کتاب تشیع انگلیسی: معادلهای برای مهار تمدنی شیعه
خواندن نظراتمعرفی کتاب تشیع انگلیسی: معادلهای برای مهار تمدنی شیعه
«تشیع انگلیسی: معادلهای برای مهار تمدنی شیعه» مجموعه مصاحبه، گزارش میزگرد و نوشتارهایی به گردآوری و ویرایش عباس بنشاسته(-۱۳۶۵) است و ازجمله کتابهایی است که در باب جریانات منحرف شیعه در عصر معاصر به رشته تحریر درآمده و به واکاوی اهداف و برنامههای آنها میپردازد.
در بخش اول این کتاب حجتالاسلام مهدی مسائلی به بررسی مبانی فکریاین جریان میپردازد و اهداف آن را برمیشمارد.
در بخش دوم این کتاب آیتالله اراکی دبیر مجمع جهانی تقریب مذاهب، تهدیداتی که از جانب تشیع انگلیسی متوجه تشیع ناب و اصیل میشود را مورد ارزیابی قرار داده است.
در بخش سوم این کتاب که متن پیاده شده میزگرد تخصصی با حضور محمدحسین رجبی دوانی، سید هادی سید افقهی و سجاد اسلامیان میباشد به پیشینهشناسی جریان شیرازی پرداختهشده و بر این نکته اذعان شده است که تشیع انگلیسی به دنبال نوعی مرجع تراشی در جهان تشیع است.
در بخش چهارم این کتاب دکتر کچوئیان احیای تخاصمهای شیعه و سنی را متوجه گرایشهای ملیگرایانه در دولت سازندگی در دهه هفتاد میکند.
بخش پنجم این کتاب برخی روایاتی که دستمایه این جریان برای انجام اقدامات وهنآلود میشود موردبررسی قرارگرفته است و درنهایت در بخش ششم نگاه حضرت امام خمینی (ره) در مورد جریانهای منحرف در جهان اسلام تبیین شده است.
منظومهی فکری آیتالله العظمی خامنهای؛ جلد اول
احکام خانواده؛ جلد دوممحمد وحیدی
منظومهی فکری امام خمینی (ره)عبدالحسین خسروپناه
مجلس شورای اسلامی: دوره پنجمعلی خسرو شیری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
▪️حجتیه و نهم ربیع 🔻برای نسل امروز انجمن حجتیه نامی ناشناخته است. برای نسل ما هم یادآور گروهی بود که میگفتند قبل انقلاب قائل به گناه کردن برای ظهور امام زمان بودند. یک تلقی کاملا اشتباه از یک گروه کاملا مذهبی
خوانده شود حتما. با این کتاب یک مقدار میتوان نقشه های دشمن را فهمید
مفید بود