معرفی و دانلود کتاب خاطرات یک الاغ خر pdf + خلاصه رایگان

۴.۳ امتیاز(از ۲۱ رأی)
حسین مجاهد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب خاطرات یک الاغ خر

کتاب خاطرات یک الاغ خر نوشتهٔ حسین مجاهد است. انتشارات باغ گردو این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این مجموعه داستان کوتاه برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است.

درباره کتاب خاطرات یک الاغ خر

کتاب خاطرات یک الاغ خر که با تصویرسازی‌های «ریحانه جعفری خیرآبادی» منتشر شده، به همهٔ افرادی که الاغ دوست دارند، تقدیم شده است. عنوان داستان‌های کوتاه این مجموعه داستان عبارت است از «بای بای»،«گاو»، «خرگوش و گوش خر»، «گاو خر»، «الاغ و آهو»، «خر دانشمند» و «خرخوانی».

کتاب خاطرات یک الاغ خر از سری کتاب‌های تفکر برای کودکان با موضوع آموزش مغالطات و خطاهای فکری برای نوجوانان در قالب طنز منتشر شد. تصاویر این کتاب برای رده‌های سنی مختلف مناسب است.این داستان‌ها به صورت گروهی در جمع‌های کلاسی یا خانوادگی خوانده می‌شود و پرسش‌های پایان کتاب پاسخ داده می‌شود. تصاویر این کتاب به صورت ترجمه‌ای نیست و بچه‌ها با خیال‌پردازی و تصور ذهنی، شخصیت‌ها را ترسیم کرده و توانایی‌های ذهنی و اجتماعی خود را تقویت می‌کنند. حسین مجاهد (نویسنده این مجموعه داستان) سال‌ها معلم و همبازی بچه‌ها بوده است. ایشان دارای مدرک سطح چهار حوزه علمیه (دکترای تطبیقی) و همچنین کارشناسی ارشد فیلمنامه‌نویسی است. وی در جشنواره‌های متعدد هنری و ادبی برگزیده شده است.

خواندن کتاب خاطرات یک الاغ خر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کودکان گروه‌های سنی «ب» و «ج» پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خاطرات یک الاغ خر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخاطرات یک الاغ خر
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهحسین مجاهد
انتشاراتانتشارات باغ گردو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۶/۱۸
فرمت کتابPDF

امیرعلی
۱۴۰۲/۰۶/۱۸

چه باحال بچه ها که خیلی دوست داشتن.

طنز و جذاب بود و مورد پسند بچه‌ها

کتاب باز

عالییییییی خیلی خندیدم.

۱۴۰۲/۰۶/۲۰

قشنگ بود. با بچه‌ها خندیدیم.

۱۴۰۲/۰۶/۲۳

کتاب خاطرات یک الاغ خر بیشتر از همه برایش جذاب بود همینطور طنز لطیف آن. دخترم می‌گفت قسمت های مختلف آن، کتاب رو قشنگ کرده. مثلا گاو و خر و... نقاشی ها هم در این کتاب عالی بود به نظر من هم...بیشتر

غلامی

خوشگل بود هم قصه هم تصاویر