دانلود و خرید کتاب کاووشی در معنویت های نوظهور حمزه شریفی‌دوست
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب کاووشی در معنویت های نوظهور

کتاب کاووشی در معنویت های نوظهور

انتشارات:نشر معارف
امتیاز:
۵.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب کاووشی در معنویت های نوظهور

کاوشی در معنویت‌های نوظهور اثر حمزه شریفی‌پور به بررسی ده جریان فعال از معنویت‌های نوظهور در ایران پرداخته است. این اثر کتاب بیست و دوم از جمموعه اخلاق است که در دفتر نشر معارف به چاپ می‌رسد.

دفتر نشر معارف وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‏‌ها، در سال ۱۳۷۶ تأسیس شد و در سال ۱۳۷۹ به صورت رسمی آغاز به کار کرد. این انتشارات تلاش می‌کند از دریچه اسلام ناب به بازخوانى، بررسى، نقد و تولید اندیشه در عرصه‌هاى مختلف بپردازد.

از جمله این فعالیت‏‌ها می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان به چاپ بیش از ۱۱۰۰عنوان کتاب در زمینه دروس معارف اسلامى دانشگاه‌ها، اندیشه‏‌های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبرى، پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى، معارف قرآن و اهل‏ بیت (ع)، دین‌پژوهى، اخلاق و عرفان، انقلاب اسلامى و تاریخ معاصر، مسائل جهان اسلام، غرب‏‌شناسی، شبهات فکری و عقیدتی، مسایل تاریخی و فلسفی، علوم انسانی، مسائل تربیتى، زن، خانواده و نقد فمینیسم و… اشاره کرد.

نشر معارف اخیراً نیز گام‌‏هایی در حوزه ادبیات داستانی برداشته است. این انتشارات با راه ‏اندازی ۳۰ مرکز فروشگاهی با عنوان تجاری «پاتوق کتاب» و همچنین برگزاری ۱۲ دوره مسابقات کتابخوانی «پویش روشنا» در سطح ملی، توانسته است گام‏‌های مفید و موثری در توزیع و ترویج کتابخوانی کشور بردارد.

آنچه این روزها بیش از هرچیز دغدغه نسل انقلابی است آشنایی جوانان و دانشجویان با حقیقت دین و معارف اسلام است، انتشارات در این زمینه پیشرو است و تلاش دارد پاسخی علمی و دینی برای تمام سوالات این نسل داشته باشد.

درباره کتاب کاووشی در معنویت های نوظهور

گسترش معنویت‌های نوظهور در جهان و کشور ایران در چند دهه اخیر ضرورت بررسی و شناخت عمده‌ترین رویکردهای معنوی نوپدید را در راستای آسیب‌شناسی معنوی جامعه امروز ایران و نیل به اهداف معنوی و متعالی دین اسلام مضاعف کرده است.

کتاب حاضر که به بررسی ده جریان فعال در معنویت‌های نوظهور پرداخته است در راستای چنین هدفی تألیف شده است. این کتاب که حاصل تلاش محققانه حجت‌الاسلام حمزه شریفی دوست است در فصل ابتدایی کتاب به شاخص‌ها و اهداف در معنویت‌های نوظهور و پس از آن به گزارش، بررسی و نقد ده جریان فعال در ایران پرداخته است

 خواندن کتاب کاووشی در معنویت های نوظهور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

 علاقه‌منداتن به مباحث جریان‌شناسی معنویت های نوظهور و به طور کلی دوست دارن مباحث اعتقادی مخاطبان این کتاب اند.

بخشی از کتاب کاووشی در معنویت های نوظهور 

کوئلیو در سال ۱۹۴۷ م در ریودوژانیروی برزیل به دنیا آمد. در جوانی به جنبش هیپی‌ها پیوست و بیشتر جوانی‌اش در خدمت به این جنبش گذشت. این حرکت که از آمریکا شروع شده بود، وقتی به برزیل رسید، تعداد زیادی از جوانان بی‌تجربه را با خود همراه کرد. ماهیت این جنبش، پوچ‌گرایی و نیست‌انگاری بود و البته هنجارشکنی و گرایش‌های ضد سازشکارانه هم در آن به اوج رسیده بود.

در همین سال‌ها کوئلیو دچار بحران معنوی شد. این بحران او را به سمت استفاده شدید از موادمخدر سوق داد و اعتیاد، وی را تا مرز مرگ پیش برد. وی می‌گوید:

سال‌های سخت زندگی من دهه ۱۹۷۰ بود. طی این دوران همه نوع ماده مخدر و توهم‌زا مصرف می‌کردم؛ حتی قوی‌ترین و خطرناک‌ترین آنها را ... .

یادم هست به نیویورک رفته بودم؛ سال ۱۹۷۴. آنجا دوست دختری داشتم. ما با هم در ویلیج زندگی می‌کردیم و تا می‌توانستیم کوکائین مصرف می‌کردیم ...کاملاً احساس می‌کردم که راهی به‌سوی مرگ در پیش گرفته‌ام. خیلی از دوستانم را دیده بودم که اعتیاد، آنها را نابود کرده بود. آن روز احساس کردم که اگر ترک نکنم، عاقبتم مثل آنها خواهد بود.

تجربه اعتیاد کوئلیو چنان با زندگی وی پیوند خورده بود که حتی پرونده ازدواج دوم وی هم با همین موضوع بسته شد. وی می‌گوید:

وقتی من با آن زنی زندگی می‌کردم که با من بازداشت شد و شکنجه شد، گاهی اوقات تحت‌تأثیر انواع مواد می‌ماندیم. قاطی کرده بودیم. وقتی می‌رفتیم آمریکا، موادمخدر را داخل چمدان می‌گذاشتیم؛ درحالی‌که خطر زندانی شدن داشت؛ اهمیت نمی‌دادم. نمی‌دانم اگر ادامه داده بودم، کجا بودم؛ احتمالاً همان پایانی که رفقای بدبختم تجربه کردند.

کوئلیو در زندگی زناشویی هم شکست‌هایی را پشت‌سر گذاشته؛ تا جایی که سه ازدواج ناموفق را تجربه کرده است. او خودش را مقصر شکست‌ها می‌دانست، نه همسرانش را. وی می‌گوید:

اولین زن من یوگسلاو بود. او سی‌وسه ساله بود و من بیست ساله. همسر دوم من همان است که زن بدون نام نامیده می‌شود. او با من به زندان افتاد. رفتار من با او حاکی از پستی و سستی من بود. سومین زن من نوزده ساله بود و من بیست‌ونه ساله. هرچند خودم را آن موقع طبیعی می‌دانستم، اما رفتار بسیار بدی با او داشتم و می‌دانم که خیلی به او صدمه زدم. این‌طوری بودم ... همه آنها از من پخته‌تر بودند.

علی
۱۴۰۱/۰۷/۰۸

عالی . حتما بخونید . به خصوص کسانی که به آثار پائولو کوئیلو علاقه دارن .

جان پاکینگ هرن می‌گوید: باید در درستی این نظریه شک کرد که جهان کوانتومی، جهانی است در حال انحلال و بدون وجود پایدار جوهری.
littel dark age(محمد)
مهم‌ترین تفاوت شرق با غرب در باب معنویت همین است که انسان شرقی درپی گم‌شده درونی و تحول روحی است؛ اما بشر غربی به‌دنبال تسکین است. در معنویت‌های شرقی نوعی کمال‌گرایی و تکامل روح دنبال می‌شود؛
littel dark age(محمد)
تمام مکاتب ناچارند به سه موضوع بپردازند: تفسیر هستی، تعیین غایت و ارائه برنامه رفتاری.
littel dark age(محمد)
نگاهی به وضعیت روانی افرادی که به شیطان‌پرستی گرایش داشته و دوره‌ای را با این جریان سپری نموده‌اند، نشان می‌دهد که برای آنها کژی، گناه، خلاف و انحراف اساساً مطرح نیست؛ به همین دلیل احساس پشیمانی نمی‌کنند. کسانی که قبل از ورود به شیطان‌پرستی ترس‌های سرکوب‌شده داشته‌اند، «وعده قدرت» همچون پادزهر تمام مشکلات ناشی بحران‌های اجتماعی، برای‌شان جذابیت ویژه‌ای خواهد دشت. به همین دلیل (امید بستن به رهایی از بحران‌ها) نهایی‌ترین روش فرار از ترس‌ها و اوهام، یعنی خودکشی، در شیطان‌پرستی تأیید شده است.
littel dark age(محمد)
با این فرض که وجود معاد قطعی نباشد، آیا می‌توان از «احتمال معاد» هم چشم پوشید و سرنوشت خطیر آدمی را مهمل گذاشت؟
littel dark age(محمد)
اما منظور از کرامت این است که انسان به اذن الهی بتواند کارهای خارق‌العاده انجام دهد؛ مثلاً در عالم طبیعت یا در دیگر انسان‌ها تصرف کند. پس در کرامت، انجام دادن کار خارق‌العاده باید مستند به اذن الهی باشد؛ در غیر این صورت، به آن کرامت نمی‌گویند.
littel dark age(محمد)
پائولوکوئلیو از اعتیاد شدیدش به موادمخدر، ناهنجاری جنسی، سابقه چند بار بستری شدن در تیمارستان و تحمل شوک برقی و ازدواج‌های ناموفق پرده برمی‌دارد و نجات خود از بحران‌های اخلاقی و روانی را در سایه مشاوره، مدی‌تیشن و تمرین می‌داند.
littel dark age(محمد)
به‌راستی مگر ادعای مادی‌گرایان و دهری‌ها غیر از این بود که ماده را صاحب شعور می‌دانستند و آن را از این جهت که متکی به شعور ذاتی خویش است، بی‌نیاز از خالق معرفی می‌کردند؛ به همین جهت ماده را اصیل و خودخلّاق می‌دانستند و در نتیجه، ابدی و ازلی بودن را به آن نسبت می‌دادند: «وَقَالُوا مَا هی إِلَّا حَیاتُنَا الدُّنْیا نَمُوتُ وَنَحْیا وَمَا یهْلِکنَا إِلَّا الدَّهْرُ».
littel dark age(محمد)
مکاشفه با کرامت تفاوت دارد؛ مکاشفه (خلسه) حالتی است که در بیداری یا بین خواب و بیداری اتفاق می‌افتد. در این حالت، انسان می‌تواند چیزهایی را که دیگران نمی‌بینند، مشاهده کند.
littel dark age(محمد)
در مرام شیطان‌پرستی همه‌چیز در یک امر خلاصه می‌شود و آن هم ایده «خودخدایی» انسان است. تمام چیزهایی که در کتاب انجیل شیطانی مورد حمله انتوان لاوی قرار می‌گیرد، به این علت است که با این ایده ناسازگار است؛ بنابراین، تمام مفاهیم مقدس باید محو شوند تا انسان بتواند خدایی کند و همه‌چیز را به خدمت خود گیرد. لاوی می‌خواهد انسان را از قید بندگی همه‌چیز، حتی خدا رها کند و او را نه‌فقط در مقام سروری کائنات، بلکه در جایگاه خدایی بنشاند. از نگاه لاوی، انسان نباید به کمتر از خدایی قانع شود؛ البته خدایی بر همه‌چیز جز هوای نفس و امیال شهوانی. پس سلطان هستی، انسان است و سلطان انسان، امیال و لذات او.
littel dark age(محمد)

حجم

۶۳۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۵۱۴ صفحه

حجم

۶۳۶٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۲

تعداد صفحه‌ها

۵۱۴ صفحه

قیمت:
۱۳۵,۰۰۰
۹۴,۵۰۰
۳۰%
تومان