معرفی و دانلود کتاب سرنوشت در دست کلوتیلد + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سرنوشت در دست کلوتیلد
off
٪۸۰
subscriptionAvailable

کتاب سرنوشت در دست کلوتیلد

نوع کتاب
۵.۰(از ۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب سرنوشت در دست کلوتیلد

کتاب الکترونیکی سرنوشت در دست کلوتیلد نوشتهٔ جووانینو گوارسکی با ترجمهٔ هاله ناظمی و ویراستاری همدم جلال‌زاده در نشر گویا چاپ شده است. رمان «سرنوشت در دست کلوتیلد» رمانی است عاشقانه و درعین‌حال طنزآمیز که رفتار شخصیت‌های داستان در آن غیرقابل پیش‌بینی و پایان آن هم کاملاً غیرمنتظره است.

درباره کتاب سرنوشت در دست کلوتیلد

فیلیماریو دوبله که متعلق به یکی از خانواده‌های بسیار متمول نِواسلیپ بود، وقتی فقط چندماه داشت، یتیم شد. فیلیماریو پیش از هر چیز مردی سرسخت بود و این ویژگی را به نسبت مساوی از اجداد پدری‌اش و از مادرش جِلسومینا به ارث برده بود.  

وقتی فیلیماریو هجده سال داشت و هنوز مهمان عمو فیلیپ بود، با وجود در اختیار داشتن تمام پول عمو فیلیپ بسیار کسل بود. اما یک روز مشغولیتی پیدا کرد که به نظرش خیلی جالب آمد: آموختن پزشکی. فیلیماریو دو سال تمام با پشتکار درس خواند و سرانجام ناله‌کنان در بستر افتاد. به عقیدهٔ پزشکان او واضح‌ترین و مشخص‌ترین آپاندیسیت ممکن در دنیا را داشت.

نویسنده در این کتاب به‌خوبی از عهده‌ٔ خنداندن خواننده برمی‌آید. البته نه به‌خاطر جدی‌نبودن موضوع، بلکه به این دلیل که بافته‌ای است هیجان‌انگیز از شوخی‌ها، تضادها، شگفتی‌ها و وارونه‌شدن موقعیت‌های مختلفی که در آن‌ها حوادث و ماجراهای عجیب‌وغریبی روی می‌دهد. 

جوانینو گوارسکی، روزنامه‌نگار، کاریکاتوریست، نویسنده و طنزپرداز ایتالیایی است. او در طول جنگ جهانی دوم و پس از آن، منتقد سیاست‌های حاکم بر کشورش بود و بارها زندانی شد.

کتاب سرنوشت در دست کلوتیلد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به علاقه‌مندان به رمان‌هایی با روایت طنزگونه پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب سرنوشت در دست کلوتیلد

آن‌بار، فیلیماریو حسابی تفریح کرد، اما برای فراهم‌آوردن چیز متفاوتی که یکنواختی را از بین ببرد، چه زحماتی که باید متحمل می‌شد! اگر می‌خواست از یک بیماری ناموجود با چنان دقتی شکایت کند که سه شخصیت علمی را بفریبد تا جایی که آنها شکمش را باز کنند، اگر می‌خواست نهایت هراس را در آن سه چهره بازآفریند و تحسین کند، ناچار بود مدت زیادی را صرف مطالعه کند.

آقای فیلیماریو واقعاً به‌ندرت در زندگی‌اش تفریح کرده بود. به جرئت می‌توان گفت که فقط دوبار: بار اول، با دست‌انداختن آن سه شخصیت برجسته و بار دوم، زمانی که شهروندان تِمِرلوتّه۶ را به بازی گرفت.

آن هنگام فیلیماریو ۲۵ ساله بود. روزی، با لباس مبدل به تِمِرلوتّه رفت و مغازهٔ بزرگی در مرکز شهر اجاره کرد. شهر را پر کرد از برگه‌های تبلیغاتی و آگهی‌های بزرگی به روزنامه‌ها داد. مردم باخبر شدند، اما شگفت‌زده ماندند.

مغازهٔ فیلیماریو کاملاً خالی بود. یک میخ بر دیوارهایش نبود و در ویترین‌هایش هم حتا یک سوزن پیدا نمی‌شد. روی تابلو، فقط یک کلمه با حروف بزرگ نوشته شده بود: هیچ چیز.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرنوشت در دست کلوتیلد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:سرنوشت در دست کلوتیلد
موضوع:رمان، داستان خارجی
نویسنده:جووانینو گوارسکی
مترجم:هاله ناظمی
ویراستار:همدم جلال‌زاده
انتشارات:نشر گویا
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۹/۰۲/۲۶
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۲۹.۸۱ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۲۲-۷۲۹۱-۱۶-۲
تعداد صفحه‌ها:۳۲۸ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۸۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

رها رها رها من
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۵/۱۵

این کتاب توی یه لیگ دیگه ای قنده..من تیکه هایی با صدای بلند میخندیدم..واقعا شیفته شخصیت پردازی ها شدم..ترجمه رو خیلی دوست داشتم .

۰
کاربر 6007461
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۷

بسیار رمان مفرح و جذابی بود و قلم نویسنده بسیار روان و گیرا؛ ماجرای لجبازی های دوشیزه کلوتید و آقای فیلیماریو بسیار به دلم نشست و قسمت هایی از کتاب بقدری خنده‌دار بود که چندباره مطالعه کردم.

۰
ناهید
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۴

جزو کتابهای محبوبم از این نویسنده نیست ولی کتاب خوبیه و طنز قوی داره

۰

بریده‌هایی از کتاب

SAJJAD
۳
«سراسر دنیا پرِ دیوانه است، اما به شکل زن و مرد...!»
Rahele Kia
۱
هیچ‌چیز غم‌انگیزتر از دشت در شبانگاه نیست، هنگامی که تنهایی بی‌انتهاست و خروج از آن دریای علفی ناممکن به نظر می‌رسد.
Rahele Kia
۰
به من نگاه کرد و با جدیت پرسید: «تو هیچ‌وقت تو متون مقدس خواندی که خدای کریم آدم‌ها را از مبادلهٔ توپ‌های ۷۵ میلیمتری بین نیروهای یک حزب با حزب دیگر منع کرده باشد؟»