معرفی کتاب الماس های زندگی
کتاب الماس های زندگی نوشته نویسندگان مجله اپرا و ترجمه محمدمهدی قاسملو، مجموعهای از جملهها و نقلقولهایی است که حول موضوعهایی مثل رؤیا، شهامت، عشق، دوستی، سپاسگزاری و شادی کنار هم قرار گرفتهاند. این کتاب فقط فهرستی از گفتههای مشهور نیست، بلکه از خلال انتخاب و چیدمان این جملهها تصویری از دغدغههای انسانی و روزمره میسازد؛ از ترس و تردید گرفته تا امید، صمیمیت و معنا. این کتاب را نشر البرز منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب الماس های زندگی
کتاب الماس های زندگی نوشته نویسندگان مجله اپرا، گردآیهای از نقلقولها و جملههای کوتاه از چهرههای گوناگون است؛ از نویسنده و فیلسوف تا بازیگر، فعال اجتماعی و مجری. محور اصلی اثر، کنار هم گذاشتن تجربههای فشردهای است که هرکدام در چند سطر، به یکی از مسئلههای مهم زندگی میپردازند. در آغاز، پیشگفتاری از اپرا وینفری آمده که دلیل شکلگیری این مجموعه را توضیح میدهد و نشان میدهد چرا جملههای کوتاه میتوانند در لحظههای دشوار، نقش یادآور، تلنگر یا همراه را داشته باشند.
کتاب الماس های زندگی از نظر محتوا به چند بخش موضوعی تقسیم شده است. بخشهایی مانند رؤیای بزرگ داشتن و شهامت پیدا کردن، عشق و رابطه و خانواده، سپاسگزاری و سخاوت، و شادی و لذت، مسیر کلی کتاب را میسازند. در هر بخش، نقلقولها فقط بهصورت پراکنده کنار هم نچیده نشدهاند، بلکه از دل تکرار و تنوعشان یک فضای فکری مشترک شکل میگیرد. مثلاً در بخش مربوط به رؤیا و شهامت، جملهها مدام به ریسک، انتخاب، شکست، پشتکار و حرکت از تردید به عمل برمیگردند. در بخش رابطهها، موضوعهایی مثل صمیمیت، بخشش، مرزهای شخصی، دوستی و همراهی برجسته میشود.
کتاب الماس های زندگی حالوهوایی تأملبرانگیز دارد و بیشتر از آنکه بخواهد یک استدلال پیوسته بسازد، بر مکث کردن روی تجربههای انسانی تکیه میکند. تنوع گویندگان باعث شده نگاهها یکدست نباشد و همین تفاوت، کتاب را از یکنواختی دور میکند. بعضی جملهها لحنی جدی و دروننگر دارند و بعضی دیگر با طنز یا صراحت، همان موضوعها را از زاویهای دیگر باز میکنند. نتیجه، متنی است که میشود آن را پیوسته خواند یا هر بار بخشی از آن را جداگانه ورق زد و با یک موضوع مشخص همراه شد.
خلاصه کتاب الماس های زندگی
کتاب الماس های زندگی مجموعهای از نقلقولها و گفتههای کوتاه است که چند دغدغهی اصلی را دنبال میکند: چگونه رؤیاها را جدی بگیریم، چطور در رابطهها صمیمیتر و مسئولانهتر باشیم، چرا سپاسگزاری و بخشش مهم است و شادی از چه جنس تجربهای ساخته میشود. این کتاب بهجای روایت یک داستان یا طرح یک نظریهی واحد، از کنار هم قرار گرفتن صداهای مختلف استفاده میکند تا تصویری چندوجهی از زندگی بسازد. در این مجموعه، شهامت فقط به موفقیت ربط ندارد، عشق فقط احساس نیست و شادی هم صرفاً نتیجهی شرایط بیرونی نیست. پیام کلی اثر در این است که نگاه، انتخاب و نوع ارتباط آدمها با خود و دیگران، بخش مهمی از کیفیت زندگی را شکل میدهد.
چرا باید کتاب الماس های زندگی را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب الماس های زندگی را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب مجموعهای متنوع از نقلقولها را حول چند موضوع مهم زندگی در یکجا گرد آورده است.
- خواننده میتواند دربارهی رؤیا، ترس، شکست و شهامت با زاویههای دید متفاوت روبهرو شود.
- بخشهای مربوط به عشق، دوستی و خانواده، سؤالهایی دربارهی صمیمیت، بخشش و مرزهای رابطه پیش میکشند.
- جملههای کوتاه کتاب برای خواندن مقطعی و بازگشت دوباره به بخشهای مختلف مناسباند.
- تنوع گویندگان باعث میشود یک موضوع از نگاههای یکسان و تکراری بررسی نشود.
- بخش سپاسگزاری و سخاوت، توجه را از کمبودها به نوع مواجهه با دیگران و جهان جلب میکند.
- کتاب برای لحظههایی مناسب است که نیاز به مکث، فکر کردن یا یادآوری یک ایدهی روشن وجود دارد.
خواندن کتاب الماس های زندگی به این گروهها پیشنهاد میشود:
- خوانندگانی که به مجموعههای نقلقول و جملههای تأملبرانگیز علاقه دارند.
- کسانی که میخواهند دربارهی شهامت، انتخاب و پیگیری رؤیاها بیشتر فکر کنند.
- مخاطبانی که به موضوعهای عشق، دوستی، خانواده و صمیمیت توجه دارند.
- کسانی که از متنهای کوتاه و بخشبندیشده برای مطالعهی روزانه استقبال میکنند.
- خوانندگانی که به دنبال جملههایی برای مکث، یادداشتبرداری و مرور دوباره هستند.
بخشی از کتاب الماس های زندگی
«من در فضای سپاسگزاری زندگی میکنم - و بیش از یک میلیون بار برای آن پاداش دریافت کردهام. شروع کردم به تشکر کردن برای چیزهای کوچک، و هر چه بیشتر تشکر میکردم، برکت زندگی بیشتر میشد. دلیلش این است که آنچه رویش تمرکز میکنید گسترش مییابد، و وقتی روی خوبیهای زندگیتان تمرکز میکنید، آن را بیشتر خلق میکنید.»
«فرصت دوست داشتن و دوست داشته شدن همیشه وجود دارد، هر کجا که باشید.»
«تنها شهامتی که نیاز داری شهامت زندگی کردن مطابق خواستههای قلبیات است.»
«آنچه از آن مطمئن هستم این است که لذت انرژی متقابل است. آنچه خرج میکنید به خودتان برمیگردد. سطح لذت شما را نحوهٔ نگاهتان به کل زندگی تعیین میکند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب الماس های زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | الماس های زندگی |
| عنوان در زبان مبدأ | WordsThat Matter |