دانلود و خرید کتاب صوتی چگونه تصمیم صحیح بگیریم
معرفی کتاب صوتی چگونه تصمیم صحیح بگیریم
کتاب صوتی چگونه تصمیم صحیح بگیریم یکی از آثار مجموعه چگونههای دست یافتنی است که در نوین کتاب گویا تولید صوتی است. این فایل صوتی را که برگرفته از مقالات سایت Howcanu است، با نویسندگی گروه نویسندگان هاو کن یو و صدای ندا پوریان میشنوید.
مجموعه چگونههای دست یافتنی که در نوین کتاب گویا صوتی شده است، مجموعهای کاربردی در زمینههای گوناگون اعم از موفقیت، کسب وکار، سلامت، روانشناسی و رشد فردی است. کتابهای این مجموعه که به قلم افراد متخصص ایرانی و خارجی نوشته شدهاند، به شما کمک میکنند تا راهکارهایی عملی را برای بهبود و ارتقای خود در زمینههای گوناگون و ترک عادات نادرست تجربه کنید. شما با گوش دادن مقالات این مجموعه در زمانی اندک میتوانید به راهکارهایی مفید و قابل اجرا دست پیدا کنید.
درباره کتاب چگونه تصمیم صحیح بگیریم
مشکلات تصمیم گیری باعث می شوند نتوانیم آنگونه که باید و شاید تصمیم بگیریم یا تصمیم ما با اشتباهاتی همراه باشد. هر روز ما با بسیاری از تصمیمات مواجه هستیم. برخی از آنها نسبتا کوچک هستند، مثل تصمیم گیری در مورد اینکه چه چیزی بپوشیم یا چه چیزی برای صبحانه بخوریم. برخی دیگر بزرگ هستند و میتوانند تاثیر عمده ای بر مسیر زندگی ما داشته باشند، مانند تصمیم گیری در مورد اینکه کجا باید به مدرسه رفت یا آیا وقت بچه دار شدن است.
کتاب صوتی چگونه تصمیم صحیح بگیریم به شما کمک میکند تا بهترین تصمیمها در زندگی بگیرید.
شنیدن کتاب چگونه تصمیم صحیح بگیریم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به موفقیت بیشتر در کار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چگونه تصمیم صحیح بگیریم
مشکل دیگری که می تواند تصمیم گیری را تحت تاثیر قرار دهد تمایل ما به دست بالا گرفتن دانش، مهارت و یا قضاوت خودمان است. در یک آزمایش کلاسیک به این پدیده نگاهی می اندازیم، محققانی که در مورد این پدیده تحقیق می کنند، باروخ فیشهوف Baruch Fischhoff ، پول اسلوویک Paul Slovic و سارا لیختنشتاین Sarah Lichtenstein به شرکت کنندگان پرسش نامه های مختلفی دادند که پاسخ های متفاوتی داشتند. از شرکت کنندگان خواسته شد تا پاسخی را انتخاب کنند که فکر می کنند درست است و سپس محققان میزان اعتماد به نفس آنها را بر اساس پاسخ هایشان، ارزیابی کردند. هنگامی که مردم می گویند که ۱۰۰ درصد از پاسخ های خود مطمئن هستند، تنها در حدود ۸۰ درصد مواقع، فکرشان درست است.
پس چرا مردم بیش از حد به قضاوت هایشان اعتماد دارند؟
در بسیاری از موارد، مردم نمی دانند که آنها در مورد یک موضوع خاص چقدر بی اطلاع هستند. اساسا، ما نمی دانیم که چه چیزی را نمی دانیم. در موارد دیگر، اطلاعاتی که در مورد یک موضوع خاص داریم ممکن است به اشتباه باشد و یا ممکن است از منابع غیرقابل اعتماد باشد. یک نمونه از این اعتماد به نفس کاذب نوعی از تعصب شناختی است که به عنوان اثر دانینگ- کروگر Dunning-Kruger effect شناخته می شود. این کج روی باعث می شود که مردم هوش و توانایی های خود را دست بالا بگیرند. این دست بالا گرفتن اساسا آنها را نسبت به درک عدم صلاحیت خود نابینا می کند.
صرف نظر از علت، این تمایل، به دست بالا گرفتن دانش می تواند منجر به تصمیم گیری های ضعیف شود. تصور کنید که با یک دوست به شیراز سفر می کنید. چند بار به آنجا رفته اید و بنابراین فرض می کنید که مسیری را که باید در پیش بگیرید را می دانید و به دوستتان می گویید که یک خروجی خوب که می شناسید را انتخاب کند. متاسفانه، شما مسیر را اشتباه به یاد می آورید و خروجی اشتباه را انتخاب می کنید. اعتماد به نفس کاذب شما برای پیدا کردن مسیر منجر به انتخاب نادرست می شود و زمان قابل توجهی را به سفرتان اضافه می کند.
زمان
۱۰ دقیقه
حجم
۹٫۶ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۰ دقیقه
حجم
۹٫۶ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
بی کاربرد و ضعیف
بسیار ضعیف. اصلا کاربردی نبود.❌❌❌ یا اگه بهتر بخوام بگم اصلا توضیحات پادکست ربطی به موضوع آن نداشت.