقهمندان به کتابهای مذهبی و قرانی میتوانند از خواندن این کتاب لذت ببرند.
درباره سید مجتبی حسینی
سید مجتبی حسینی در سال ۱۳۳۳ در مشهد متولد شده است. او عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده سابق ولی فقیه در سوریه و کنونی در عراق است. وی در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۳۷۶ همزمان با تدریس در حوزه و دانشگاه، به مدّت هفت سال، نمایندهٔ رهبری در امور اهل سنت استان سیستان و بلوچستان بودهاست. او سپس به عنوان نماینده رهبری در سوریه مشغول به خدمت شد که این دوران، همزمان با بحرانهای اخیر سوریه و لبنان بود. وی پس از فوت محمدمهدی آصفی به عنوان نماینده رهبری در کشور عراق منصوب شد.
بخشهایی از کتاب پویش پیامبر (ص)
«یا عیسی انَّ عَبدی اَتانی مِن غَیرِ البابِ الذی اَتَی مِنهُ إنَّه دَعانی و فی قَلبِه شُکُّ مِنکَ»
ای عیسی! بندۀ من، از دری که باید به نزدم بیاید، نیامد. او مرا میخواند، درحالیکه در قلبش نسبت به تو شک است.
او با همین ارتباط و دعای حضرت عیسی (ع)، مشکلش حل و دعایش اجابت شد. (بحارالانوار، ج ۱۷، ص ۱۹۱.)
پیامبران برای وصل کردن آمدهاند. برای رساندن پیام خدا به مردم، و نیز برعکس. یعنی آنان، باب رسیدن پیامهای مردم هستند، نه اینکه خدا از احوال مردم بیخبر است.
در دینداری ما، پیامبر (ص) فقط طریقت ندارند، فقط یک رسانه نبودند، البته رسانۀ بسیار رسانایی بودند، بدون اینکه از خود کلامی کم یا زیاد کنند. ما با اعتماد و اطمینان صددرصد، به ایشان ایمان داریم.
«ما یَنطِقُ عَنِ الهَوی إنَّ هو اِلّا وَحیٌ یُوحی» (سوره نجم، آیه ۳)
از هوای نفس سخن نمیگوید. سخنش وحی است.
اما ایشان غیر از طریقت، در تدّین ما هم موضوعیت دارند.
لذا نوع ارتباط و تعلق ما به پیامبر (ص)، تشکیلدهندۀ شخصیت ما و تعیینکنندۀ کیفیت تدّین ما میشود. ارتباط ما با ایشان، دینداری ما را کیفیت میدهد بهطوری که از ایشان چنین نقل است:
«لایُومِنُ اَحَدٌ حَتی اَکُونَ اَحَبُّ إلَیهِ مِن نَفسِه و عِترَتی اَحَبُّ إلَیه مِن عِترَتِه» (بحارالانوار، ج ۲۷، ص ۸۶.)
حجم
۲۹۳٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۹۲ صفحه
حجم
۲۹۳٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۲۹۲ صفحه