کتاب سنگ فرش هر خیابان از طلاست
معرفی کتاب سنگ فرش هر خیابان از طلاست
سنگ فرش هر خیابان از طلاست کتابی پرطرفدار نوشته کیم وو چونگ موسس شرکت دوو است که با ترجمه پروین شریفی راد به چاپ رسیده است.
درباره کتاب سنگ فرش هر خیابان از طلاست
شرکت دوو پس از جنگ کره کار خود را بی هیچ سرمایهای شروع کرد و اکنون به شکوفایی و محبوبیت رسیده است. کیم وو چونگ با ایده نابی که در سر داشت یعنی تبدیل شرق آسیا به مرکز تجاری جهان کارش را آغاز کرد و به احیای شرکتهای ورشکسته کشورش روی آورد.
او پیوسته به سودآوری میاندیشید و بدون خستگی کار میکرد و توانست ۲۲ شرکت را هدایت کند.
کتاب حاضر درواقع شرح سرگذشت این مرد بزرگ و پندهایی است که برای جوانان در سراسر دنیا دارد.
او در مقدمه کتابش که برای چاپ آن در ایران نوشته میگوید:
«انگیزه من برای نگارش این کتاب در مرحله نخست القای افکار ترقیخواهانه و روح فداکاری و تعهد در بین جوانان کره نسبت به جامعه خود بود. اکنون از جوانان ایران میخواهم که به این آرزو تأسی جویند. در هر ملت وظیفه جوانان است که برای برپایی دنیای بهتر قهرمانان فرداها شوند.»
خواندن کتاب سنگ فرش هر خیابان از طلاست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوستداران کتابهای موفقیت و سرگذشت شخصیتهای تاثیرگذار مخاطبان این کتاب اند.
بخشی از کتاب سنگ فرش هر خیابان از طلاست
در طبیعت نوعی عنکبوت وجود دارد که پس از تخمگذاری در پوست درخت، با تنیدن تار بر تخمهای بیشمارش آنان را پوشانده از انظار پنهان نگه میدارد. پس از مدتی بچه عنکبوتها از تخم بیرون آمده و عنکبوت مادر بیآنکه کوچکترین گرایشی برای آسایش خود داشته باشد در پی یافتن غذای بچههایش تکاپو میکند، کاری که همه حیوانات و حشرات انجام میدهند.
وقتیکه بچه عنکبوتها رشد نموده و آنقدر نیرومند شدند که خود در پی شکار روند، مادر از فرط خستگی و ناتوانی از پای درآمده و میمیرد. شگفتآورتر اینکه، نوع دیگری عنکبوت است که پس از اینکه بچههایش از تخم بیرون آمدند، بدن خود را بهعنوان غذا به خورد آنان میدهد. این موضوع تا اندازهای باورنکردنی است، اما بدن مادر از لحاظ غذائی مادهای مقویتری برای بچه عنکبوتهاست.
نکته تکاندهنده این صحنه این است که ادامه زندگی بچه عنکبوتها بستگی به جانبازی و مرگ مادر دارد، یعنی مادر باید فنا شود تا بچهها به زندگی ادامه دهند.
آری، رفاه نسل آینده بستگی به فداکاریهای نسل کنونی دارد. در حقیقت تأمین آسایش و رفاه بدون فداکاری میسر نیست. اگر بخواهیم از نظر فردی این موضوع را بررسی کنیم باید بگویم خوشبختی بچهها بستگی به فداکاری و ازخودگذشتگی والدین آنان دارد. اشکها و رنجهای یک نسل باعث رشد و رفاه نسل دیگر میشود.
به موازات آن والدین غیرمسئول و تنپرور، مسیری پر از نکبت و بدبختی در مقابل فرزندشان قرار میدهند.
بارها مشاهده کردهام، خانوادههای موفق کسانی هستند که والدین آنان به جای اینکه به فکر آسایش خود باشند، برای آسایش و رفاه فرزندان خود فداکاری و ازخودگذشتگی کردهاند، اینان گویا قانون طبیعی عنکبوتها را دنبال میکنند، رفاه امروزی کشور ما نتیجه مستقیم و فداکاریها و ازخودگذشتگیهای است که نسل پیشین از خود نشان داده است
این موضوع در مورد همه ملتهای پیشرفته دنیا صادق است. موفقیت جامعه بر شالوده فداکاریهای تمامی یک نسل بنا میشود. مردم اغلب از «معجزه راین» سخن میگویند. آیا این واقعاً یک معجزه بود. «معجزه راین» چیزی جز کار طاقتفرسا و بیست و چهار ساعته تمامی مردم آلمان برای برپائی آلمان نوین نبود. نهضت ساختمانسازی همان آوازه پرطنین فداکاری و ایثار این ملت است و این ازخودگذشتگی نقطه عطف رفاه آلمان امروزی است.
این چنین مثالها بیشمارند. روحیه فداکاری و ازخودگذشتگی مهاجرین قاره آمریکا، پایهگذار پیشرفت و موفقیت جامعه آمریکای امروز است. موفقیت ژاپن نیز تا حد زیادی مدیون فداکاری مردم این مرزوبوم طی حکومت سلسله «سیای جی» است.
چه کسی انگلستان را بریتانیای کبیر ساخت؟ افرادی که در منتهای زحمت، بردهوار در وضعیت نامطلوب زمان انقلاب صنعتی زحمت کشیدند.
هیچچیز در زندگی رایگان به دست نمیآید و هیچ رویدادی تصادفی نیست هر چه بیشتر حفر کنید، گودال عمیقتری به وجود میآید و هر چه گودال عمیقتر باشد، آب چاه بیشتری خواهید داشت. اصل مهم همین است و غیر از این نیست.
در مورد کره، نسل دهه ۶۰ فداکاری و ازخودگذشتگیهای بسیاری برای نسل آینده کرد. این فداکاری در حدی بود که من عادتاً از نسل خودم بهعنوان نسل فداکار یاد میکنم. طی دهه ۶۰ بود که ما به امکان استقرار بنای یک اقتصاد مستحکم و ملتی قدرتمند پی بردیم. سپس با عزمی راسخ و پشتکاری بینظیر این آرمانها را به ثمر رساندیم، رفاهی که نسل امروز از آن بهرهمند است، ثمره تلاشها و فداکاریهای آن دوران است.
من معتقدم که نسلهای فداکار چراغ تابناک مسیر تاریخند، پرتوی که از عزم راسخ آنان برای ایجاد ملتی مرفه و خوشبخت و زندگی نوین حکایت میکند. برای کرهایها این پرتو به منزله اراده و تصمیم آنان است تا ملتی مترقی و پیشرفته به وجود آورده و مایه سربلندی و خرسندی نسل آینده شوند. نسل فداکار نسلی است که هیچچیز برای خود نمیخواهد و تنها به فکر آیندگان است. زندگی چنین نسلی در سختکوشی و ازخودگذشتگی خلاصه میشود.
من کراراً از سوی ملتهای پیشرفته مورد سؤال قرار میگیرم: که چرا شما کرهایها همیشه سخت کار میکنید و حتی یک روز هم استراحت ندارید. آیا وقت آن نرسیده که از وضع خود رضایت حاصل نموده و زندگی را آسان بگیرید قدری هم در فکر استراحت باشید.
من همواره برای این سؤال یک پاسخ دارم و آن این است که شما خیلی مرفهتر و بهتر از ما زندگی میکنید. بنابراین آیا فکر نمیکنید نسل آینده این کشور باید درصدد باشد تا رفاه کره را تا اندازهای همطراز کشورهای پیشرفته کنند؟ احساس نسل کنونی این است که ما مأموریت داریم مقدماتی فراهم کنیم تا تفاوتهای رفاهی بین کره و کشورهای پیشرفته طی نسلهای آینده محدودتر و نهایتاً از بین برود.
من شخصاً معتقدم که این کشور هنوز نیاز به ازخودگذشتگی فراوانی دارد. من از کسانی بیم دارم که با افراطکاری تازه به دوران رسیدگان، طوری رفتار میکنند که گویا عضو جامعه کشورهای صنعتی بزرگ هستند.
کتابی که علاقه به مطالعه بیشتر را ایجاد میکند نصیحت های پدرانه دارد خیلی جذاب و دوست داشتنیست
بینهایت غلط املایی دارد و نگارش و ترجمه فوقالعاده ضعیف است. هیچ نکته خاصی به شما اضافه نمیکند، ظاهرا نویسنده کتاب که مالک کمپانی دوو است دنبال نیروی کاری میگردد که بدون سوال مثل یک ربات تمام وقت کار کنند تا
متاسفانه چند جا از متن اشتباه تایپی دارد.