دانلود و خرید کتاب صوتی مدیر مدرسه
معرفی کتاب صوتی مدیر مدرسه
کتاب صوتی مدیر مدرسه نوشته جلال آل احمد است که با صدای بهمن وخشور منتشر شده است. این رمان واقعگرا است که شرح حال کودکان و قشر تحصیلکرده را در دهه ۲۰ ایران نشان میدهد.
درباره کتاب صوتی مدیر مدرسه
کتاب مدیر مدرسه شامل ۱۹ فصل است. راوی داستان که از آموزگاری به تنگ آمده است، برای آسودگی خود و داشتن درآمد بیشتر و بیدردسر به مدیریِ دبستان رو میآورد، بی آنکه بداند چه دردسرهایی درپی خواهد داشت. مدیر که خود را هیچکاره میداند و آمده تا گوشهای آرام در دفترش از گچ خوردن و بیهودگی کار آموزگاری خود را برهاند، با دشواریِ سرپرستیِ «یک ناظم و هفت معلم و دویست و سی و پنج شاگرد» روبرو میشود. پس همه توان خود را به کار میگیرد تا کمبودها و نارساییها را به گونهای سروسامان دهد؛ اما در این شرایط محیطی امکان اصلاح وجود ندارد و مدیر تصمیم میگیرد که استعفا دهد. این کتاب تصویری از اوضاع سیاسی و اجتماعی طبقه روشنفکر در عصر نویسنده است.
شنیدن کتاب صوتی مدیر مدرسه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مدیر مدرسه یکی از بهترین آثار جلال آل احمد است و شنیدن آن را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم
درباره جلال آل احمد نویسنده کتاب صوتی مدیر مدرسه
جلال آلاحمد (۱۳۰۲ - ۱۳۴۸)، نویسنده و مترجم و همسر سیمین دانشور است.
جلال در ۱۳۲۲ وارد دانشسرای عالی تهران شد و در رشته زبان و ادبیات فارسی فارغالتحصیل شد. او تحصیل را در دوره دکترای ادبیات فارسی نیز ادامه داد، اما در اواخر تحصیل از ادامه آن صرف نظر کرد.
او در ۱۳۲۳ به حزب توده ایران پیوست و عملاً از تفکرات مذهبی دست شست. وی در این حزب به سرعت سلسله مراتب ترقی را طی کرد و در ۱۳۲۵ مأمور راهاندازی ماهنامه «مردم» زیر نظر احسان طبری شد.
او در ۱۳۲۶ به رهبری خلیل ملکی و ده تن دیگر از حزب توده جدا شد.
شاید مهمترین ویژگی ادبی آل احمد نثر او بود. نثری فشرده و موجز و در عین حال عصبی و پرخاشگر، که نمونههای خوب آن را در سفرنامههای او مثل «خسی در میقات» و یا داستان-زندگینامه «سنگی بر گوری» میتوان دید.
با قضیه ملی شدن نفت و ظهور جبهه ملی و دکتر مصدق بود که جلال دوباره به سیاست روی آورد.
پس از کودتای ۲۸ مرداد، که ضربه سنگینی بر پیکر آزادیخواهان و مبارزان با استبداد بود، آل احمد نیز دچار افسردگی شدیدی شد. در این سالها وی کتاب «سرگذشت کندوها» را به چاپ رساند.
جلال در ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ در سن چهل و پنج سالگی در اسالم گیلان درگذشت.
سیمین دانشور، علت مرگ جلال را زیادهروی در مصرف نوشابه الکلی قزونیکا (نام ودکایی ساخت ایران در آن زمان) ذکر کرده و علت پزشکی مرگ را هم آمبولی در اثر افراط در مصرف مشروبات الکلی و سیگار اشنو نقل میکند و شایعات مربوط به دستداشتن ساواک در مرگ جلال را به صراحت رد میکند.
جلال آل احمد وصیت کرده بود که جسد او را در اختیار اولین سالن تشریح دانشجویان قرار دهند ولی از آنجا که وصیت وی برابر شرع نبود، پیکر او در مسجد فیروزآبادی جنب بیمارستان فیروزآبادی شهر ری به امانت گذاشته شد تا بعدها آرامگاهی در شأن او ایجاد شود ولی این کار هیچگاه صورت نگرفت.
زمان
۴ ساعت و ۱۵ دقیقه
حجم
۳۵۰٫۴ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۴ ساعت و ۱۵ دقیقه
حجم
۳۵۰٫۴ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
بسیار صدای راوی مناسب حال و هوای داستان است . محتوای کتاب هم که کلا عالی
کتاب خوبیست.پستی و بلندیهای فرار از معلمی به پست بالاتر و ظاهراً راحت تر و سپس بازگشت به اصل خویش که همان معلمی ساده است
کتابی با حال و هوای زیبای مدرسه