کتاب گام تمدن ساز
معرفی کتاب گام تمدن ساز
کتاب گام تمدن ساز اثر سید محمدحسین راجی و سید محمدرضا خاتمی، بسط بیانیه گام دوم انقلاب با تکیه بر اسناد بینالمللی است. این اثر به بررسی سرگذشت انقلاب، برکات بزرگ انقلاب، چالشها و ظرفیتها میپردازد و توصیههایی در جهت اداره بهتر امور کشور، دارد.
درباره کتاب گام تمدن ساز
سید محمدحسین راجی و سید محمدرضا خاتمی در کتاب گام تمدن ساز در قالب چهار بخش مختلف تلاش دارند تا بیانیه گام دوم انقلاب را تبیین کنند.
بخش اول کتاب ارائه تاریخچه و سرگذشتی از انقلاب ایران و مسیری است که ایران طی کرده است. در این بخش انقلاب ایران و انقلابهای مشابه در جهان با یکدیگر مقایسه میشوند. علاوه بر این، نظرات بخشی از اندیشمندان جهان را هم در این ارتباط میخوانیم. در بخش بعدی اشارهای به برکات انقلاب شده است. در بخشهای سوم و چهارم، چالشها و ظرفیتهای مسیر پیش رو مرور شدهاند و توصیههایی کارآمد نیز در اینباره وجود دارد.
نویسندگان در تلاشند تا با استفاده از دادههای اطلاعاتی و استناد به اسناد معتبر تاریخی و همچنین بهرهگیری از گزارشهای سازمانهای بینالمللی، بخشهایی از این بیانیه را به تفصیل مورد بحث و کاوش قرار دهند.
کتاب گام تمدن ساز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
تمام علاقهمندان به مطالعات سیاسی را به خواندن کتاب گام تمدن ساز دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب گام تمدن ساز
جان. ال. اسپوزیتو درباره اهمیت انقلاب اسلامی ایران میگوید:
دوست و دشمن معتقدند، انقلاب ایران، تأثیر بسزایی بر جهان اسلام و غرب داشته است. این انقلاب برای برخی، منبع الهام و انگیزش بوده است. ایران معاصر، نخستین دهە حیات ِ خود را با دو هدف توأم «نهادینه کردن انقلاب» و «صدور آن» آغاز کرد. برای جمهوری نوپای اسلامی، قانونی اساسی فراهم آمد که یک حکومت پارلمانی انتخابی را تحت هدایت شرع اسلام پیشبینی کرده بود و آیت الله خمینی مقام ولایت فقیه یافت. در نتیجه، تحول چشمگیری در جامعە ایران به وقوع پیوست.
حکومت با دردست گرفتن بانکداری، بیمه، بازرگانی خارجی و صنایع عمده، بدهیهای خارجی خود را پرداخت کرده، اقتصادی مستقل پدید آورده که کمتر به سرمایهگذاری و سرمایە خارجی وابسته است.
انقلاب علاوه بر جنبە نظری، به صورت واقعی نیز تغییرات عمیقی در چشم انداز اجتماعی ایران پدید آورده است. جمهوری اسلامی ایران، از نخستین روزهای حیات خود، هدف دوم (صدور انقلاب) را از ارکان سیاست خارجی خود اعلام کرده است. هیچ جنبە دیگری از انقلاب، این همه توجه رسانهها را به خود جلب نکرده و ترس دولتهای غربی و اسلامی را برنینگیخته است... . مبالغه نکرده ایم اگر بگوییم:
بدفهمیها مانع آن شده است که غربیها، به ویژه ایالات متحده، خط مشیهای ایران را و بازتاب جهانی انقلاب ایران را خصوصا درک کنند. یکی از این بدفهمیهای رایج این است که انقلاب ایران، شدیدا شیعی و فرقه گرایانه است؛ اما این انقلاب از نخستین روزها، آگاهانه تصوری جهانشمول از خود ارائه داده و آرزوهایی جهانشمول در سر داشته است. مثلا آیت الله خمینی تأکید داشت که انقلاب در اصول اسلامی ریشه دارد و به همە مظلومان جهان ـ چه شیعه و چه غیرشیعه ـ تعلق دارد.
از این رهگذر از فردای پیروزی انقلاب، بسیاری از دانشجویان مسلمان، بدون توجه به وابستگیهای فرقهای خود، ایران را به چشم سرمشق خود دیدند. بدین ترتیب، دانشجویان سنی «الجماعة االسالمیة» در دانشگاه قاهره اعلام کردند: «انقلاب مردم ایران، شایستە بررسی عمیق است تا از آن درس بگیریم؛ انگیزه کسب کنیم و از این سرمشق، بهره مند شویم».
حجم
۱۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۲۴ صفحه
حجم
۱۶٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۲۴ صفحه
نظرات کاربران
توی این کتاب صحبتهایی که در بیانیه ی گام دوم رهبری گفتن رو با استناد به اسناد جهانی اثبات کرده و در واقع بیشتر توضیح داده. مثلا در مورد پیشرفت علمی با استناد به پایگاه اسکوپوس و نمودارهای این سایت داعیه
محتوای کتاب را کمی توضیح دهیم
یعنی چی؟چرا نمیشد به واتساپ شر کردش؟؟؟