دانلود و خرید کتاب صوتی گنجینه معنوی
معرفی کتاب صوتی گنجینه معنوی
کتاب صوتی گنجینه معنوی نوشتهٔ جبران خلیل جبران و ترجمهٔ وحید کیان است. کامبیز خلیلی گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و نشر ارس آن را منتشر کرده است؛ کتابی دربردارندهٔ یک مجموعه شعر لبنانی - آمریکایی.
درباره کتاب صوتی گنجینه معنوی
کتاب صوتی گنجینه معنوی (A Spiritual Treasury) شعرهایی از جبران خلیل جبران را در بر گرفته است. این شعرها از آثار گوناگون این نویسنده جمعآوری شده است. او را شاعری میدانند که برای مردم مینوشت و آدمی را بهسوی ریشههای زندگی میخواند. این نویسندهٔ مشهور انسان را به یاد هدف پاک زندگانی میاندازد. او بهدور از سیستم فلسفی یکبعدی، خرد خود را با زبانی ساده اما جهانی برای مردم بیان کرده است. مترجم کتاب حاضر گفته است که لازم بود مجموعهٔ «گنجینه معنوی» ساختاری منظم داشته باشد؛ به همین دلیل متون آن زیر عناوینی که در کتاب «پیامبر» یافت میشود طبقهبندی شده است. وحید کیان گفته روشن است که چنین ترتیبی شاید تا حدی مطابق با خواست گردآورنده باشد، اما کوشش بر آن شده تا چنان هماهنگیای دنبال شود که بتوان فراگیرترین اثر را از نوشتههای جبران خلیل جبران گردآوری کرد.
میدانیم که شعر عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.
شنیدن کتاب صوتی گنجینه معنوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران شعر معاصر جهان پیشنهاد میکنیم.
درباره جبران خلیل جبران
جبران خلیل جبران در ۶ ژانویۀ ۱۸۸۳ و در خانوادهای مسیحی مارونی به دنیا آمد. او اهل بشرّی لبنان و یک نویسندهٔ لبنانی - آمریکایی است. در کودکی در فقر مطلق زندگی کرد و به همین خاطر از سواد و تحصیل بیبهره ماند. پس از مهاجرت مادرش به آمریکا توانست به مدرسه برود؛ پس در جوانی تصمیم گرفت به آمریکا بازگردد تا زبان عربی را یاد بگیرد. در جنگ جهانی اول در جبههٔ آزادیخواهان فعال بود و در نشریههای عربیِ مهاجران عرب در آمریکا، مقالات، شعر و داستان منتشر میکرد. مهمترین کتاب او یعنی «پیامبر» در سال ۱۹۲۳ منتشر شد. این نویسنده و شاعر، به نگارش اشعار معنوی و عرفانی پرداخت؛ اشعاری که میتواند تأثیرات عمیقی بر روی خوانندگان خود بگذارند؛ ازاینرو است که قلم جبران خلیل جبران، لطافتِ خاصّ اینگونه نوشتارها را در خود دارد. لحن شعرهایش اغلب رسمی اما صمیمی است. او در شعرهایش از کلمات معنوی و عرفانی استفاده میکند. آثار جبران خلیل جبران به دو دسته تقسیم میشود؛ آثاری که به زبان عربی نوشته و آثار انگلیسیزبان. از میان آثاری که به زبان عربی نوشته، میتوان به «موسیقی»، «عروسان دشت»، «ارواح سرکش»، «اشک و لبخند بالهای شکسته»، «کاروانها و توفانها» و «نوگفتهها و نکتهها» اشاره کرد و و از میان آثاری که به زبان انگلیسی نوشته، میتوان «عیسی پسر انسان»، «دیوانه»، «نامههای عاشقانه»، «آیا آدم ندید!»، «پیامبر و رازهای دل»، «ماسه و کف»، «مسیحا»، «پیشتاز»، «خدایان زمین»، «سرگردان»، «مسیح»، «فرزند انسان»، «پیامبر» و «باغ پیامبر» را مثال زد. کتاب «پیامبر» (The Prophet)، مشهورترین اثر جبران خلیل جبران است. این کتاب جز معدود کتابهایی در طول تاریخ بوده که چاپ آن هرگز متوقف نشده است.
بخشی از کتاب صوتی گنجینه معنوی
هر کس که با روح خود دوست نباشد، دشمن مردم است. مرگ در نومیدی در انتظار کسی است که با خود در جنگ باشد؛ چه زندگی از درون آدمی میجوشد و نه از بیرون.
زمان
۳ ساعت و ۲۸ دقیقه
حجم
۱۹۴٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۳ ساعت و ۲۸ دقیقه
حجم
۱۹۴٫۵ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد