کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست (خلاصه کتاب)
معرفی کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست (خلاصه کتاب)
کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست نوشته کیم وو چونگ است که با ترجمه فاطمه فراهانی منتشر شده است. این میکروکتاب خلاصهای از کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست است.
درباره کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست
این کتاب به شما یاد میدهد برای رسیدن به موفقیت چه مسیری را انتخاب کنید. سنگفرش هر خیابان از طلاست، عنوانی کتابی است که نویسنده تجارب و سخنان ارزشمند خودش را به عنوان راهنمایی برای انسانها تدوین کرده است. او یکی از بنیانگذاران شرکت دوو است و در این میکروکتاب از اصول موفقیت خودش میگوید. شاید از برخی توصیههای او تعجب کنید! چرا که با آنچه که تا امروز دیدهاید کاملا متفاوت است. اگر میخواهید کسبوکاری راهاندازی کنید یا در کارتان پیشرفت کنید، این همان کتابی است که باید بخوانید و ذهنیتتان را تغییر دهید تا بتوانید به موفقیتی بزرگ برسید.
خواندن کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام فعالان حوزه کسب و کار پیشنهاد میکنیم.
درباره کیم وو چونگ
کیم وو چونگ، مؤسس شرکت دوو، سال ۱۹۳۶ در تااگو کره بهدنیا آمد. در همان کودکی بهخاطرِ وضعیت مالی خانوادهاش به کار روزنامهفروشی مشغول بود.
در رشتهٔ اقتصاد در دانشگاه سئول مشغول تحصیل شد و در سال ۱۹۶۷ بههمراهِ پنج نفر شرکت دوو را تأسیس کرد. آغاز فعالیت او با شرکت دوو به تجارت کره، که در آنزمان بهشدت آسیب دیده بود، جانی دوباره بخشید. کیم وو چونگ رئیس و صاحب اصلی شرکت «دوو» بود و توانست این شرکت را به بزرگترین ابرشرکت خوشهای کره جنوبی تبدیل کند. او به عنوان یکی از مهمترین و موفقترین تاجران کرهای شناخته میشد که شهرتی جهانی دارد. کیم وو چونگ اقدامات تجاری مهمی در کشورهای مختلف انجام داده و تاثیر زیادی روی رونق اقتصادی کشورهای در حال توسعه گذاشته است. کیم وو چونگ در سال ۲۰۱۹ از دنیا رفت.
بخشی از کتاب سنگفرش هر خیابان از طلاست
«رویاها قدرت ایجاد تغییرات در زمین هستند»
زمانی که به مدرسه میرفتم فقیر بودم. البته این فقط مشکل من نبود، همه مردم کره درگیر مسئله فقر بودند. باید بدانید که در حدود سی سال پیش درآمد سرانه کره در حدود ۷۰ دلار بود. خوشبختانه امروزه این رقم به بیش از ۶ هزار دلار رسیده است. به همین دلیل میتوانید تصور کنید که مردم آن زمان چقدر شرایط سخت و دشواری داشتند. البته این موضوع به این معنی نیست که امروزه دیگر فقیر وجود ندارند. فقر هنوز هست، اما در روزهای بعد از جنگ کره، فقر در کشور بسیار وحشتناک بود. در آن زمان ما در بخش چانگ چونگ دانگ (chang chong dang) زندگی میکردیم و من مجبور بودم که هر روز مسافت ۱۰ کیلومتری را از خانه تا مدرسه پیاده بروم.
در آن دوران هیچ پولی در جیبم نبود اما رویاهای بسیار بزرگی در سرم وجود داشت. احساس میکردم که هیچ چیزی نمیتواند مانع من باشد. طراوت و نشاط جوانی همه وجودم را فرا گرفته بود. به نظرم یکی از مهمترین مزایای دوران جوانی همان رویاپردازی است. مردم با وجود رویاهایی که در سرشان دارند فقیر نیستند چون انسان به اندازه رویاهایی که دارد ثروتمند است.
رویاها این قدرت را به انسان میدهند تا بتواند تغییری که میخواهند را در دنیا به وجود آورد. بدون شک همه کسانی که در دنیای امروز تاثیرگذار هستند، در دوران جوانی رویاهای بزرگی در سر داشتهاند. امروزه این موضوع را زیاد میشنوم که نوجوانها و جوانها رویاهای بزرگی برای آینده خود ندارند و اگر هم رویایی داشته باشند تنها به زمان حال حاضر مربوط میشود. ا
حجم
۷۴٫۲ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۲۰۵ صفحه
حجم
۷۴٫۲ کیلوبایت
تعداد صفحهها
۲۰۵ صفحه