دانلود کتاب صوتی چگونه اختلال خوابمان را درمان کنیم با صدای نازنین آذرسا + نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی چگونه اختلال خوابمان را درمان کنیم

دانلود و خرید کتاب صوتی چگونه اختلال خوابمان را درمان کنیم

معرفی کتاب صوتی چگونه اختلال خوابمان را درمان کنیم

کتاب صوتی چگونه اختلال خوابمان را درمان کنیم گردآوری‌شده توسط نازنین آذرسا و با صدای خود اوست.

درباره کتاب صوتی چگونه اختلال خوابمان را درمان کنیم

این کتاب صوتی که در نشر صوتی آذرسا گردآوری و تهیه شده است کتابی است مفید که به شما کمک می کند تا با این مشکل دیرینه خود و اطرافیانتان دید بهتری داشته باشید و آن را درمان کنید. همه ما کم و بیش به صورت موقت و دائمی دچار این مشکل شده ایم پس شنیدن این کتاب برای همه سودمند است.

بی خوابی یک اختلال رایج است که باعث می‌شود به سختی به خواب بروید، نتوانید به طور پیوسته چند ساعت بخوابید یا زود بیدار شوید. این مشکل می‌تواند به خواب‌آلودگی، تمرکز ضعیف و تحریک‌پذیری در طول روز و ناتوانی در احساس سرحالی بعد از بیدار شدن منجر شود. خوشبختانه، لازم نیست بی خوابی را تحمل کنید. چراکه ایجاد تغییرات ساده در سبک زندگی روزمره غالبا کمک‌ کننده است.

انواع بی خوابی

شروع علائم بی‌‌خوابی می‌تواند در هر سنی رخ دهد، اما غالبا اولین اپیزود در اوایل جوانی اتفاق می‌افتد. شروع علائم در کودکی یا نوجوانی شیوع کمتری دارد. در زنان، بی‌خوابی ممکن است در طول یائسگی آغاز شود و حتی بعد از رفع سایر علائم مانند گرگرفتگی ادامه یابد. به‌علاوه، بی‌خوابی ممکن است در اواخر زندگی شروع شود که در این مورد اغلب با سایر بیماری‌های جسمی مرتبط است.

بی‌خوابی می‌تواند به صورت اپیزودیک، مزمن یا عودشونده دسته‌بندی شود. نوعی از بی‌خوابی که بین یک تا سه ماه طول بکشد، «بی‌خوابی اپیزودیک» یا «بی‌خوابی موقعیتی» است. اگر علائم بیشتر از سه ماه طول بکشد، «بی‌خوابی مزمن» رخ می‌دهد. اگر دو یا تعداد بیشتری اپیزود در فاصله‌ یک سال رخ دهد، مشکل به عنوان «بی‌خوابی عودشونده» در نظر گرفته می‌شود.

بی‌خوابی موقعیتی از چند روز تا چند هفته طول می‌کشد و اغلب وابسته به اتفاقات زندگی یا تغییرات سریع در برنامه‌ استراحت یا محیط اطراف است. این نوع بی‌خوابی معمولا با فروکش کردن اتفاقات ذکر شده حل می‌شود. برای بعضی افراد، احتمالا آن‌هایی که نسبت به اختلالات خواب حساس‌ترند، بی‌خوابی ممکن است تا مدت طولانی پس از فروکش کردن اتفاق اصلی ادامه یابد.

فاکتورهایی که باعث شروع بی‌خوابی می‌شوند، ممکن است با فاکتورهایی که باعث تداوم آن می‌شوند، تفاوت داشته باشند. برای مثال، فردی که برای یک جراحت دردناک بستری شده است، ممکن است بعدا دچار مشکلاتی در رابطه با خواب شود. برانگیختگی و بی‌خوابی موقعیتی می‌تواند سپس تداوم یافته و به بی‌خوابی مزمن بدل شود. چنین روندی ممکن است در موارد اضطراب روانی حاد یا سایر اختلالات ذهنی هم رخ دهد. برای مثال، بی‌خوابی ایجاد شده به سبب افسردگی ماژور می‌تواند حتی بعد از حل افسردگی، ادامه یابد.

در بعضی موارد، بی‌خوابی ممکن است به طور ناگهانی و بدون هیچ محرک شناخته شده‌ای شروع شود. خصوصیات بی‌خوابی ممکن است در طول زمان تغییر یابد. بسیاری از افراد مبتلا به بی‌خوابی، سابقه‌ خواب سبک را قبل از شروع مشکلات مداوم خواب داشته‌اند.

شکایت از بی‌خوابی در میان سالمندان شایع‌تر است. نوع علائم با افزایش سن تغییر می‌کند؛ به این صورت که مشکل در به خواب رفتن در بین جوانان و مشکل در حفظ خواب در بین میانسالان رایج‌تر است. مشکل در شروع و حفظ خواب می‌تواند در کودکان و نوجوانان هم رخ دهد، اما در طول این مراحل رشد، اطلاعات محدودی در مورد شیوع، عوامل خطر و بیماری‌های زمینه‌ای وجود دارد.

مشکل خواب در دوران کودکی و نوجوانی می‌تواند از فاکتورهای تربیتی (برای مثال، کودکی که یاد نمی‌گیرد بدون حضور والدین بخوابد) یا از نداشتن برنامه‌ منظم ناشی شود. در بی‌خوابی کودکان و نوجوانان، فاکتورهای روانی و پزشکی هم می‌توانند نقش داشته باشند.

اگر می‌خواهید نسبت به این مشکل اطلاعات وسیع‌تر و جامع‌تری داشته باشید به شدت به شما توصیه می‌کنیم حتما این کتاب مفید را بشنوید. مطمئنا برای شما هم پاسخ مناسبی در این کتاب مفید وجود دارد.

شنیدن کتاب صوتی چگونه اختلال خوابمان را درمان کنیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر اختلال خواب دارید این کتاب را حتما بشنوید.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

زمان

۴۷ دقیقه

حجم

۶۵٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۴۷ دقیقه

حجم

۶۵٫۰ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۲۸,۶۰۰
تومان