دانلود کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد با صدای حامی قنبرزاده + نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد

دانلود و خرید کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد

نویسنده:هاکان منگوچ
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۵از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد

کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد نوشتهٔ هاکان منگوچ و ترجمهٔ فائزه پورعلی است. حامی قنبرزاده گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و انتشارات ماه آوا آن را منتشر کرده است. فلسفهٔ زندگی این نویسنده، امید و به‌اشتراک‌گذاشتن آن است.

درباره کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد

هاکان منگوچ نویسندهٔ کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد، در ۱۵سالگی نی و پیانو آموخت. نی او را با عرفان و فلسفهٔ صوفی‌گری آشنا کرد؛ پس تصمیم گرفت زبان عثمانی بیاموزد و سال‌ها بعد در دیار شمس تبریزی دورهٔ صوفی‌گری گذراند. او از ۲۰سالگی سمینارهایی با موضوع خودشناسی، ضمیر ناخودآگاه و عزت‌نفس را در دانشگاه‌ها برگزار می‌کرد. در سال ۲۰۱۴ به‌خاطر علاقهٔ زیادی که به حیوانات و روان‌شناسی داشت، به افریقای شمالی رفت. آنجا مدتی با شیرها و ببرهای بنگال زندگی کرد و دوره‌ای در زمینهٔ پرورش و توان‌بخشی این حیوانات پشت سر گذاشت. هاکان منگوچ به‌عنوان صوفی، نوازنده، نویسنده و مشاور، اطلاعات و برداشت خود را از فلسفهٔ تصوف و آثار بزرگانی چون مولانا، شمس تبریزی، یونس امره و... با مخاطب در میان گذاشته است.

کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد، ۱۸ بیت آغازین مثنوی معنویِ مولوی را به زبان بسیار ساده و با داستان‌های کوتاه شرح داده است تا بتوانیم درک بهتری از نی‌نامهٔ مولانا به دست آوریم و بیاموزیم چطور از ابیاتی که قرن‌ها پیش سروده شده‌اند، به‌عنوان راه‌حل‌هایی کاربردی برای پیچیدگی‌های زندگی خود در این روزگار بهره ببریم. نویسنده باور دارد حتی یک نفر هم برای زنده‌نگه‌داشتن امید می‌تواند کافی باشد و تو می‌توانی یک نفر باشی و بعد یک توی دیگر و توی دیگر. 

شنیدن کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

شنیدن این کتاب صوتی را به افرادی که می‌خواهند از طریق عرفان به شناخت جدیدی از زندگی دست یابند، پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می دهد

«بشنو، از نی چون حکایت می‌کند

از جدایی‌ها شکایت می‌کند

بشنو!

بعد از آغاز زیبای قرآن کریم با عبارت «بخوان»، این می‌تواند باارزش‌ترین دعوت برای بشر باشد.

انسان ممکن است بتواند در هر «وجودی» خیر و آزمون را بخواند. به‌عبارتی یکی از معیارهای کمال انسانی این است که بتواند این خیریت را ببیند و آنچه را این آزمون در پی گفتن آن است، بشنود...

مولانا در پیشگفتار مثنوی این‌گونه گفته است که «این کتاب روشنایی‌بخش هر آن چیزی است که اسرار الهی را آشکار می‌کند».

درواقع از رفتن به اعماق کتابی که پر از اسرار است صحبت می‌کنیم. باید با حساسیت بسیاری دربارهٔ هر سطر و هر بیتی مکث کنیم و بیندیشیم.

بشنو

در سطر اول مثنوی می‌نویسد بشنو، یعنی گوش بسپار!

هر کسی که کتاب را می‌گشاید، با حرف «ب» مواجه می‌شود.

بلافاصله این سؤال در ذهن خواننده ایجاد می‌شود: بشنوید، اما چه چیز را؟

حال آنکه متوجه نیست پاسخ در دل سؤال نهفته است.

بشنوید، اما چه چیز را؟

ای انسان گوش بسپار، به نوای نی گوش بسپار...

در زبان فارسی بشنو به معنای گوش‌سپاری است.

آغاز مثنوی با حرف «ب» بسیار مهم است. همهٔ سوره‌های قرآن کریم هم با حرف «ب» آغاز می‌شود. ابتدای همهٔ سوره‌ها با «بسم الله الرحمن الرحیم» آغاز می‌شود. تنها سوره‌ای که این عبارت آغازگر آن نیست، سورهٔ توبه است که آن هم با «بَرَاءَۀٌ» آغاز شده است که در آنجا هم با حرف «ب» شروع به سخن گفتن می‌کند.

خب راز حرف «ب» چیست؟

چرا مولانا هم با کلمهٔ «بشنو» مثنوی را آغاز کرده است؟

صوفی‌ها معتقدند راز کائنات در قرآن نهفته است. راز قرآن در بسم الله الرحمن الرحیم ابتدای سورهٔ فاتحه. راز بسم الله الرحمن الرحیم در حرف «ب» و راز حرف «ب» در نقطهٔ زیر آن است.

در عربی حرف «ب» به این‌صورت نوشته می‌شود:

ب

نقطهٔ زیر «ب» چه چیز را بیان می‌کند؟

خب ذهن انسان ممکن نیست این سؤال را نپرسد: چرا آن راز سترگ در درون این نقطهٔ کوچک است؟ مگر نه؟

امروزه می‌دانیم که جهان هم از ذرات بسیار ریزی به نام اتم ساخته شده است. دانشمندان هم معتقدند جهانی که ما در آن زندگی می‌کنیم، از یک تک‌سلولی شکل گرفته و به مرور زمان توسعه یافته است و حتی اثبات کرده‌اند که هم‌اکنون نیز در حال توسعه و بزرگ‌تر شدن است. بنابراین طبق علم همه‌چیز به هم متصل‌اند...

صوفی‌ها هم معتقدند که همه‌چیز از جانب خداست، تکه‌ای از خداست و از اوست و به‌سوی او باز می‌گردد. نقطهٔ زیر حرف «ب» برای ما بیانگر این است که همهٔ ما و همه‌چیز تکه‌هایی جدانشدنی از یک کل واحدیم که باید متوجه این مسئله باشیم و به طریقی عمق این مسئله را درک کنیم.

این جملهٔ حضرت علی (ع) را به خاطر بیاورید که «علم یک نقطه بود، اما جاهلان باعث بزرگنمایی (افزایش) آن شدند.»

معرفی نویسنده
عکس هاکان منگوچ
هاکان منگوچ

هاکان منگوچ نوازنده و نویسنده‌ای ترک‌زبان است که در کتاب‌هایش از عرفان، زندگی و طریق زندگی پرده برمی‌دارد. اگر اهل شبکه‌های اجتماعی و محتواهای معنوی باشید، حتما ویدیوهای او را درباره‌ی زندگی و فلسفه‌ی وقایع دیده‌اید. آرامش و احساس غرقگی از ویژگی‌های بارزی است که از دیدن ویدیوها عاید مخاطب می‌شود و این حس وقتی که در حال ورق زدن کتاب‌های عارفانه‌ی او هستیم هم با ما همراه می‌شود.

farzad
۱۴۰۲/۰۷/۱۰

سلام نکات خوبی داشت البته در طول زندگی خیلی از این حروف و کلمات را شنیده ایم دوست خوبم بشرط عمل کردن به بعضی آموزهای مولانا کتاب را تهیه کن در غیر اینصورت نخر. بگم من اهل عمل نبودم.

زمان

۲ ساعت و ۱۸ دقیقه

حجم

۱۲۷٫۵ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

زمان

۲ ساعت و ۱۸ دقیقه

حجم

۱۲۷٫۵ مگابایت

قابلیت انتقال

ندارد

قیمت:
۷۳,۳۲۰
۵۱,۳۲۴
۳۰%
تومان