دانلود و خرید کتاب فتنه‌‌ی تغلّب
تصویر جلد کتاب فتنه‌‌ی تغلّب

کتاب فتنه‌‌ی تغلّب

معرفی کتاب فتنه‌‌ی تغلّب

فتنه‌‌ تغلّب نوشته مصطفی غفاری روایت‌هایی از متن و فرامتن واقعه ۸۸ را بازگو می‌کند. در این کتاب تحلیل‌هایی از سخنان و کنش‌های رهبر انقلاب در برابر واقعه ۸۸ آمده است که گاه شامل اخبار و مطالبی ناگفته یا شنیده‌نشده نیز هست و مجموعاً روایت روشنی از راهبری جامعه و مهار فتنه ارائه می‌دهد.

فتنه تغلّب حاوی بیاناتی از رهبر انقلاب است که برای نخستین‌بار منتشر می‌شود؛ ازاین‌رو هم خلأ روایت‌های موجود را پر می‌کند و هم می‌تواند دست‌مایهٔ خوبی برای روایت‌های مطلوب باشد.

درباره کتاب فتنه تغلب (برگرفته از مقدمه کتاب)

این کتاب شامل روایت‌های ناگفته‌ای از تلاش‌های پیگیر دلسوزان نظام برای مذاکره با نامزدهای معترض و صیانت از حقّ‌النّاس است. خاطرات دکتر علی آقامحمّدی که بخشی از مطالب بازگوشده و در دست انتشار ایشان در مؤسّسهٔ انقلاب اسلامی است، سیر دقیقی از یک رشتهٔ پیوسته از مذاکرات که با خواست مهندس موسوی آغاز و دنبال شده را روایت می‌کند. کار بزرگی که با وجود جلب همهٔ همراهی‌ها از سوی مراکز ذیربط و حتّی نظر موافق مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی، با تردیدها یا علل نامعلوم دیگر از سوی میرحسین موسوی به بن‌بست کشیده شد.

یادداشت آقای علیرضا شمیرانی ضمن ارائهٔ روایتی تحلیلی از ماجرای فتنه در یک قالب تبیینی _ استفهامی، حاوی اخبار و اطّلاعاتی است که نقش رهبر معظّم انقلاب را در مهار فتنه به‌طور مستند (با ارجاع مکرّر به گفته‌های مقامات مسئول کشور، برخی از اعضای دفتر رهبری، چهره‌های سیاسی هوادار نامزدها و...) به نمایش می‌گذارد.

مصاحبه با آقای حمید پارسانیا روایت منتشرنشده‌ای است از یک دیدار ویژه در اواخر تیر ۱۳۸۸ که چند تن از نخبگان و فضلای حوزوی به حضور رهبر انقلاب رسیده و دربارهٔ مسائل عمدهٔ جاری در کشور صمیمانه و بی‌پرده با ایشان به گفت‌وشنود نشسته‌اند.

روایت‌های آقایان غلامحسین محسنی اژه‌ای و سیّدمهدی خاموشی که از دو موضع مختلف با نامزدهای معترض به نتایج انتخابات مذاکرهٔ شفّاف کرده‌اند، حامل اطّلاعاتی جالب‌توجّه در مورد نگرش آنها به انتخابات و فراتر از آن، سطح تحلیل و زاویهٔ دید آنها در تصمیمهایی است که در رابطه با مسائل پس از آن گرفته یا نگرفته‌اند.

دو روایت از دو خطبهٔ نماز جمعهٔ رهبر انقلاب در سال ۸۸ بازخوانی مهم‌ترین مواضع ایشان در جریان یک بحران حادّ سیاسی و نگاهی به مبانی دینیِ سیاست‌های ایشان است. آقای مصطفی غفّاری زمینه‌ها و پیامدهای تحلیلی خطبهٔ ۲۹ خرداد را شکافته و روایت خطبهٔ ۲۰ شهریور که کمتر به جزئیّات آن توجّه شده، با خوانش تحلیلی آقای رحیم‌پور ازغدی ریشه‌های تفکّر و مدیریّت سیاسی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در فتنه را روشن می‌کند.

آخرین مطلب در بخش اصلی کتاب، پنج روایت از کنش‌های رهبر انقلاب است با مخاطبانی که منتقد رفتار نظام در جریان فتنهٔ ۸۸ بوده‌اند. گفتار و رفتار ایشان در این مواضع که به قلم آقای حسین شهسواری روایت شده، حاوی ظرافت‌ها و دقایقی است که به کار تحلیلگران خواهد آمد و ابعادی از تکاپوی نظام برای مهار فتنه را رونمایی می‌کند.

بخش پیوست، روایت متن بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دربارهٔ فتنهٔ ۸۸، قبل، حین و بعد از رخداد آن است. این بیانات با دسته‌بندی بر اساس موضوع و مخاطب، از نظر زمانی نیز در پنج فصل مرتّب شده و در ترکیب با قطعاتی منتشرنشده، شاکلهٔ اصلی تحلیل معظّمٌ‌له را دربارهٔ ریز و درشت ماجرای فتنه در بر می‌گیرند.

خواندن کتاب فتنه‌‌ تغلّب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن کتاب فتنه‌‌ تغلّب را به علاقه‌مندان به مسائل سیاسی- اجتماعی معاصر پیشنهاد می‌کنیم.


یه جوون
۱۳۹۹/۰۳/۳۱

دقیق و صریح حرف زده ، و مسئله رو از چند بعد توضیح داده و به منابع مختلف ارجاع داده ، دم نویسنده گرم...

درّین
۱۳۹۹/۰۲/۳۱

برای کسانی که دنبال حقیقت هستند کتاب خوبیه؛ بخش عمده ی کتاب مصاحبه با افراد مختلف و یا دیدار ها و جلسات مختلفه و خودتون میتونید نتیجه گیری کنید

Amir
۱۳۹۹/۰۱/۱۵

تو فهم دقیق تر اتفاقات اون زمان خیلی کمک میکنه، همچنین رو‌شی که آقا اون موقع تو حل مسائل کشور داشتن واقعا آموزنده بود پیشنهاد میکنم اگه به مسائل سیاسی علاقه مند هستید این کتاب رو از دست ندید

خامنه ای رهبرم💗
۱۴۰۱/۰۸/۲۶

قسمتی از کتاب:«از حضرت عیسی ع پرسیدند وقتی یک ساختمان را می سازیم کدام آجر مهمتر است؟برخی گفتند آجر اول چون زیر بناست ولی حضرت فرمود : آجر آخر! چون گاهی انحراف در عمل و عقیده در آخر کار پیش

- بیشتر
کاربر ۱۵۶۱۶۱۹
۱۳۹۹/۰۱/۱۸

سلام ممنون از زحماتتون برای جمع آوری مطالب، فقط ضعفش این بود ک یه مطلب معمولی رو سنگین و ادبی بیانش کردید، آدم یاد کتاب درسیا میفته ک لقمه رو دور سرشون میچرخوندن تا یه چیزی رو توضیح بدن خب

- بیشتر
باافتخار ، یه ارزشی🦋
۱۴۰۱/۱۰/۲۱

من چیزی نگم براتون فقط بخشی از کتابو داشته باش👈🏻« امام خمینی ره گفتند اینهایی که از آمریکا می ترسند برای این است که تهذیب نفس نکردند. تهذیب نفس چه ربطی به سیاست بین‌الملل دارد؟ایشان معتقد بود اگر آنها تهذیب

- بیشتر
شهید محمد رضا دهقان
۱۴۰۱/۰۹/۰۵

دمتون گرررررم که تو طاقچه بی نهایت قرار دادینش😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Fatemeh Zand
۱۴۰۰/۱۱/۱۶

به نظرم بخش هایی از کتاب زیاد توضیح داده شده و کمی حجم کتاب رو زیاد کرده ( کتاب تقریبا ۸۰۰ صفحه هست) ولی در کل خوندنش رو توصیه میکنم مخصوصا صحبت‌های رهبر

امیرحسین
۱۴۰۰/۱۰/۲۳

جای تعجبه که واقعا نحوه‌ی تعامل رهبری با افراد مختلف چه جوری هست! باید در جهتگیری‌هامون کمی تامل کنیم، با ایشون خیلی فاصله داره نوع نگاهمون به مسائل کشور و حوادثی که پیش میاد و تعجب بعدی من از اینه که چه

- بیشتر
کاربر ۲۷۱۳۳۲۸
۱۳۹۹/۱۰/۱۵

بسیار عالی

رهبر انقلاب میگویند: «آن را که میدانم. (امّا) بحث من این نیست خانم کروبی؛ بحث این است که بچّهٔ شهید مصونیّت نباید داشته باشد؛ یعنی این معنی ندارد که بگوییم چون بچّهٔ شهید است، چون آخوند است، چون دانشجو است، (مصونیّت دارد). اگر دانشجو مجرم است، (باید برخورد کنند) و اگر مجرم نیست، نه. شما میدانید، من هنوز هم ارتباطم با دانشجوها خوب است؛ هفتاد سالَم است امّا ارتباطم با دانشجوها قطع نشده است؛ واقعاً هم به اینها علاقه دارم؛ واقعاً هم دوست میدارم همهٔ دانشجوها را؛ امّا این معنایش این نیست که اگر دانشجو جرم کرد، بگوییم چون دانشجو است، پس بنابراین نباید (رسیدگی شود)؛ نه، باید رسیدگی شود. سخت‌گیری را قبول ندارم، سهل‌گیری را هم قبول ندارم. باید کار بشود.
یه جوون
شما می‌بینید دو نفر بر سرِ اینکه باید این دست را یک بار آب کشید یا دو بار آب کشید، به سر و کلّهٔ هم میکوبند، امّا حقیقت توحید و معنای توحید در جامعه دارد حذف میشود و از بین میرود، حسّاسیّتشان برانگیخته نمیشود
امیرحسین عزیزی
فرق ما با آنهایی که خدا ندارند، «لا مولا لهم» این است که اگر چشم، کار آنها را نبیند کار آنها هدر رفته است و اگر چشمی کار ما را نبیند، چون کار ما خالصانه است، این ماندگار است.
خامنه ای رهبرم💗
جنگ تمام شد، (امّا) مبارزه تمام نشده؛ شکل آسان‌ترِ مبارزه تمام شد که همه چیز مشخّص بود، حق و باطل معلوم بود، (امّا) تهاجم فرهنگی که جنگ اصلی است، بعد از آن شروع شد و هنوز هم ادامه دارد؛
یه جوون
اگر حرکتی کردیم که دیدیم این دشمن را خشمگین میکند، بدانیم که راهمان راهِ درست است... این معیارها را در نظر داشته باشید. این معیارها حقایق را روشن خواهد کرد. در بسیاری از موارد آنجایی که اشتباهی پیش می‌آید، با این معیارها میشود آن اشتباه را برطرف کرد.
خامنه ای رهبرم💗
منطقِ رفتارِ دشمن واضح است: کوتاه آمدن در صورت اقتدار، فشار آوردن در صورت ضعف. اگر همهٔ مسئولین به‌عنوان خدمتگزاران ملّت و خواص و نخبگان به‌عنوان امنای ملّت، فقط به همین منطقِ رفتاری دشمن، باور داشته و به آن در شعار و عمل پایبند باشند، به‌آسانی میتوانیم بفهمیم راه کدام است و بیراهه کدام.
امیرحسین
رهبر انقلاب: به مهندس موسوی گفتم و او هم قبول کرد قانونی عمل کند، پشتش می ایستم
یه جوون
اشارهٔ رهبر انقلاب به نامه‌ای است که چند روز پیش از انتخابات از سوی باراک اوباما رئیس‌جمهور ایالات متّحده دریافت کرده بودند؛ با مضمون دوستی و تلاش برای در پیش گرفتن رویکردی تازه در روابط دو کشور به‌دور از دشمنی‌ها! امّا در عرض چند روز، اعتراض برخی نامزدها حکومتگران آمریکایی را به طمع انداخت تا بر اردوکشی خیابانی، موج‌سواری کنند.
یه جوون
منطقِ رفتارِ دشمن واضح است: کوتاه آمدن در صورت اقتدار، فشار آوردن در صورت ضعف
Hadim222
نخست دقّت در حجم اتّفاقها و ادّعاها درمورد یک مسئلهٔ خاص در طول زمان است. از ماه‌ها پیش از انتخابات دهم ریاست‌جمهوری، احتمال تقلّب توسّط برخی به میان کشیده شد. با تشکیل کمیتهٔ «صیانت از آراء» عدم امانت‌داری نظام در برگزاری انتخابات، القا شد. همچنین مردم شعارهای بسیاری را در خاطر دارند که آن روزها به تردید در سلامت انتخابات دامن میزد؛ مثل «اگر تقلّب بشه، ایران قیامت میشه». برخی حتّی هنگام رأی‌دهی به تحریک رأی‌دهندگان پرداختند و گفتند: «اگر تقلّب شد، بریزید به خیابون». یکی از نامزدها در روز شنبهٔ پس از انتخابات از یک صحنه‌آرایی خطرناک برای خیانت به آراء مردم سخن گفت و بر طبل تقلّب کوبید: «مردم آگاهند و در برابر کسانی که با تقلّب روی کار بیایند تمکین نخواهند کرد.». شعارهای دسته‌ای از مردم تهران که با «تجاوب نسبی» این ادّعا برای اعتراض به خیابانهای تهران آمده بودند نیز بر همین محور بود: «رأی من کو؟»، «رأی ما رو پس بدید» و... .
امیرحسین عزیزی
در صفّین بود که حضرت امیر دیدند دو سه نفر از اصحاب به نیروهای معاویه فحش میدهند. ایشان گفتند چه میکنید؟ گفتند آقا فحش دادند، داریم جوابشان را میدهیم. حضرت فرمودند: «إنّی أکره أن تکونوا سبّابین...»؛ بدم می‌آید شما فحش بدهید. گفتند آقاجان آنها دارند فحش میدهند، ما چه‌کار کنیم؟ فرمودند شما افشا کنید؛ سخنرانی کنید، توضیح بدهید که ما چه میگوییم، بگویید دعوا سر چیست؟ استدلال کنید؛ بگذارید آنها فحش بدهند.
خامنه ای رهبرم💗
ابطال، یعنی زدن توی دهن مردم!
امیرحسین
ایشان نامزدهای معترض را به خویشتن‌داری و پیگیری درخواست‌هایشان از مسیرهای قانونی دعوت نموده و هم‌زمان مسئولین ذی‌ربط را نیز موظّف به رسیدگی جدّی به شکایات انتخاباتی کردند. با نمایندگان نامزدها به گفتگو نشستند، حرفهای آنان را شنیدند؛ اطمینان دادند که اعتماد شخص ایشان به روند برگزاری انتخابات، مانع رسیدگی به ابهامات و اعتراضات نیست و حتّی مجوّز بازشماری آراء را نیز صادر نمودند. امّا مطالبهٔ ابطال انتخابات باتوجّه‌به مرتبط و کافی نبودن ادلّهٔ ارائه‌شده، از دید رهبری به معنای تضییع حقّ‌النّاس بود و ایشان بدون توجّه به آنکه شخصِ منتخب کیست، به پاسداشت مردم‌سالاری ایستادند: «چهل میلیون (نفر) _ بالاترین نصاب انتخابات _ در سال ۸۸ در (دادن) آراء شرکت کردند. خب، یک نتیجه‌ای داد. هرکسی (هم) برندهٔ این انتخابات میشد، ما همین‌جور می‌ایستادیم، دفاع میکردیم. بنده از حقّ‌النّاس دفاع کردم، از حقّ مردم دفاع کردم. بازهم هر وقتی که مردم رأی بدهند _ به هرکسی که مردم بپسندند و بپذیرند و رأی بدهند _ بنده از رأی مردم دفاع خواهم کرد؛ پشت سرِ مردم خواهم ایستاد.» این، سیرهٔ آیت‌الله خامنه‌ای در همهٔ موارد مشابه قبل و بعد از انتخابات سال ۱۳۸۸ بوده که بر اساس «قبول صادقانهٔ مردم‌سالاری دینی» آن را دنبال کرده‌اند:
امیرحسین عزیزی
ای سیّد ما! ای مولای ما! ما آنچه باید بکنیم، انجام میدهیم؛ آنچه باید هم گفت، هم گفتیم و خواهیم گفت. من جان ناقابلی دارم، جسم ناقصی دارم، اندک آبرویی هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همهٔ اینها را من کف دست گرفتم، در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد؛ اینها هم نثار شما باشد. سیّد ما، مولای ما، دعا کن برای ما؛ صاحب ما تویی؛ صاحب این کشور تویی؛ صاحب این انقلاب تویی؛ پشتیبان ما شما هستید؛ ما این راه را ادامه خواهیم داد؛ با قدرت هم ادامه خواهیم داد؛ در این راه ما را با دعای خود، با حمایت خود، با توجّه خود، پشتیبانی بفرما.
علیرضا
رهبر انقلاب بارها تأکید کرده‌اند، منطقِ رفتارِ دشمن واضح است: کوتاه آمدن در صورت اقتدار، فشار آوردن در صورت ضعف.
علیرضا
«هرکس بخواهد با نتیجهٔ آراء ملّت دربیفتد، بنده در مقابلش می‌ایستم. در سالهای گذشته و انتخابات‌های گذشته هم همین‌جور بوده؛ در سال ۷۶، در سال ۸۴، در سال ۸۸، در سال ۹۲؛ بعضی مقابل چشم مردم بوده و مردم مطّلع شده‌اند؛ بعضی را هم مردم مطّلع نشده‌اند؛ امّا این حقیر در جریان قرار گرفته‌ام. در همهٔ این سالهایی که شمردم، کسانی بودند که میخواستند در مقابل انتخابات بایستند؛ که در سال ۸۸ آشکار شد و آمدند در میدان اردوکشی کردند، و در آن سالهای دیگر جور دیگری (بود). در همهٔ این سالها بنده ایستادم و گفتم نتیجهٔ انتخابات مردم هرچه هست باید تحقّق پیدا کند؛ این آنجایی است که من در امر انتخابات دخالت میکنم و در مقابل مخالفین و معارضین انتخابات می‌ایستم؛ امّا در بقیّهٔ امور دیگر نه، باید مُرّ قانون عمل بشود؛ مردم تشخیص بدهند و حرکت کنند.»
امیرحسین عزیزی
کسانی بودند که با شبهه در سلامت انتخابات از سوی برخی نامزدها، در نگاه اوّل دچار تردید شده و منتظر ارائهٔ ادلّهٔ مناسب و کافی برای اثبات این ادّعا بوده‌اند. اگر ادّعاهای معترضان در مسیرهای معتبر قانونی که قابل راستی‌آزمایی باشد دنبال میشد، حقیقت سخن معترضین برای همگان روشن میشد. در آن صورت، نه این‌همه هزینه به کشور تحمیل میشد، نه مجالی برای سوءاستفادهٔ دشمن میماند.
امیرحسین عزیزی
مشکل ما در نظام جمهوری اسلامی فقط این نیست که مردم به ما بدبین میشوند یا از ما عقیده‌شان برمیگردد، مشکل ما تکلیف شرعی هم هست ولو مردم نفهمند؛
عشق کتاب
رهبر انقلاب بارها تأکید کرده‌اند، منطقِ رفتارِ دشمن واضح است: کوتاه آمدن در صورت اقتدار، فشار آوردن در صورت ضعف.
خامنه ای رهبرم💗
امام (قدّس‌سرّه) گفتند اینهایی که از آمریکا میترسند، برای این است که تهذیب نفس نکردند. تهذیب نفس چه ربطی به سیاست بین‌الملل دارد؟ ایشان معتقد بود اگر آنها تهذیب نفس میکردند، میفهمیدند که منشأ قدرت خدا است و توکّل میکردند.
علیرضا

حجم

۴۴۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۵۲۵ صفحه

حجم

۴۴۹٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۵۲۵ صفحه

قیمت:
۷۰,۰۰۰
۳۵,۰۰۰
۵۰%
تومان