معرفی و دانلود کتاب تمرین هایی برای قضاوت نکردن pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
پندار تابان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تمرین هایی برای قضاوت نکردن

کتاب تمرین هایی برای قضاوت نکردن اثر گابریل برنشتاین راهنمایی در جهت کاوشی درونی است که به رهایی از باورهایی می‌انجامد که شما را از رسیدن به زندگی بهتر بازداشته‌اند.

برنشتاین در این کتاب با شما از قضاوت نکردن سخن می‌گوید. او تاکید می‌کند قضاوت كردن‌هايتان وقتی شروع به كمرنگ شدن می‌كند كه شما خود شاهد قضاوت كردنتان بی هيچ قضاوتی باشيد. هنگامی كه ما روش‌های قضاوت كردنمان را با صداقت فهرست كنيم، می‌توانيم از ريشه و اساس همه رنجها و آسيب هايمان آگاه شويم. ریشه‌ای که او آن را جداسری از عشق می نامد:

اين كه اين روزنگار را باز كنيد به اين معناست كه شما آماده‌ايد تا خودتان را از دست باورهايی خلاص كنيد كه شما را از رسيدن به يک زندگی بهتر بازداشته اند. برای آغاز اين سفر كه در جهت درمان قضاوت و بازگشت دوباره عشق خواهد بود، ما بايد اين موضوع را بپذيريم كه هم مسائل و هم راه حل های مسائلمان مشابه همديگر است. مشكل ما اين است كه از عشق جدا افتاده‌ايم و راه حلمان هم البته همين است كه به سوی عشق بازگرديم.

شما همراه گابریل در این کتاب چندین گام برای دوری کردن از قضاوت دیگران فرامی‌گیرد. قضاوتی که شما را از راه درست زندگی دور می‌کند و به تاریکی می‌کشاند.

خواندن کتاب تمرین هایی برای قضاوت نکردن را به چه کسانی پیشنهاد می‌‌کنیم؟

علاقه مندان به کتاب‌های انگیزشی و رشد فردی را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم

بخشی از کتاب تمرین هایی برای قضاوت نکردن

از خود برترم، از ترنم عشق و دانايی كه در وجودم جاری است سپاسگزارم.

از شما كه به من اشتياق عطا كرديد كه اين كتاب را بگشايم و اين سفر را آغاز كنم سپاسگزارم. می‌خواهم كه رها باشم. مي خواهم كه خوشحال باشم. می‌خواهم كه شاهد قضاوت‌هايم بی‌هيچ قضاوتی باشم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تمرین هایی برای قضاوت نکردن و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتمرین هایی برای قضاوت نکردن
انتشاراتپندار تابان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۸/۰۴
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۲۲-۶۴۱۰-۳۷-۳

نظری برای کتاب ثبت نشده است.