دانلود و خرید کتاب صوتی شبکه سازی درونگراها
معرفی کتاب صوتی شبکه سازی درونگراها
کتاب صوتی شبکه سازی درونگراها نوشتهٔ دوورا زاک و ترجمهٔ مینا خلج است. سیده ژاله موسوی نصر گویندگی این کتاب صوتی راهنما را انجام داده و انتشارات کهکشان دانش آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی شبکه سازی درونگراها
کتاب صوتی شبکه سازی درونگراها، راهنمای ارتباط موفق برای افراد خجالتی و اجتماعگریز است. گفته شده است که وقتی فردی در گذشته روابط خوبی برقرار نکرده، برای شبکهسازی سخت تلاش میکند و صرفاً قوانین مکتوب را دنبال میکند، خطری جدی در کمین او است؛ چون هیچ پیشزمینهٔ مرتبط و هیچ ذهنیتی برای یادگیری ندارد. کتابهای شبکهسازی برای افرادی نوشته شدهاند که خلقوخوی متفاوتی دارند و برای آنها شرایطی مهیا میکند تا از پنیرخوردن در اتاقی شلوغ لذت ببرند! این کتاب صوتی به افراد درونگرا کمک میکند بتوانند در حوزهٔ کسبوکار موفق باشند. با شبکهسازی استعدادهای شما شکوفا میشود و میتوانید به اهداف بزرگ فکر کنید. شاید بخواهید شغل جدیدی پیدا کنید، ارتقای شغلی بگیرید، ارتباطی حرفهای یا شخصی برقرار کنید، دنیا را بهجای بهتری برای زیستن تبدیل کنید، قدرت نفوذتان را بالا ببرید، محصول یا خدماتی بفروشید، کتابی بنویسید، قراردادی امضا کنید، بیشتر کار گروهی انجام دهید، مشهور شوید، رؤیاهایتان را به واقعیت تبدیل کنید یا کسبوکاری را توسعه دهید. روابط اجتماعی به تحقق اهدافتان کمک میکند.
شنیدن کتاب صوتی شبکه سازی درونگراها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران روانشناسی عمومی و ارتباط آن با حوزهٔ کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صوتی شبکه سازی درونگراها
«صبر کنید و کمی فکر کنید. وقتی رویدادی طراحی میکنید، با جلسه طوفان فکری شروع میکنید؟ خیلی از مردم جلساتشان را با طوفان فکری شروع میکنند. شاید اعضای گروه شما درباره محل برگزاری، موضوع، میدان دید و جنبههای دیگر برنامه فکر بکری به ذهنشان برسد. اما در اکثر جلسات طوفان فکری، برونگراها در مرکز توجه هستند. به مثال زیر توجه کنید:
یک نفر موضوعی مطرح میکند و با در دست داشتن ماژیک و تختهپاککن روبهروی گروه میایستد. همه پیشنهاداتشان را میگویند. بعضی شرکتکنندگان ایدههایشان را بلند فریاد میزنند و روی تخته مینویسند تا همه ببینند. فقط حاضران فعال در جلسه حضور کامل دارند و کسانی که ساکت هستند بیعلاقه، کسل، گیج، حواسپرت یا از موضوع پرت میشوند. مخالف نظر دیگران نیستند.
شرکتکنندگان فعال، برونگرا هستند. اساساً طوفان فکری برای کسانی ساخته شده که اول حرف میزنند بعد فکر میکنند. ایده کلی جلسات طوفان فکری بر این اساس استوار است که شما باید تا زمانی به حرف زدن ادامه دهید که دیگران با شما هم عقیده شوند. درونگراها اول فکر میکنند بعد واکنش نشان میدهند؛ در نتیجه هر زمان ایدههای خوبی به ذهنشان میرسد، معمولاً تا وقتی ایده را بگویند پروسه تند طوفان فکری به فاز منطقی بعد رفته است (تحلیل بعد از رتبهبندی). تنها دلیل رد صلاحیت طوفان فکری این است که وقتی موضوع مورد علاقه برونگراها مطرح میشود، آنها سریعتر و بیشتر از درونگراها حرف میزنند.
خوشبختانه، راهحلی ساده برای اصلاح این بی عدالتی بزرگ در حق درونگراها وجود دارد.
وقتی شما مسئولیت جلسات طوفان فکری در رویداد پیش رو را برعهده دارید، پیش از شروع رویداد موضوع را مطرح کنید یا سوالات را در دسترس شرکتکنندگان قرار دهید. کاغذ و خودکار به تعداد لازم تهیه کنید. بعد از شرکتکنندگان بخواهید چند لحظه تمرکز کنند و به راهحلهای احتمالی فکر کنند، از آنها بخواهید ایدههایشان را روی کاغذ بنویسند.
یک یا دو دقیقه کافیست. درونگراها کند نیستند، باملاحظه هستند. حواستان به زمان باشد؛ به خودتان اعتماد نکنید که همینجوری ذهنی حدس بزنید کی زمان تمام شده؛ چرا که این حقیقت ثابت شده است که زمان برای سخنرانی که مقابل جمعیت ایستاده، نسبت به شرکت کنندگانِ نشسته، زودتر میگذرد.»
فهرست مطالب کتاب صوتی شبکه سازی درونگراها
مقدمه: حتماً باید این کتاب را بخوانید
فصل اول: به کتاب راهنما خوش آمدید
فصل دوم: خودتان را ارزیابی کنید
فصل سوم: تخریب کلیشهها
فصل چهارم: چرا از روابط اجتماعی متنفر هستیم؟
فصل پنجم: قوانین جدید هوشمندانهای که تأثیرگذار هستند
فصل ششم: جعبهٔ کمکهای اولیه برای شبکهسازی
فصل هفتم: خداحافظ قانون طلایی
فصل هشتم: شبکهسازی بدون شبکه
فصل نهم: در جستوجوی کار
فصل دهم: سفر کاری
فصل یازدهم: برگزاری رویدادهای مناسب برای همه
فصل دوازدهم: نتایج دقیق تعریف کنید تا به اهدافتان برسید
نتیجهگیری: به زودی میبینمت
زمان
۵ ساعت و ۵۷ دقیقه
حجم
۳۲۷٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
زمان
۵ ساعت و ۵۷ دقیقه
حجم
۳۲۷٫۷ مگابایت
قابلیت انتقال
دارد
نظرات کاربران
بعد از مطالعه کامل کتاب دارم نظر میدم هیچ راهکار درست و درمونی بهتون نمیده نصف کتاب داره ویژگی های درونگراها را توصیف میکنه درصورتی که ما خودِ خودِ درونگراییم نصف دیگه هم تفاوت میان درونگرا و برونگرا رو میگه