کتاب سازماندهی ذهنی
معرفی کتاب سازماندهی ذهنی
کتاب سازماندهی ذهنی نوشتهٔ مبینا حمیدپورزارع و فریده سعیدی گلوجه است. نشر برگ و باد این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب تکنیکهای کسب آرامش را شرح داده است.
درباره کتاب سازماندهی ذهنی
مبینا حمیدپورزارع و فریده سعیدی گلوجه در کتاب سازماندهی ذهنی بیان کردهاند که ذهن انسان بر اساس حل مسئله کار میکند، به این شکل که مشکل را شناسایی، موقعیت را بررسی، نتایج را پیش بینی و در نهایت، راهکاری پیشنهاد میکند. مغر انسان میتواند بهترین یار ما در این مسیر باشد و در سازماندهی ابعاد مختلف زندگی کمک مان کند، اما از سویی دیگر، این عضو متفکر و ماجراجو میتواند به بزرگترین دشمن ما تبدیل شده و زندگی را بهجای تجربهای شیرین، به مسئلهای پیچیده و ناآرام تغییر دهد. در این شرایط، زندگی به تعویق افتاده و ما درگیر جنگی درونی خواهیم شد.
کتاب «سازماندهی ذهنی» به شما کم ک میکند تا شکاف میان فقدان نظم و انجام اقدامات مؤثر را درک کنید. اگر به این کتاب فرصت دهید، تکنیکهایی مؤثر و پیشروندهای برای کسب آرامش ارائه میدهد. از طرفی دیگر، روزانه در سرتاسر دنیا کتابهای متعددی با هدف کمک به انسان های نیازمند چاپ میشود. این گونه آثار، در بسیاری از پژوهشها، در زمرهٔ کتابهای پر مخاطب قرار داشته که خود حاکی از نیاز بشر به نجات زندگی و زیستن در دنیایی پر از آرامش است.
خواندن کتاب سازماندهی ذهنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران حوزهٔ روانشناسی عمومی و علاقهمندان به آثار موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب سازماندهی ذهنی
«- اگر وسایل زیادی در معرض نمایش دارید که میتوان بر روی طاقچه، میز یا بالای کابینت گذاشت، همه آنها را بردارید. از بین شان وسیله مورد علاقه تان را انتخاب کنید و دوباره به همان جای قبلی برگردانید. بقیه را هم جدا نگه دارید. آنهایی را که جدا کردید، میتوانید اهدا کنید یا دور بیاندازید، یا اینکه در کشو و قفسه ها نگه دارید. همچنین برای نمایش میتوانید آنها را بطور نوبتی روی دیوار و میزها بگذارید.
- تعداد زیادی کوسن روی مبلها، میتواند فضا اشغال کند. در هر مبل تنها دو یا سه عدد کوسن کافی است، پس اضافه ها را بردارید.
- وسایلی را که دیگر نیاز ندارید، دور بیاندازید. به عنوان مثال: روزنامه ها و مجلات، منو رستوران هایی که دیگر قصد سفارش از آنها را ندارید، کاغذ کادوهایی که برای بعدا نگه داشته اید. اینها همان لوازمی هستند که فکر میکنیم بعدا به آنها احتیاج خواهیم داشت، اما هرگز از آنها استفاده نخواهیم کرد.
- برای فضاسازی، اتاق بچه ها بیشترین تعداد وسایل را برای دور ریختن دارد. بچه ها خیلی سریع بزرگ میشوند، اما لوازم قدیمی شان میتواند به کودکانی با توان مالی کمتر کمک کند. لباسهای قدیمی شان، پتوها، کفش و کیفهای مدرسه، دفتر نقاشیها و دفترچه یادداشتهای استفاده شده، مداد رنگیهای شکسته، اسباببازیها و کتاب قصههای قدیمی. خلاصه که میتوانید تمامی این وسایل را اهدا کنید یا دور بیندازید.
- به لطف تکنولوژی بسیاری از ابزارها از رده خارج شده و دیگر استفاده نمیشوند. استفاده راحت و سریع از گوشیهای هوشمند به این معناست که دیگر نیازی نیست با وسایل زیادی سروکله بزنید، به عنوان مثال دیویدیها، سیدیهای صوتی، تقویم ها، چراغ های نفتی و ماشین حساب ها و ... . اگر در خانه دستگاه پخش دی وی دی ندارید، چه لزومی دارد دی وی دی های قدیمی یا سی دی هایتان را نگه دارید؟ یا آیا واقعاً نیاز است که بر روی دیوار تقویمی آویزان کنید یا در کشوی درآور ماشین حسابی بگذارید؟ بسیاری از این وسایل را خیلی راحت میتوانید دور بیاندازید.
- اغلب وسایلی را که بیشتر از ۱۲ ماه استفاده نکردید، میتوانید دور بیاندازید، البته احتمالاً بجز کتابها، سوغاتیها، لباسهای گران قیمت یا عکسها. پس بگردید و ببینید چه وسایلی در خانه خیلی کم استفاده شده اند. شاید بتوانید بسیاری را رها کنید.
- این روزها خیلی راحت میتوان تمامی برگه های اداری را دیجیتالی کرد که در نتیجه، تعداد فایل ها و پوشه ها کاهش یافته. هر برگه ای را که دیگر نیاز ندارید، میتوانید پاره کنید و دور بی اندازید، البته بشرطی که نسخه دیجیتالی آن در کامپیوتر محفوظ باشد.
- لزومی ندارد لوازمی که در هر مغازه ای موجود است و خیلی راحت میتوان خریداری کرد، انبار کنید و نگه دارید. کاغذ کادو، شارژر گوشی، مجلات، کارتن و جعبه های بسته بندی، ترئینات کریسمس و ... . تمامی این وسایل در همه جا در دسترس هستند، پس نیازی نیست برای ذخیره و نگه داریشان خود را به دردسر بیاندازید.»
حجم
۱۱۴٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه
حجم
۱۱۴٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۲ صفحه