دانلود و خرید کتاب صوتی استراتژی بانکداری دیجیتال
معرفی کتاب صوتی استراتژی بانکداری دیجیتال
کتاب صوتی استراتژی بانکداری دیجیتال نوشتهٔ هوشنگ نظامی وند چگینی و بهزاد شیری است. مینا علیپوری گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و انتشارات چاپ و نشر بازرگانی آن را منتشر کرده است. این اثر صوتی درمورد یک مأموریت، استراتژی و نقشهٔ راه سخن گفته است.
درباره کتاب صوتی استراتژی بانکداری دیجیتال
کتاب صوتی استراتژی بانکداری دیجیتال میتواند به ما کمک کند تا درمورد بانکداری دیجیتال بیشتر بدانیم و دانش تخصصی و کارآمدی را پیرامون اصطلاحات جدیدی که ممکن است در گفتوگوهای مربوط به بانکداری دیجیتال شنیده باشیم، کسب کنیم؛ همچنین با شنیدن این اثر میتوانیم از مزایای این شیوهٔ نوین بانکداری آگاه شویم. بهطور کلی بانکداری آنلاین بهمعنای دسترسی به ویژگیها و خدمات بانکی از طریق اینترنت و بهوسیلهٔ رایانه یا تلفن همراه ما است؛ برای مثال میتوانیم در این بستر برای بررسی موجودی یا پرداخت قبوض خود وارد حسابمان در وبسایت یا اپلیکیشن بانک مدنظرمان شویم یا میتوانیم از طریق درگاه بانکداری آنلاین خود در بسیاری از بانکها حساب جدید تأسیس کنیم و یا درخواست وام ثبت کنیم.
نویسندگان در فصل اول این کتاب صوتی به تعریف بانکداری دیجیتال، ابعاد، مزایا و ویژگیهای آن پرداختهاند و در ۹ فصل بعدی پیرامون این پدیدهٔ مدرن مطالب مفصلی را شرح دادهاند. «بانکداری دیجیتال، تعاریف و روشها»، «مأموریت و اهداف استراتژیک در بانکداری دیجیتال»، «تجزیهوتحلیل محیط داخلی در بانکداری دیجیتال»، «تجزیهوتحلیل محیط خارجی در بانکداری دیجیتال»، «استراتژی و سند راهبردی در بانکداری دیجیتال»، «تغییر مدل در کسبوکار بانکها»، «ارزیابی بلوغ دیجیتال بانکها»، «استراتژیها و نقشهٔ راه بانکداری دیجیتال»، «برنامهریزی عملیاتی در بانکداری دیجیتال» و «نظام کنترل و ارزیابی در بانکداری دیجیتال» عناوین ۱۰ فصل این کتاب صوتی هستند.
شنیدن کتاب صوتی استراتژی بانکداری دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
شنیدن این کتاب صوتی را به دوستداران حوزهٔ کسبوکار پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب صوتی استراتژی بانکداری دیجیتال
«سیستم بانکی امروز آخرین سیستم تحول طولانی مدت خدمات مالی است. اولین معیارهای شناختهشدهی بانکی که طبق استانداردهای کتبی تأیید شده است، در بابل حدود هزارهی دوم قبل از میلاد مسیح آغاز شد. درمورد تاریخچهی بانک و بانکداری گفته شده که در امپراطوری بابل معاملات بانکی به شیوهی ابتدایی آن رواج داشته و حتی در قانون حمورابی مقرراتی برای دادن وام و قبول سپردههای تجاری ذکر شده و دستورهایی دربارهی سرمایهگذاری آمده است. بهعلاوه در یونان قدیم نیز معابد در کنار دیگر تجار به کار صرافی اشتغال داشتند و در این راستا سپردههای مردم را گرفته و به اشخاص دیگر وام میدادند. همچنین در چین و ایران باستان نیز، روشهایی از مبادلات پولی و دادن وام وجود داشته است به مرور زمان و با پیشرفت جوامع اشکالی از نهادهای مختلف که پاسخگوی نیازهای اعتباری مردم باشد، به وجود آمده و صرافان نیز در این میان همواره مقامی ممتاز داشتهاند.
اما نخستین مؤسسهی مالی خصوصی با نام بانک در سال ۱۱۷۱ میلادی به نام بانک ونیز آغاز به کار کرد. مفاهیم اساسی سیستم بانکی امروزی مانند پرداخت وام دریافت سپرده و پرداخت سود توسط وام گیرندگان در قوانین بدوی مشهود بوده است. تمهیدات بانکی ابتدایی مشابه در مصر باستان رایج بود زیرا این امر نیاز به ذخیرهی انبار غلات در انبارهای دولت بود. سپردهگذاران از سفارشات کتبی برای برداشت مقادیر خاصی از غلات انبار شده استفاده میکردند. این سیستم به قدری مؤثر بود که با توجه به فلزات گرانبها و ضرب سکه اقدامی به موازات بانکداری به شمار میآمد.»
زمان
۶ ساعت و ۸ دقیقه
حجم
۸۴۳٫۸ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۶ ساعت و ۸ دقیقه
حجم
۸۴۳٫۸ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد