کتاب معمای بوبی خرگوشه
معرفی کتاب معمای بوبی خرگوشه
کتاب معمای بوبی خرگوشه به نویسندگی سیدمیثم موسویان است و عهد مانا آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب معمای بوبی خرگوشه
معمای بوبی خرگوشه کتاب مصور و جذابی است که داستان کنجکاویهای بوبی خرگوشه را روایت میکند. بوبی خرگوشه، در جنگلی، به دنبال جانشینی جغد پیر داناست و برای این کار، از خانه خارج میشود تا به این دانایی برسد. او باید از خطرهای بسیاری گذر کند تا در نهایت به این دانایی برسد. اما بعد از خوردن یک کاسهٔ آب که به توصیهٔ جغد پیر دانا بود، تغییری در او به وجود میآید که کمکم باعث داناشدن او میشود. حال باید ببینیم بوبی خرگوشه با این توانایی چه کار میکند.
سیدمیثم موسویان قصد دارد به صورت غیرمستقیم، نکات آموزشی و اخلاقی را به کودکان بیاموزد.
خواندن کتاب معمای بوبی خرگوشه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب معمای بوبی خرگوشه را به تمام کودکان پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب معمای بوبی خرگوشه
من بوبیخرگوش را در جنگلهای شمالی دیدم. همان وقتی که رفته بودیم شیر شمالی را ببینیم.
شیر شمالی، شیر عجیبی بود. با اینکه سالها از تولدش میگذشت، هنوز بچه مانده بود و در تمام روزنامهها و شبکههای علمی دربارهی او صحبت میکردند.
مأمورهای جنگلبانی برای اینکه بچهشیر را از خطرات جنگل محافظت کنند، باید از نزدیک به او توجه ویژه میکردند.
بچهشیر بهتنهایی نمیتوانست در جنگل شکار کند. در کارهایی مثل حمام و شستشو به کمک احتیاج داشت. همینطور برای اینکه غمگین نباشد، باید بازی میکرد و گاهی به تنهایی نمیتوانست خودش را شاد نگه دارد.
کمی آنطرفتر، بوبی روی یک کُندهی درخت پیر نشسته بود و بر خلاف دیگر خرگوشها از ما فرار نکرد. انگار او هم داستان جالبی داشت و ماجرای شیر شمالی را کامل میدانست.
من از او خواهش کردم که داستانش را برایمان تعریف کند... .
🌹🌹🌹💮
خیلی عالی بود و آموزنده