دانلود و خرید کتاب رهایی از قضاوت گابرییل برنشتاین ترجمه محمدمهدی قاسلمو

انتشارات:نشر البرز
امتیاز:
۳.۷از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب رهایی از قضاوت

کتاب رهایی از قضاوت نوشته گابرییل برنشتاین است که با ترجمه محمد مهدی قاسملو منتشر شده است. این کتاب سعی دارد با نگاهی متفاوت ما را از چرخه معیوب قضاوت دور کند. کتاب رهایی از قضاوت روالی روشن و گام به گام برای رهایی از باورهایی که مانع از زندگی بهتر می‌شود.

درباره کتاب رهایی از قضاوت

عشق سرشت حقیقی همهٔ ماست. اما در جایی از زندگی و معمولاً در کودکی، بعضی اتفاقات بیرونی باعث می‌شوند تا ما از سرشت حقیقی خودمان دور شویم. این جدایی از عشق در ما حس ویژه بودن یا ناکارآمدی ایجاد می‌کند و منتهی به تنهایی و بالطبع، ترس می‌شود. ما می‌خواهیم خودمان را از آن ترس محافظت کنیم، به‌همین‌خاطر آن را به شکل قضاوت به بیرون فرافکن می‌کنیم.

می‌دانیم که موجوداتی عاشق و درپیوند با هم هستیم اما موقع جداافتادن، در خوابیم و پیوند با حقیقت عاشقمان را قطع کرده‌ایم. این جداافتادن درک خود جعلی ما براساس قضاوت است. ما با این درک جعلی از خودمان بزرگ می‌شویم تا در جهان جداافتادن احساس امنیت کنیم.

در عمق وجودمان و بدون آنکه بدانیم، خودمان را به‌خاطر جدایی از حقیقت قضاوت می‌کنیم و این خود باعث احساس شرم و گناه می‌شود. این گناه ناخودآگاه چنان دردناک است که چاره‌ای نداریم جز اینکه آن را به بیرون فرافکن کنیم تا رنجمان کاهش یابد. با فرافکنی قضاوت به دیگران، احساس گناه خودمان را انکار و سرکوب می‌کنیم. این کار خود به‌صورت نیمه‌خودآگاه باعث می‌شود احساس گناهمان بیشتر شود زیرا می‌دانیم این قضاوت شخصیت حقیقی ما نیست. سپس گناهی که از قضاوت دیگران حس می‌کنیم به خودمان برمی‌گردد و دور باطل دوباره شروع می‌شود. این چرخهٔ قضاوت است. قضاوت واکنش اعتیادی به دردهای عمیق است. نخستین درد همان جداافتادن از عشق است. از منظر روحانی، ترجیح ترس و جداافتادن به عشق موجب دوری ما از حقیقت می‌شود. در این جداافتادن گسسته می‌شویم و پیوند با وجود درونمان را از دست می‌دهیم. این کتاب شما را از قضاوت دور می‌کند.

خواندن کتاب رهایی از قضاوت را به چه کسانی یپشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به یک زندگی شادتر پیشنهاد می‌کنیم

بخشی از کتاب رهایی از قضاوت

از لحظهٔ جدایی، کابوسمان آغاز شده و عادت قضاوت ما را در خواب غفلت نگه داشته است. رهایی از قضاوت همان بیداری و بازگشت به آرامش است.

وقتی از سرشت قضاوت خودم آگاه‌تر شدم احساس کردم درحال بیدار شدن هستم. با عشق به رفتارم نگاه کردم و متوجه شدم لحظات ظاهراً معصومانه و ناچیز قضاوت درست مثل حمله و منفی‌نگری بیرونی ویرانگر است. دیگر نمی‌توانستم احساس گناه گرفتاری در چرخهٔ قضاوت را نادیده بگیرم. تصمیم گرفتم به‌جای دورزدن آن، انکار یا پشت گوش انداختنش، با آن روبه‌رو شوم.

بنابراین عزم خودم را جزم کردم تا از چرخهٔ قضاوت رها شوم. می‌دانستم اگر تصمیمم برای پایان دادن به این چرخه جدی باشد باید راه‌حل آن را هم بپذیرم-حتی اگر مجبور شوم نظام عقیدتی همیشگی‌ام را عوض کنم. به‌همین‌خاطر وارد یک برههٔ رشد شخصی و روحانی شدم و تمرینات تحول برای رهایی از قضاوت را آغاز کردم.

این فرایندی برای تغییر نظام عقیدتی قضاوت است؛ نظامی که آن‌همه درد و رنج تولید کرده باید تغییر کند تا ما بتوانیم روی آرامش را ببینیم. ازطریق مسیر شخصی درمان، شش قدم خلق کردم که در این کتاب ارائه شده. خودم این شش قدم را کار کردم و هنوز هم هر روز آن را تمرین می‌کنم.

قضاوت همان مقاومت شما دربرابر عشق است. جهانی که می‌بینید فرافکنی بیرونی شرایط درونی شماست و تغییر این فرافکنی کار درونی شماست. پس اگر می‌خواهید جهانی متفاوت را شاهد باشید باید با دعاکردن افکارتان را تغییر دهید. در
کریگ، خالق ای‌اف‌تی گفته: «علت تمامی احساسات منفی اختلال در سیستم انرژی بدن است.» گری عقیده دارد که احساسات منفی ناشی از تجربه
رسانه‌ها و فرهنگ غالب ما ارزش زیادی برای موقعیت اجتماعی، ظواهر، جدایی نژادی و مذهبی و ثروت مادی قائلند. طوری بار آمده‌ایم که حس کمتر بودن، جدایی یا خوب نبودن داشته باشیم.
درونمان ما را متقاعد می‌کند که نسبت به دیگران کمتر یا بیشتر ویژه هستیم و به‌این‌ترتیب جداافتادگی ما را تشدید می‌کند. ویژه به این معناست که دیگری از تو بهتر است چون پول بیشتر، جذابیت بیشتر، موفقیت بیشتر یا شهرت بیشتری دارد و یا از نژاد و مذهب «برتر» است. برعکس هم عمل می‌کند: اگر خیال کنیم دیگری فاقد چیزی است ممکن است خودمان را ویژه بپنداریم. اگر دنیا را از زاویهٔ ویژه بودن ببینیم، ابرهای تیرهٔ قضاوت مانع از رسیدن پرتوی روشنی و پیوند با دیگران می‌شود.
تعریف من از قضاوت در این کتاب کاملاً مشخص است: جداافتادن از عشق. آن لحظه که خودمان را از دیگران جدا احساس می‌کنیم وارد یک نظام عقیدتی نادرست می‌شویم که با سرشت حقیقی ما، یعنی عشق، در تضاد است.
فکر دیدن برای اولین بار بدون احساس گناه و قضاوت ممکن است باعث آزار شما شود. خودخواهی درون دوست دارد به این عقیده پایبند باشد که رهاکردن قضاوت موجب حس ناامنی می‌شود. اما ماجراها،‌ باورها و انرژی‌ای که برای قضاوت دیگران استفاده می‌کنیم خود به مانعی دربرابر عشق بدل می‌شود. اگر خودتان متوجه مقاومت دربرابر این قدم شدید، از راهنمای درونتان با دعا بخواهید که آن را ازبین ببرد.
این قدم چهارم رهایی از قضاوت است: برای اولین بار ببینید.
دیدن دیگران برای اولین بار به‌معنای آن است که معصومیت و یگانگی آنها را ببینیم. می‌توانیم نور وجودشان را به‌صورت همان نوری که در خودمان است تشخیص
این پذیرش دیگران با عشق و محبت پیامی است که در قدم چهارم رهایی از قضاوت دریافت
اگر ندای راهنمای درونتان را سرکوب کنید چه اتفاقی خواهد افتاد. یادتان باشد این کار برای بازگشت شما به حقیقت وجودتان است. شهودی که دریافت می‌کنید صرفاً شما را به روان عاشقتان بازمی‌گرداند. به این فرایند اعتماد کنید و با گوش فرادادن به راهنمایی دریافتی، از آن پیروی کنید. من دعا را قدم سوم رهایی از قضاوت قرار داده‌ام چون می‌خواستم ابزاری برای حمایت از شما در این کار ارائه داده باشم. از دعا به‌عنوان راهنمای بازگشت به عشق استفاده کنید. چیزی قوی‌تر از رهاکردن نیاز به کنترل و تکیه بر قدرتی برتر از خودتان وجود ندارد تا افکار و انرژی‌هایتان را اصلاح کنید. وقتی دست از جنگیدن
شما مختارید که راهنمایی دریافتی خودتان را نادیده بگیرید اما این کار باعث می‌شود تا خودتان را ناخودآگاه بیشتر قضاوت کنید. احساس خواهید کرد که انگار حقیقت خود را انکار می‌کنید. این کار موجب شرمساری و احساس گناه بیشتر خواهد شد و چرخهٔ قضاوت را دوباره فعال
«دعا واسطهٔ معجزه است.» وقتی دعا می‌کنیم برداشت خودمان را از ترس به عشق تبدیل می‌کنیم. دعا دعوت روحانی برای پاک‌سازی ذهن است. برداشت خودمان از حمله را می‌شوییم و عشق را جای‌گزین آن می‌کنیم. با دعاکردن برای دوستم و آرزوی خوش‌بختی
بخشش یک تمرین است زیرا عملی مستمر محسوب می‌شود. من باید افکارم را در طول روز ببخشم. صدای قضاوت افکارمان همیشه بلند است پس باید یاد بگیریم که ببخشیم تا افکارمان را در راستای عشق قرار دهیم. در طول روز، به قضاوت‌هایتان توجه کنید و از تمرین و دعای بخشش استفاده کنید. این کار را می‌توان در سکوت و در هر لحظه و هر کجا انجام داد. تنها کاری که باید بکنید این است که انتخابش کنید.
دعای بخشش افکار آخرین دعا به بخشیدن فکرهایتان مربوط است. هرگاه فکر قضاوت سراغمان آمد می‌توانیم با بخشیدن آن را پاک کنیم. برای تمرین مشاهدهٔ افکار همراه با قضاوت و بخشیدن سریع آنها در سکوت با خودم می‌گویم: این فکر را می‌بخشم و دوباره انتخاب می‌کنم. این دعا بلافاصله باعث رهایی من می‌شود. در یک لحظه می‌توانم ازطریق قدرت مقاصدم چرخهٔ قضاوت را قطع کنم. وقتی قصدم بخشش افکارم باشد خودم را به‌خاطر انتخاب نادرستم می‌بخشم و با عقل سلیم همسو می‌شوم. با این تمرین در هر لحظه می‌توان بخشش
«امروز هیچ اتفاقی را قضاوت نمی‌کنم.» این پیام کتاب را به‌عنوان دعای روزانه‌ام می‌خوانم تا در انتخاب رهایی از قضاوت کمکم کند. این روش قدرتمندی برای شروع روز است: قضاوت انتخاب خودتان است و وقتی ذهنتان را با انتخاب رهایی از قضاوت همسو کنید راهنمایی لازم به شما خواهد رسید. سعی کنید این دعا را صبح‌ها بعداز بیدار شدن بخوانید. همان لحظه که چشمتان را باز کردید بگویید: «امروز هیچ اتفاقی را قضاوت نمی‌کنم.» بعد ببینید بقیهٔ روز چگونه خواهد بود. گرفتن مچ خودتان هنگام قضاوت ساده‌تر است
با انرژی پذیرش از شر رنجش‌ها خلاص می‌شوم و راه‌حلی برای آن را قبول می‌کنم. این دعای پذیرش از کتاب الکلی‌های گمنام است: پذیرش پاسخ تمام مشکلات امروز من است. وقتی ناراحت می‌شوم به این خاطر است که شخص،‌ مکان یا موقعیتی در زندگی برایم قابل‌پذیرش نیست و تا وقتی آن شخص، مکان یا موقعیت را درست به همان صورتی که اکنون هست نپذیرم به آرامش نخواهم رسید. این دعا انرژی فراوانی دارد. حتی اگر پذیرش دور از ذهن به‌نظر برسد، خواندن این دعا باعث تغییر نگرش شما می‌شود. این دعا را مرتب بخوانید و به تغییرات درونتان توجه کنید.
قدم‌های دوازده‌گانهٔ الکلی‌های گمنام، می‌گویند حمل‌کردن رنجش مثل برداشتن چوب و کوبیدن آن به سر خودتان است. ببینید قضاوت شما چه احساسی در شما ایجاد می‌کند. شاید برای لحظاتی احساس نشئگی و موجه بودن کنید اما این رضایت خاطر محو می‌شود. درواقع، قضاوت انرژی شما را پایین می‌آورد،‌ بهبود شما را به تعویق می‌اندازد و شما را گرفتار سرخوردگی می‌کند. این دعا کمک می‌کند تا بپذیرید دیگر قضاوت شما کمکتان نمی‌کند. دعای پذیرش به من کمک کرد تا هرگاه ترس وجودم را می‌گیرد از دریچهٔ عشق نگاه کنم و هرگاه قضاوت سراغم می‌آید به این دعا متوسل شوم.
راهنمایی روحانی همیشه در دسترس شما خواهد بود. فقط کافی است قضاوتتان را واگذار کنید تا از این راهنمایی برخوردار شوید. این دعا کمک می‌کند این کار را انجام دهید. این راه ساده و قدرتمندی برای انجام تمرین ارتباط با راهنمای درون است. ای راهنمای درون، برای تسلیم قضاوتم نسبت به ـــــــــ از تو یاری می‌جویم. اکنون آماده‌ام تا آن را بسپارم. از حضور عشق برای هدایتم به حقیقت و زیبایی استقبال می‌کنم. آماده‌ام تا این قضاوت را رها کنم و از دریچهٔ عشق به آن بنگرم. این دعا هنگامی که گرفتار قضاوت هستید یا نسبت به رهاکردن آن مقاومت دارید عالی است
اگر تاکنون تجربهٔ دعاکردن نداشته‌اید این کار را قضاوت نکنید. یادتان باشد این کتاب دربارهٔ قدم گذاشتن بیرون از منطقهٔ امن شماست. اگر می‌خواهید الگوی ویرانگری که سال‌ها گرفتارش بوده‌اید را کنار بگذارید باید تمایل داشته باشید تا کاری نو انجام دهید. پس به این عمل دعاکردن زیاد فکر نکنید و فقط انجامش بدهید. کلماتی که استفاده می‌کنید مهم نیست. قصد شما برای تبدیل ترس به عشق موجب خلق معجزه می‌شود.
چیزی که نیاز داریم فکر نکنیم و آن را به راهنمایی روحانی بسپاریم.